Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@joysi jasne no kup si rovno komplex vitaminov lebo nie len listovka, magnezko a ine su dolezite. Telo potrebuje toho viac a pokial nemas spraveny rozbor krvi nezistis ci mas nedostatok. Femibion je fajn alebo jemu podobne na planovane tehotenstvo. Ja som brala Pink Fertil 2 roky tam je uplne vsetko. A inak zdravy zivotny styl vo vseobevnosti a byt v pohode nestresovat uzivat si. Vsetko so vsetkym suvisi. Drzim palce
@joysi v pohode ani ja nestiham vsetko pozriet 😊
Neviem ci pomohol no obsahoval vsetko co treba. Ja som ho brala aj pri prvom tehotenstve aj pred ivf. U mna ine veci nefungovali tak som riesila to. Urcite si tym neubluzis ale pomozes. Skusala som aj Macu, Kotvicnik, Dheu, bylinky rozneho druhu, matersku kasicku, vyzivu pre sportovcov 😀. Vazne dost ale nie vsetko naraz no postupne. Vzdy ked som mala po ivf tak som nasadila kasicku na 2 mesiace aby sa telo spamatalo. K Pink Fertilu uz moc toho nepotrebujes
@melmel78 píše tam, ze je treba 3 tablety raz denne užívať??? Sa mi zdá veľa 🙂 ale tak vitamínov nikdy nie je dosť....som trosku v strese a niekedy si pripadám ako schizo (nechap ma zle) ale tak "keď som bola mladšia" ani neviem kedy som otehotnela 🙂 🙂 a teraz mam strach niekedy, že už to nepôjde....no na druhej strane sa sama motivujem, že určite otehotniem a budeme sa tešiť zo zdravého babina 🙂
Ahojky dievčatá.. Dnes som začala 7 mesiac 🙂 Želám vám, aby sa vám v tomto roku splnili všetky sny a priania 🙂
@ivankalaco to ale letisku. Keď máte termín?
baby drzim vam palce a dufam, ze aj ja take daco o chvilu pridam, ze som v dajakom mesiaci🙂)
dievčatá, čo ste tu tehu, ktorá ste boli na amnio? zvažujem a neviem sa rozhodnúť kôli tomu, čo sa mi stalo v lete ☹
@dolynkag ja som riesila ci ist na amnio, kedze mi vychadzalo vysoke riziko na DS 1:55 (co bolo sposobene vekom v case porodu 42 a hodnotou NT 2,5 mm) moja Dr ma do amnio dost tlacila, podrobny usg screening v 12 tt vylucil DS s vysokou pravdepodobnostou. Rozhodla som sa amnio nepodstupit z dovodu rizika potratu. Do porodu, ktory mam cerstvo za sebou som dufala, ze babo bude zdrave. A som stastna mamina 5 dnoveho krasneho a zdraveho syna. V tehotenskej knizke mi ostal lekarkou kriklavo zvyrazneny zapis: pozitivny prvotrimestralny skreening. Podobne ako ty som pred tymto tehotenstvom musela podstupit prerusenie tehotenstva z dovodu zistenej VVV v 14 tt
@blue2018 ahoj môžem sa spýtať ja mám čochvíľa 40 rodiť budem vo februári vymodlené prvé, akp si to zvladala dalo sa? Ja mám obavu predsa vek mám vysoký tep dúfam malinkú zvládnem vytlačiť
@bobricek1979 drzim ti velmi palce a zbytocne sa z porodu nestresuj, je to jedina cesta k vytuzenemu babu a nikdy dopredu nevies ako bude prebiehatJa som rodila uz treti krat a prvy krat s Epi a bolo to super oproti predoslym bez epi. Vytlacit drobca je najintezivnejsia bolest ale trva len cca 15 min, na ktoru zabudnes v sekunde ked budes mat babo prilozene 🙂
@blue2018 ďakujem krásne hádam to zmaknem
@kakatulik Okolo 22 marca podľa lekárky.. ak by sme išli prirodzene, tak máme termín 10.4.2019 🙂
@ivankalaco môžem sa spýtať chceš ísť sekciou?
@bobricek1979 Radšej by som rodila prirodzene.. lekárka na internom mi povedala, že v mojom veku je lepšia sekcia, aby sa predišlo možným komplikáciám.. ale chcem to ešte prediskutovať s lekárom, ktorého si chcem zazmluvniť..

@joysi akurat si tu citam diskusiu, ty neberies ziadne vitaminy ani si pred tym nebrala? Aspon kyselinu listovu si kup ta je dolezita. Ale na lenive vajecniky je vela veci, tazko sa radi lebo na jednu zaberie na inu nie. Preco si myslis, ze mas lenive vajecniky? Co nemas ovulku? Alebo?