Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@sardinka336 sme radi velmi ze konecne nas tu opustate,pani Zlata.Nech sa vam dari chmelina.)))))))))😂
Zenusky fandím Vám každej jednej a tu sardinku ignorujte ona mudruje v každej téme pani dokonalá naj aj taký ľudia bohužiaľ existuju
@karmela Je to žena ozaj,zaujímavá nech sa jej tak v živote darí keď je taká,Mudra.Jej manzel je stastny chlap.)))))))).Moj muz ked si precital jej prispevky tak dodal ze ona kedy Mala naposledy muza posteli,,bo uz jej to ide priamo do nervoveho systemu.)))))))).
@lilianna1xs ona je všade v každej téme pomaly aj domna sa obula pred paru mesiacmi ani som ju nespomenula,ale fakt jej muž musí stať asi v pozore doma aj ostatný členovia rodiny..No aj take ženy sú všade boli všetko vedia a musia byt dokonale
@karmela Neverim ze muz snou zije hihihi,aj ked tak nee dlho.))))).Muzi to inac nenavidia,mne stale tvrdi muz ked sa bavime o takych zenach ze bud maju muza Doma nedokaze ju skrotit posteli kto je pan hahaha alebo poriadny vyprask.😍
@karmela
@lilianna1xs damy a vy sa citite lepsie, ked ju urazate?...tak uz sa do nej neobuvajte, ani do mladych matiek, ani do tych, co nebodaj radi ziju tu na Slovensku....vela stastia a pochopenia aj pre inych
@malabiba my sme nezacali treba si precitat celu diskusiu a vsade potom mozme dalej pisat kto.My sme inteligentne pisali o tehu.Nikdy by som len tak niekoho neurazala.Netreba urazat zeny po 40tke, ked su tehu
@karmela kto prisiel nato zena mi sa obuvame do mladych mamiciek vsak treba citat diskusie nase ze si menime nase skusenosti a poradime aj mladym mamickam.Nee ze niekoho budem urazat preco rodi 45tke je to vec kazdeho,a zelam mu to zos srdca nech je stastny kazdy.
@lilianna1xs no veď presne ja neviem niekto si prečíta co mu vyhovuje a uz je zle..Uz je to tu na MK čím ďalej tým horšie ja neviem ci si tu ženy chodia búriť svoje komplexi,alebo co.Je úplne jedno v koľkých rokoch chce žena otehu ak sa nato cíti a túži po miminku tak prečo nie..
@karmela presne vsak Mikrofon sa nebude starat o nase deti len my))))).Vsak je to forum pre Mamicky poradi a nee ze budeme pisat kto sami jak mnozi)))))).Vsak uz tu spomenula aj muslimou co ja mam koho co riesit ja mam svoju rodinku svoje deti a rada pokecam zniekym vymenim si rady z potesenim,nebudem niekoho odzudzovat nee som Boh.
Ja som niečo napísala na stránku objavilo sa mi, že nie som v kodexe správania sa na MK. Takže nechápem, nikdy som tu nikoho neurazila, len som diskutovala, a poukázala na blbé príspevky, v čom som proti kodexu, nechápem
@lilianna1xs precitaj si prosim po sebe posledne styri strany...o tom ako obvykle mlada matka, alebo otec je vacsinou fetak, o tom ako na Slovensku detom nie je mozne dat to co v Nemecku...alebo dalsie prispevky o tom ako zabezpeceni ludia mozu dat detom viac, lebo mladi nemaju financne zabezpecenie....smutne...deti su dar, v kazdom veku...a nie peniaze, ale pozornost a laska su dolezite...
tsk nech mi to moderátor vysvetlí, trebars v IP
ja len taku rodinnu historickú poznamku zo začiatku 20. storočia- moja babka sa narodila svojej mame, keď tá mala 40 rokov- mala aj mladšiu sestru, ktorá sa prababke narodila keď mala 45 🙂
a moja druhá babka sa narodila svojej mame keď tá mala dokonca 48 🙂
obe prababky porodili bez problemov, deti v pohode vychovali a aj sa obe dožili dospelosti svojich detí
.
takže ani taká poznámka, že to len teraz tak dobre vyzeráme a ľudia po 40 ke sa kedysi hromadne vrhali do hrobov tak celkom neplatí- aj pred 100 rokmi rodili 40 a viac ročné 🙂
@malabiba prosim vas aky mate Teraz vy problem?pani tu riesila nieco a vy teraz co riesite Mlada pani,mam pekny vecer z muzom sedime kludne a muz mi vravi neries tu Krasnu mladu pani,su Luftaufnahmen ktory radi provokuju uz len pre nieco,co my nepochopime.Takze uz nebudem reagovat na ziadne diskusie od vas.Muz mi to,Nedovoli vraj mam ustupit.
sorry moja mobil obcas harpuje.miesto slova Luftaufnahmen som chcela napisat;;su Ludia
@fra Dakujem za nás,a za naše babky a naše zdravie,hlavne za tvoj mili komentár.
Ja si myslim ze uplne kazda zena ktora tuzi nat dieta v neskorsom veku je oboznamena s rizikami a kazda jedna to konzultuje so svojim lekarom. Ja som uz pisala o tom ze rozhodne nie kazda zena pp 40tke si to moze dovolit lebo kazda z nas ma uplne inak opotrebovane telo, iny zdravotny stav ine zamestnanie iny geneticky potencial. Ja fakt nechapem naco sa do tejto diskusie zapajaju zeny s vysmesnymi alebo hanlivymi komentarmi ved predsa su tu zeny ktore po tom babatku tuzia a asi poznaju svoj zdravotny stav ked do toho idu!!Preco ich urazat a vysmievat sa ze su stare. Ja som napisala svoj nazor za seba kedze sim mala posledne dieta po 40 tke a pre mna to je uplne prirodzena vec vsetci nas v tom podporovali aj starsie deri aj moj lekar aj kolegyne v praci... ja fakt nechapem tie nenavistne negativne komentare ved ked niekto nechce dieta v 40 tke alebo vobec nech ho nema naco tolko zlej energie preboha????Kludne sa niektore v 40tke pripravujte na menopauzu alebo ulohu babky aj to je cesta 🙏
@lilianna1xs 😀 muzik nech ti vypne autokorekt, lebo ti hadte slova, ktore ani nechces napisat -)
@ninmar14 tiez to nechapem, uplne ma zarazaju niektore komenty, ale tak taki sme. teraz akurat si pisem s babou, ktora bojuje s okolim, lebo si chcu adoptovat dietatko, az doteraz sa im nedarilo, najprv partner nechcel a bil ju, potom nevychadzali umele a teraz ma 40 a musi cakat 3 roky, mozno 5 na dietatko. pytam sa, ani ona nema pravo dat niekomu lasku?
@ninmar14 Drahá neznamená že 40 ročná žena je stará ,pozrime si spevácky herečky rodia v 40tke maju take figúrky preskočia 30rocnu babu.Poniektore čo píše hlúposti žijú dakde 100 rokov za Eu ))))))).Nase babky rodili v takom veku a čo sa stalo nič .Netreba si všímať negatívnych ľudí ,môj manžel mi stále hovorí ľudia sú poniektory bez účty k druhému radšej sa vyhnúť takým ľuďom nevšímať si ich reči. Musím sa to učiť )))))))).Zelam všetko to najlepšie veľa šťastia a hlavne lasky.
@lilianna1xs je to o tom, ze vas vsetkych tu, cita vela ludi...davaj si teda pozor, co pises, aby si niekoho neurazila a neubluzila mu....a propo - nikde som nenasla, ze by niekto odsudzoval maminky po 40-tke a pisal, ze je to zle...preco je potom vo vas tolko zloby?
@malabiba presne, to som ani ja nenapisala, ze odsudzujem zeny čo maju dieta v 40tke...kludne nech maju, ked sa na to obaja s mužom citia...napisala som ze prve dieta odkladat na 40 tku nie je z fyzio hladiska ok, ani byt babkou v 40tke nie je hanba, ale tak kazdeho vec a uz sa supy zlietli..... Kazda nech ma dieta kedy chce a hlavne s normalnym chlapom. 40 ročné sa az panicky boja slova ,,stará,,. Sak nikto nehovorí ze je stara, ale vaječníky a prirodu neoklameš...

@fialka88 ja neviem, som len hrozná nerváčka, na psychyatriu ma zavrieť, tehotenské príznaky by som povedala žiadne, možno fakt som si mala kúpiť test na menopauzu... Zajtra si urobím druhý tehotenský z balika, a potom zbehnem k lekárovi....