Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 ahoj, robila si další test? 🙏
@marti_nela nie nemám doma testy.
@butterfly333 už aj ja som dnes na teba myslela.
@kakatulik ďakujem ale nič z toho nebude poznám svoje telo 😔
@butterfly333 drzim silno prsteky 💗💗💗
@martinade dakujem 🙃
@butterfly333 ja som teraz bola na vklad, 13 den a test negativny. Ani nepojdem na krv ak zajtra bude zase negativny, hoc klinika na mna tlaci
@butterfly333 ach jooo.
@martinade ideš hneď do ďalšej stimulácie?
@martinade som nevedela ze sa snažíte o druhé veď nedávno si rodila tak rýchlo ide ten čas. No ja stále nič na krv tiež nepôjdem je to zbytočné.
@butterfly333 cas leti, amh mam o 50% horsie ako pred snazenim sa o prve, tak akby ma cas netlacil, pockala by som este rok.
Ty mas este sancu, videla som testy kedy v 12-13 dpt zacali byt testy pozitivne. Ozaj ake mas amh ze ste sli do DV? my sme sa rozhodli, ze pokial moje telo produkuje vajicka, tak len moje.
@martinade no aký neviem pred rokom bolo 1,09 No keď sa do teraz nepodarilo prirodzene tak asi sú na dve veci tie vajíčka.
@butterfly333 ja zase nabehujem na vitaminy a rady z knizky od Rebecca fett, to mi verim pomohlo pri prvom. A idem obmedzit sladkosti a glutein, bo pocas stimulky som sa rozpapala a 2 kg pribrala. Od porodu som pekne schudla, sice cez tehu som len 4,5kg pribrala a po porode minus 10kg, ale som dost pribrala pocas tych ivf pred tehu. Verim, ze aj tie kg robia neplechu.
Co si robila, ze si tak pekne schudla?
@martinade zdravá strava cvičím behám obmedzila sladké chlieb pečivo. Vieš mi poslať tie nejaké rady čo by pomohlo aj mne už som zúfalá roky utekaju a bábo sa stále nedarí.
@butterfly333 spravim neskor foto co betiem a poslem aj link z knihy kde su vypisane vitaminy. Este jednej kočke som sľúbila poslat foto, ale v tedy som mala zapal prsnik a potom som na to uplne zabudla.
@martinade oki ďakujem veľmi pekne.
@butterfly333 nezlakni sa, neberiem vsetko naraz. Teda skoro vsetko 😃. Dhea uz neberiem, tam sa treba otestovat aku mas hladinu. Spirulina, wild yam a chlorella beriem kazdy druhy - treti deň, ale nie naraz. Raz spirulin, raz wild raz chlor. Rebecca doporucuje vitaminy, tak beriem pre tehu, tam je komplex. Pred tym som kupovala zvlast, ako vidis mam vit A, D to este beriem bo rebecca doporucuje 5000 iu. Melatonin len pocas ivf. Probiotika mam, nejake antioxidanty, na zlepsenie dna, kvality vajicok coenzym q10 ale ubiqinol, nie ubiquinoa, ta sa tazsie vstrebava do tela a vacsiu cast telo neprijme.
Link https://itstartswiththeegg.com/supplements/
Vyhybam sa alkoholu, kave - pijem iba cigorku, ziadna kozmetika ak tak natural, ziadne lakovanie nechtov, ziadne farbenie vlasov, ziadne umele misky v kuchyni, aj ucty od nakupu su toxicke. Este musim popracovat na strave, bo 14 kg doleale este chcem 8 aby som bola spokojna.
@kakatulik je to prirodna alternativa estrogenu a chemicky moze byt poupraveny ako progesteron. Javu som sa tiez dlho oducala a to som pila 6-7 salok denne. A vlasy.... to som obmedzila. Ked sa chrobak narodil dala som si melir a odvtedy uz nic. Ale existuju techniky, ze ta farba je aplikovana 1 cm od korienkov, ale lepsie nefarbit...ale chapem ta, kamoska prestala si farbit a take sive vlasy mala, ale vedela preco to robi...
@martinade ahoj smiem sa spýtať, to berieš kvôli chudnutiu, alebo kvôli babetku? Ďakujem
@bobricek1979🙂 určite nie kvoli chudnutiu, na chudnitie je zmena stravy, viac pohybu
@martinade čiže bábetko?
@bobricek1979 ano
@martinade držím prsty
@bobricek1979 dakujem
@martinade Ahojky, no márnosť, keď som videla tú haldu vitamínov, klobúk dolu pred tebou, že sa v tom ešte vyznáš. Vedela by si prosím poradiť niečo okrem inozitolu a coenzýmu q10 na kvalitu vajíčok? Ja som pred druhou stimulkou, dáme si aj genetiku embryí a v tomto prípade, chcem urobiť pre kvalitu vajíčok fakt, že čo je len možné. Môj Dr. o darovaných vajíčkach nechce zatiaľ ani počuť a to mi ich na prvej konzultácii odporúčal, no po sone sa uškrnul a zahlasil, že ideme do toho z vlastnými. Držím palce!😉🙏
@janie7 ahoj, no na kvalitu su vsetky tie spominane vitaminy, antioxidanty... neviem doporucit len 1. Hoc aj myo inositol je dolezity. Robil sa vyskum, ze melaton zlepsuje kvalitu vajicok pri ivf. Chlorella je tiez dobra, resveratol, glutathione... ale to treba kombinovat napr. Vylucit plasty, prejst na bio kozmetiku, ziadne laky na nechty, cez lozko ide najviac chemie do tela, hlavne ak je zosmirglovane, ziadny alkohol, znizit vahu ak mas kg naviac, jest zdravsie, ja pouzivam deodorant bez aluminia etc etc
Co som citala, ze cyklus vajicok je 3 mesacny, tak ak niekto si chce zlepsit vajicka, tak ak beries vitaminy az po 3 mesiacoch sa to odzrkadli. Drzim prsteky

@kakatulik 😔 ja to nedokážem vzdať to túžba je väčšia