Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco To je krasna sprava, zo srdca gratulujem a prajem vela zdravicka a vsetko dobre 🙂
kamaratka ma dvecsekcie,chce este tretie mimi,ale to by jej vyslo tesne pred 40,ist ci neist do toho?radim jej,ze nech skusi,hm,co myslite? inac mala vsetko ok vzdy,hm
@santine Veľmi pekne ďakujem ❤
@butterfly333 Ďakujem a želám ti, nech sa aj tebe čoskoro splní tvoje prianie ❤
@henikav Ďakujem ❤
@dadulkaf Ďakujem ❤
@rula Veľmi pekne ti ďakujem a aj ja ti želám, aby sa ti splnilo to, čo si najviac želáš ❤
ivanka gratulujem ,, nech ti to vyjde,, drz sa

@brigget Ďakujem veľmi pekne ❤
@ivankalaco gratulujem. Ja som bola tiez tehu a potratila som pred 2 tyzdnami☹
Drzim palce nech to skonci dobre
@ivankalaco, gratulujem a velmi Ti prajem nech vsetko dobre dopadne
@mimik07 Ďakujem ❤ Ja som potratila v auguste 2016 v 11 týždni ☹ tak viem ako sa citíš..držím palčeky, nech sa ti splní to, čo si najviac želáš..
@lilislnko Ďakujem ❤ aj ja tebe prajem, nech ti všetko dobre dopadne ❤
@ivankalaco dakujem pekne
dakujem za srdiecko ❤😘
@okseen a preco by nemala
@montrojruza kedze ma uz dve sekcie,hmm
@okseen tak sekcia ci vek? 🙂
@montrojruza vek ze bude uz 40 mat a ze by to bola tretia sekcia v tom case,a asi na 99,9 posledna,ci to skusit,ci uz nie
@okseen vek by som neriesila, ved by rodila 3x, niektore su v tom veku prvorodicky. tu sekciu nech riesi s doktorom
ahojte kocky, tak ja sa uz vobec nesnazim, som definitivne rozidena s partnerom, a to dost nechutnym sposobom, vynadal mi zato, ze som starsia o 7 rokov od neho, ze on sa hanbi za mna a je uplne chore, aby on mal starsiu, lebo vsetci znamy si budu mysliet, ze jemu j..., a nie je schopny si zohnat mladu, vychudnutu a plodnu
@brigget hej? A predtym kym ta nedal na lopatky si mu bola dobra???? To je cisty ....(piiiiiip)

@miriamn76 gratulujem , drz sa, pekne rastite. 🤰