Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@janulka232 no tak to sa ani necudujem. Vytlacit takyto valcek zo seba nie je urcite jednoduche,ale gratulujeeeeem😘😘😘😘
@kakatulik vola sa Ninka,ale prv sme chceli Karolinku,ale kedže Karolinka ma meniny 3 juna tak nechceli sme aby mala meniny a hned narodeniny
Naša láska Tamia sa narodila doma v obývačke 23.6.2019 o 2:53. Váži 2890 a meria 49 cm a je najkrajšia na svete
@dolynkag gratulujem k dcerke verim,že ste obe v poriadku,ked sa tak rychlo vypitala na svet
@dolynkag to vážne? Úžas srdečne gratulujem nádherné meno a meria ako moja tak veľa zdravíčka a nech ste už doma💕👶
Baby minulý rok som mala amh 1,09 a dnes mi volali a moje amh 1,16. Trocha sa to zlepšilo.
@butterfly333 to je paradne cislo. Ty musis popracovat nejako na kvalite podla mna. Ale ktovie kde je problem. A ostatne hormony su OK?
@kakatulik ostatné všetko ok si myslím pozerala som výsledky ešte tie z reprodukcnej imuno a uvidíme.

Ahojte baby.Tak už aj my to mame za sebou.Pôrod bol dost tažky,ale chvalabohu už to mame za sebou.Mala sa narodila 10.6.s mierami 52cm a 3830g