icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

rula
6. feb 2017

@miriamn76 gratulujem , drz sa, pekne rastite. 🤰

santine
6. feb 2017

@ivankalaco To je krasna sprava, zo srdca gratulujem a prajem vela zdravicka a vsetko dobre 🙂

okseen
7. feb 2017

kamaratka ma dvecsekcie,chce este tretie mimi,ale to by jej vyslo tesne pred 40,ist ci neist do toho?radim jej,ze nech skusi,hm,co myslite? inac mala vsetko ok vzdy,hm

miriamn76
7. feb 2017

@rula dakujem☺

ivankalaco
autor
7. feb 2017

@santine Veľmi pekne ďakujem ❤

ivankalaco
autor
7. feb 2017

@butterfly333 Ďakujem a želám ti, nech sa aj tebe čoskoro splní tvoje prianie ❤

ivankalaco
autor
7. feb 2017

@henikav Ďakujem ❤

ivankalaco
autor
7. feb 2017

@dadulkaf Ďakujem ❤

ivankalaco
autor
7. feb 2017

@rula Veľmi pekne ti ďakujem a aj ja ti želám, aby sa ti splnilo to, čo si najviac želáš ❤

brigget
7. feb 2017

ivanka gratulujem ,, nech ti to vyjde,, drz sa

sticker
ivankalaco
autor
7. feb 2017

@brigget Ďakujem veľmi pekne ❤

mimik07
7. feb 2017

@ivankalaco gratulujem. Ja som bola tiez tehu a potratila som pred 2 tyzdnami☹
Drzim palce nech to skonci dobre

lilislnko
7. feb 2017

@ivankalaco, gratulujem a velmi Ti prajem nech vsetko dobre dopadne

ivankalaco
autor
7. feb 2017

@mimik07 Ďakujem ❤ Ja som potratila v auguste 2016 v 11 týždni ☹ tak viem ako sa citíš..držím palčeky, nech sa ti splní to, čo si najviac želáš..

ivankalaco
autor
7. feb 2017

@lilislnko Ďakujem ❤ aj ja tebe prajem, nech ti všetko dobre dopadne ❤

butterfly333
7. feb 2017

@ivankalaco dakujem pekne

rula
10. feb 2017

dakujem za srdiecko ❤😘

montrojruza
10. feb 2017

@okseen a preco by nemala

okseen
13. feb 2017

@montrojruza kedze ma uz dve sekcie,hmm

matenka
13. feb 2017

@okseen na to jej odpovie iba doktor, on vidí akú má jazvu a či nie je tenká, to mi takto od počítača neporiešime 🙂, ale v dnešnej dobe sa v zahraničí rodia sc bežne 4-5 detí

okseen
13. feb 2017

@matenka vsetko ma oka,ale ten vek

montrojruza
13. feb 2017

@okseen tak sekcia ci vek? 🙂

okseen
13. feb 2017

@montrojruza vek ze bude uz 40 mat a ze by to bola tretia sekcia v tom case,a asi na 99,9 posledna,ci to skusit,ci uz nie

eliska13
13. feb 2017

@okseen nemame carovnu gulu🙂
moja znama mala 3 cisarske za 5 rokov nikto Ti neda zaruku ci ano ci nie.

okseen
13. feb 2017

@eliska13 sak ano,ale ci skusit,ci nie,neviem,co jej mam odporucit

montrojruza
14. feb 2017

@okseen vek by som neriesila, ved by rodila 3x, niektore su v tom veku prvorodicky. tu sekciu nech riesi s doktorom

brigget
27. feb 2017

ahojte kocky, tak ja sa uz vobec nesnazim, som definitivne rozidena s partnerom, a to dost nechutnym sposobom, vynadal mi zato, ze som starsia o 7 rokov od neho, ze on sa hanbi za mna a je uplne chore, aby on mal starsiu, lebo vsetci znamy si budu mysliet, ze jemu j..., a nie je schopny si zohnat mladu, vychudnutu a plodnu

jojina11
27. feb 2017

@brigget je to idiot. môj manžel je odomňa starší o 9 rokov. Otvor si šampus a oslavuj

0silvia0
27. feb 2017

@brigget buď rada, že s takýmto "mužom roka" nemáš deti, veď je to chudák... vtedy keď ste spolu začali chodiť ešte nemal dobrané lekcie z matiky či čo? vtedy nevedel že si staršia od neho?

lubkavargova1
27. feb 2017

@brigget hej? A predtym kym ta nedal na lopatky si mu bola dobra???? To je cisty ....(piiiiiip)