Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
ahoj, dnes zla sprava...IVF nevyslo...smutok...40+ ziadne deticky...
je tu niekto 40+ bez deticiek, po neuspesnom IVF? mam pocit, ze som na celej planete sama...
@007snezienka007 i ja som bola. Druhé IVF s DV úspešné. Drž sa.
@007snezienka007 ahoj, nie si sama. My mame za sebou neuspesne 2xivf.
Ahojte, mate niektora zaujem o Meriofert Kit 150 IU? 10 injekcii v 1 baleni. Mam 2 balenia. V pripade zaujmu mi napiste spravu.
@007snezienka007 ahoj, ja dnes odber krvi na Hcg, nulové. Prvé IVF, nevyšlo... Už som sa vyplakala cez vikend. A idem dalej! Mam ešte dve embryjka geneticky dobre, tak v novembri ďalší vklad... Dám si mesiac pauzu.
Myslíte si, že je väčšia šanca vo veku 40+ s darovanymi vajíčkami? Mne doktor navrhol vyskúšať s vlastnými. Mam FHB/2-cize dobrá kvalita. Číslo 1 je výborná, ale to majú asi mladšie ženy.
@007snezienka007 drz sa, viem ako to asi je!!! To, kto nezažil, nevie, čo to je. Je mi smutno, som zúfalá, nahnevaná, mrzuta... Musím ísť ďalej, aj ty!
@007snezienka007 ahoj, môžem sa spýtať, koľko máš rokov ? Je mi ľúto, že Ti nevyšlo IVF. Ja mám 43 rokov, úplne bez detí, nevyšlo mi ani jedno IVF, a to mám za sebou 5xIVF - a bol tam i DV - kde sa ujalo, ale zle sa vyvíjal plod, tak som musela ísť na ten hnusný zákrok. Je tu veľa žien, ktoré tu píšu, že majú síce po 40 +, ale skoro všetky už aspoň jedno dieťatko majú. Takže tiež si myslím, že som tu jediná - taká stará bez dieťaťa. Ale čo už s tým narobím. IVF je len o prachoch a je tam len cca 30 % úspešnosť - to som čítala, písal to jeden MUDr. Mne už dochádzajú financie, práve som prišla o prácu, psychiku mám v háji, a aj život .......... Ale musím ísť ďalej. Čo s tým narobím, nič ..... Prajem Ti, aby si našla odvahu, a dostatok sily ísť na ďalšie IVF, a verím, že ti to vyjde.
@007snezienka007 určite nie si sama 40+ a zatial žiadne detičky.Nam sa tiež nedarilo ivf až teraz mam konečne 4 mesačnu dcerku a to o chvilu budem mat 43
@007snezienka007 ahoj niesi sama ja mam sice 39 ale tiez ziadne deti, mam za sebou 9 vkladov s darovanymi vajickami, sice 2* sa podarilo ale vzdy z toho MA, 1 v 12 tt a 2 v 25tt porod mrtveho synceka. Este mam 2 mrazacikov tak stale dufam.
@007snezienka007 ahoj ja mam 42 tiez bez deti. Som v Brne s darovanymi a nevysiel et ani ket. Mame este 3 mrazaciky. Nevzdavajme sa baby 🙂
Ahojte budúce maminky, z celého srdca vám prajem, aby vase úsilie zožalo vytúžený úspech❤️ Keď si vás tu čítam, neviem zastaviť slzy v očiach,
je mi veľmi ľúto každého neúspechu, ktorým ste prešli a čo musíte prežívať.. Mne v júli vyšlo v Brne ivf na prvý krát, môj vek 42. Mam darovane vajíčka. Prirodzenou cestou sme sa snažili 8rokov, a keďže moje Amh bolo aj po rocnom uzivani dhea žalostne nízke, rozhodla som sa pre darovane a ono to vyšlo na prvý krát. Veľmi na vás myslím žienky, a veľmi vám želám nestracat vieru a nádej k vytuzenemu mimi 🍀
@laxxvita teším sa s tebou😊
@micka13 ten prechod by bolo najlepšie riešiť s gynekológom. On to vie urcit jednoznačne podľa hormonalneho profilu. Graf naozaj ovulaciu nepotvrdil, ovulacne testy si robíš? Príznaky ovulácie sleduješ? Najlepšie by bolo odsledovať cely cyklus u doktora, teda v daný cyklus nech spraví hormonálnych profil a zároveň budes chodiť na folikulometriu.
@bunka1 ,
@laxxvita
@beja6
@evelka81
@katatko351
@janulka232
@karmen007
@daniela2707
@majka765
dievcata dakujem Vam za podporu....ze ste si nasli cas a zareagovali...chcem byt silna a verit ale niekedy ma prepadavaju take smutne myslienky aky je zivot nespravodlivy....drzim, kazdej z Vas palce a budem rada ak napisete ako sa Vam dari a udrzime toto vlakno aktivne....dakujem
@karmen007
mam 40r.
@daniela2707 Ahojky..určite áno, s vlastnými v našom veku je šanca 1-3 percentá a s darovanými 50-60 percent..Ja som si naštudovala veľmi veľa odborných článkov, pýtala som sa lekárov a podľa toho som sa rozhodla pre DV..som rada, že som sa tak rozhodla..máme ešte jedno zmrazené embryo , na budúci rok plánujeme vklad..
baby, citam, ze ste boli aj 5x na IVF, ale ved je to neskutocne financne narocne...ako sa to da zvladnut? Alebo je nejaka sanca nieco si dat uhradit poist.? Ak mam spravne informacie tak po 40+ neuhradzaju nic...mame za sebou 1pokus a stalo to cca 3.000€...dakujem za info
@007snezienka007 poisťovňa ti nič neuhradí..jediná šanca je použiť vlastné financie..
@007snezienka007 aj ja mam 40r a s manželom sa snažíme no už to budú 2 roky som už zúfalá😞
@007snezienka007 nič iné nám nezostáva, len ísť ďalej . Je to všetko o financiách. Som z toho tiež smutná, lebo to ide na psychiku a do vzťahu. Tiež idem zháňať peniaze na ďalší pokus s darovanymi, keď mi dve sance, čo mám nevyjdu. Drz sa!
@007snezienka007 man 41 asi 3 roky sa snazime a tiež nemame ziadne detičky, ale stale verime ze to vyjde. Teraz sme mali 3 ivf, 2 nevysli a 3tie sme sa rozhodli pre zmrazenie a implantovanie v novom cykle Kupila som si jednu knihu: it starts with the egg. Autorka ktora sama studovala molekularnu biotechnologiua biochemiu a co sama nemohla otehotnieť dava rady ako zlepsit kvalitu vajicok aby sa ivf alebo planovanie otehu nepodarilo. Dava rady na zaklade roznych testov ake pripravy/supplements su dobre, ako znizit toxiny v tele, zmenit jedalnicek lebo tuky, cukor, kofein nie su dobre pre kvalitu vajicok. Tak skusam vsetky mozme sposoby ktore pre mna maju logiku...
ahojte, mate skusenosti s dar.embryom v reprogenesis brno?potrebuje info ako to prebieha +cena...amh mam nízke a problém s repro.imuno....dakujem
@srdiecko35 skús pozrieť túto tému.. https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/vyuzili-ste-darovane-embrya/

@evelka81 ved aj mlade dievciny neotehotneju niekedy na prvy sup... a mimo to, nemoze byt aj inde problem napr v spermii ? Ved ty si este mlada, neverim ze by si mala kazde vajicko zle ... nie je problem este niekde inde ?