Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 silno držím palce nech ti to všetko dobre dopadne
@mamandyka ďakujem už som doma o 8:30 h ma robili hysteroskopiu a 11:30h ma pustili domov teda už som doma a oddychujem spravila som si alchemilkovi čaj. No mala som tam polypy cystu všetko pekne vycistili a o 14dni kontrola a výsledky.
@butterfly333 Ahoj. Nebolelo to? Kde si si to prosim vybavila? Mne doktor v Brne navrhoval, ze by som si to mohla dat urobit, ale bojim sa. Ina doktorka zase hovorila, ze na ultrazvuku nie je vidiet ziadny problem, tak je to zbytocne. Radsej by som sa tomu vyhla... Predtym treba robit aj vsetky predoperacne vysetrenia?
@majoranka24 vieš čo moja ja som som bola na hysteroskopiu 2x a vôbec to nebolelo teraz som síce slabá a malatna no to z tej narkozy. Ja som tiež na utz nemala žiaden polyp nič len myom cystu. No keďže sa už vyše 3r nedarí tak som si povedala ze idem na hysteroskopiu. Písala som s dr z Brna a on teda že ok .Tak som sa objednala do Iscare Ba bola som u dr Rybanskej je úžasná milá. Minulý týždeň som bola u nej na konzultáciu pozrela ma a dnes ba 12dc som bola na hysteroskopiu platila som 150€ našli tam polypy aj myom všetko vybrali vyčistili a zobrali vzorku na kontrolu a o 14dni kontrola a výsledky. Áno treba aj predoperačne si spraviť bud u svojho obvodného na krv a na interné alebo u nich za 80€.
@butterfly333 Dakujem, vobec to neznie tak zle.😊 Ze by som to skusila? Ani si necakala dlho na termin?
@majoranka24 nie práveže ja som tam bola veľmi spokojná no podľa mňa tam choď na konzultáciu k tej dr a pozrie ťa a uvidí. Ja som rada ze som si to dala spraviť. Tak dúfam že vklad sa podarí keď aj cytokiny tak dobre klesli
@butterfly333 Urcite je super, ze si si to dala spravit. Uz si naozaj urobila maximum pre to, aby sa embryjko chytilo.😊 Asi to skusim s tou konzultaciou...
@majoranka24 lebo už neviem čo ešte spraviť všetko už mám spravené. Verim ze sa to už konečne podarí.
@butterfly333 ale myom Adi nebol v svaloviny. Či? T by sa len tak pri hysteroskopii asi vybrať nedalo.
@kakatulik ja neviem no viem že som mala myom aj cystu a tie polypy tak hádam spravili čo mali
@mamandyka ahoj ja som mala amh 0,11 a otehotnela som prirodzene, takze ide to aj s nizkym AMH
@cherry19811 ja budem mať v septembri 44 tak ten vek tomu nepridá žiaľ
@marti_nela super gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne 🤰
@butterfly333 ďakujem 😊🙏
@marti_nela a to zo svojimi vajičkami?
@butterfly333 nie, s mojimi to bohužiaľ nevyšlo 🥲
@marti_nela mali ste DV alebo DE? My ideme skúsiť druhý vklad s DE prvý nevyšiel.
@butterfly333 DE, toto bol druhý pokus, rozhodla som sa pre vklad v prirodzenom cykle bez hormónov a zdá sa, že to vyšlo 😊 kedy sa chystáš na vklad?
@marti_nela to je super dúfam že aj nám vyjde ten druhý vklad som práve po hysteroskopii v utorok mi ju robili bol tam polyp tak dúfam že bude vklad úspešný. Klesli aj cytokiny čo sa veľmi teším no na vklad asi v máji dr chce vidieť výsledky z hysteroskopie tie mu pošlem lebo chodím do Brna reprogenesis ty si kde bola?
@butterfly333 tiež Reprogenesis, som spokojná s ich prístupom 🙂 držím veľmi silno palce, aby ti to tentokrát vyšlo 🙏
@marti_nela super tiež to tam zbožňujem už sa teším na ďalšiu návštevu oni sú taký super len nech sa to podarí.
@mamandyka ahoj, to amh mas este krasne.. ja som s tym cislom dvakrat otehu... ale asi to nebude len o cisle, ale skor o veku...
Prave rozmyslam ci s mojim 42 to ma zmysel este skusit raz ivf ... pred rokom sa nepodarilo ... ale clovek stale veri a dufa ...
Kde si bola, nepozerali na teba divne ze co atm taka stara od nich chces ? Lebo na mna tak pozerali uz v 40... a dost ma to zdeptalo... kamaratka teraz v 44 tehu a ina po ivf v 41... tak zvazujem ... (na tie DV by som este daky pol rok mohla pockat )
@nila1111 ja teraz podstupujem druhú stimuláciu, prvá bola neúspešná tak uvidíme. Ak sa to nepodarí, tretí krát to skúšať už nebudem a zrejme pôjdem do darovaných. Teraz chodím do Heliosu v Ke ale DV určite v Reprogenesis v Brne. Divne nepozerajú, sme tam všetky na jednej lodi a zase personál je tam na to, aby nám pomohli a nie súdili.
@mamandyka preco ste v heliose ? Mne ho moj gynekolog ( uci na medicine ) neodporucal... pravda bolo to pred dvoma rokmi ... ale aj tak... sice aj tak je to zrejme o stasti ... kamoska sinpochvaluje gynker v nitre tusim, ze maju skveleho embryologa... nuz ale zatila sa nam nepostastilo ani v brne ani nikde :(
Ale tiez by som DV volila ako ty v brne... ludia su tak ovela milsi... mam to tam rada

@mamandyka moje vaječniky už zlyhávajú tak mi skúšame darované embryo prvý vklad bol neúspešný. Mala som vysoké cytokiny brala som pol roka medrol pred vkladom aj po vklade intralipidy a nič nepomohlo ani to nepomohlo. Teraz cytokiny v poriadku dnes ma čaká hysteroskopia tak snáď to dovre dopadne a pôjdeme v lete na vklad.