icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

dolynkag
24. apr 2019

@melmel78 drz sa myslíme na teba

ivankalaco
autor
24. apr 2019

Ďakujem všetkým za krásne priania..

ingrid0105
26. apr 2019

Digi test negativny. Ideme dalej stastie sa musi uz unavit😍

dolynkag
26. apr 2019

@ingrid0105 musí to byt pre teba veľké sklamanie , drz sa

haannka
29. apr 2019

Ahojte. Ja sa znova ozyvam po dlllhom case. Uz sme si mysleli, ze to nechame tak, ale ta tuzba je neprekonatelna. Este by sme skusili Brno. Chcem Vas pekne poprosit, viem, ze sa to to tu popisalo ale nejak je to zdlhave hladanie, co ste brali pred otehotnenim, mam aj nizke amh. Vsetkym mamickam a tehulkam gratulujem, cajatelkam drzim palce.

melmel78
1. máj 2019

Ahojte od 29.4 som mamou a narodil sa nam Aurel 3150g a 50cm 😘. Porod siel velmi rychlo a o 20:30 bol na svete. Pozdravujem vas drzte sa vsetky ten pocit je krasny ❤

ceklis
1. máj 2019

@melmel78 najviac najviac gratulujem ❤️❤️❤️ Maličký je nádherný!!! Užívajte a prajem najviac zdravia!!! 😍😘😘

janulka232
1. máj 2019

@melmel78 gratulujem k drobcovi.Je zlaty :*).Vela zdravička a Tebe rychle zotavenie.

kakatulik
1. máj 2019

@melmel78 je nádherný 😍krásne bábo. Gratulujem a želám krásny čas.
Je to taký zázrak. Všetko okolo neho💓

dolynkag
1. máj 2019

@melmel78 včera som ti chcela napísať a už je to tu, super úžasná správicka blahoželám z celého srdca 😘

butterfly333
1. máj 2019

@melmel78 ten je nádherný😘😘😘 zo srdca blahoželám a prajem vám obom veľa zdravia šťastia lásky.

ingrid0105
1. máj 2019

@melmel78 gratulujem😍❤ vela zdravicka zelam

dadulkaf
1. máj 2019

@melmel78 jej, krásny. Gratulujem, veľa zdravia obom a krásne chvíle.

dadulkaf
1. máj 2019

@melmel78 jej, krásny. Gratulujem, veľa zdravia obom a krásne chvíle.

evelka81
1. máj 2019

Velka gratulacia vela zdravicka prajem 🙂

zuzka2505
Autor odpoveď zmazal
zuzka2505
1. máj 2019

Ahojte žienky dávno som tu nič nepísala, mám za sebou 1 potrat a 1 anembryomolu ešte v roku 2016, dlho som sa nevedela z toho dostať a minulý rok sme sa s manželom rozhodli že o ďalšie dieťa sa pokúšať už nebudeme. Mám teraz v máji 43 rokov. Posunula som všetky veci ktoré mi ostali po synovi ďalej, objednala v januári dovolenku k moru a už rok pravidelne behávam. Cítila som sa konečne po dlhom čase naozaj super a v skvelej forme. Trápili ma len cykly keďže sa mi skrátili z 28 na 23 dní. Tak som sa ešte pred veľkou nocou objednala u gynekologa na vyšetrenie aby sme to skúsili nejak poriešiť, lebo ma to dosť obmedzovalo. A akurát ten mesiac menzes neprišiel. Už som sa začala vytešovať že možno sa môj cyklus dostáva do normálu a ani ma nenapadlo urobiť si test. Ale keď mi to meškalo už viac ako týždeň tak mi to proste nedalo a test som si urobila. A toto je výsledok. Neverila som tomu a manželovi tvrdila že to nie je možné možno len zblbol test veď sme v tom mesiaci mali sex 2x lebo chodieva na turnusy a proste viackrát to nevyšlo. Ale urobila som minulý týždeň ďalší a už nebolo pochybnosti že je silnejší. Včera som bola na prehliadku a lekárka mi potvrdila tehotenstvo som 7+3 a bolo aj srdiečko. Ja sa tak veľmi teším ale zároveň aj bojím, hoci sa snažím veriť že teraz to bude iné.

kakatulik
1. máj 2019

@zuzka2505 skvelé!Gratulujem💓

zuzka2505
1. máj 2019

@kakatulik Ďakujem pekne

kakatulik
1. máj 2019

@zuzka2505 a príznaky si nemala žiadne?
Okrem meskajucej ms?

dadulkaf
1. máj 2019

@zuzka2505 super, nech všetko dobre dopadne. Ináč mne sa po pôrode tiež skrátil cyklus z 28 na 22-23 dní. Riešila som to aj s doktorkou, ale dala mi len Duphaston na 3 mesiace a nepomohlo. Je to fakt obmedzujúce, keď v mesiaci mám dvakrát menzes a ešte taký, že prvé tri dni sa idem zaliať ako Niagarský vodopád.

dadulkaf
1. máj 2019

@zuzka2505 ono asi to treba fakt z hlavy vypustiť a príde to keď má. My sme sa snažili dlho a keď sme to prestali riešiť, tak zrazu tehotenstvo.

zuzka2505
1. máj 2019

@kakatulik No neviem ale tým že som si tehotenstvo nepripúšťala tak som to pripisovala iným veciam. Bola som strašne večer unavená ale pripisovala som to tomu že som pridala na tréningoch a začala ma paliť záha čo som mala na začiatku aj v prvom tehotenstve, ale myslela som že je to zmenou stravy že mi proste niečo nesadlo. A tým že bol sex len 2x tak som jednoducho neverila žeby to mohli byť príznaky tehotenstva, jednoducho to podľa mňa nebolo možné a to sme si dávali ešte pozor.

kakatulik
1. máj 2019

@dadulkaf ale akoooo😝

zuzka2505
1. máj 2019

@dadulkaf ja som práveže mala aj po pôrode 28 dní aj po kyretáži len teraz posledný polrok sa to skrátilo tak som si myslela že je to už jednoducho vekom

kakatulik
1. máj 2019

@zuzka2505 sú to prste veci medzi nebom a zemou asi. Ovulácie si nejako cítila? Prepáč tie otázky,len tiež som teraz ovulovala na7dc a ms prišla na 23dc.....ale to pripisujem sóju ktorú som brala.

zuzka2505
1. máj 2019

@kakatulik rada by som ti povedala ako to vypustiť z hlavy ale neviem. Dlho som s tým bojovala. Nechcela posunúť veci po malom lebo stále som dúfala v to že čo ak? Ale minulý rok koncom roka som si povedala dosť odkladali sme stále dovolenku k moru lebo čo ak budem tehotná. Malý má 6 rokov a ja som furt niečo odkladala lebo čo keď. A tak som mužovi povedala že ideme k moru a na tento rok mám plán schudnúť aspoň 5 kíl a dostať sa v behu na nejaký konkrétny čas. A aj sa mi to pomaličky začalo dariť🙂 A dali sme mu urobiť ešte izbu poriešenú iba pre 1 dieťa lebo sme mali stále v zálohe aj plán pre 2 deti. A mesiac predtým ako som našla takýto test tak mu ta izba prišla🙂

No len stále to ešte nemám dobojované ale už som si povedala že to jednoducho asi neovplyvním a budem to brať tak ako to príde

dadulkaf
1. máj 2019

@kakatulik veď to, že ťažko sa to púšťa z hlavy. Ale som si vtedy povedala, no čo budeme s mužom sami d

bobricek1979
1. máj 2019

@zuzka2505 úžasné srdečne gratulujem a potichučky veľmi držím prsty 💕👶

kakatulik
1. máj 2019

@dadulkaf snáď sa mi to podarí.