Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Dievčatá, ktoré si chcete kúpiť Gynex kvapky alebo Clearblue digitálny tehotenský test za dobrú cenu, kuk stránku moja lekáreň. sk..
@ivankalaco aha, no ak mozem odporucit, tak cerstve vajicka nie mrazene. Ani v Gynfive sme dlho necakali, len sme chceli darkynu ktora aspon troska spada do nasich poziadaviek. Nechcem radit, ale neuponahlajte to.
@ivankalaco kolko to stoji pls v Reprogenesise? Darovane vajicka myslim a cely ten cyklus?
@joannita 4000 euro +lieky, ale záleží aj od toho, čo všetko by vám robili (ICSI, embryoglue..)
@ivankalaco to je dost, my sme platili o dost menej a mali sme v tom vsetko co pises. Drzim palce
@joannita Hlavne, aby sa to podarilo 🙂 Mala si DV?
@ivankalaco ano, teraz som mala uz druhy cyklus s darovanymi. Z prveho sme mali 9 embryjok a teraz z druheho 5. No, otehotniet je len prvy veeelmi malicky uspech. Aj ked veeelmi podstatny 🙂
@joannita želám ti pekný večer.. Ak sa môžem opýtať, dávala si si vkladať po 1 embryjku? Koľko krát si mala Ket? S akým úspechom?
@ivankalaco dakujem aj tebe 🙂 Vzdy po dvoch vklad. Otehotnela som hned z prveho ET, dvojcata sa uchytili, ale v 9tt som potratila. Potom raz z KET som mala biochemicke tehot. A este dalsie KET z prveho cyklu nevysli (dva). Z prveho cyklu mam zamrazene este 1 embryo.
Skusili sme teraz druhy cyklus, inu darkynu a hned z prveho KET som otehotnela. Teraz som v 6tt. Zatial sa vsak vzhladom na moje skusenosti este moc netesim....
@joannita držím ti palčeky, nech je všetko v poriadku 🙂
Všetkým želám krásnu slnečnú nedeľu 🙂
@ivankalaco aj tebe želám krásnu nedeľu a zajtra budem na teba myslieť 😘 tak aby si prežila krásny začiatok týždňa a tiež nový začiatok splnených prianí ❤️
@ria294 Ďakujem.. tak krásne si to napísala.. 🙂 Už sa neviem dočkať zajtrajška..
Tak mi ten dnešok ubehol... teraz som skončila v záhrade a idem si pripraviť a skontrolovať veci na zajtra 🙂 ani na sobáš som sa tak nechystala :😂😂😂
@ivankalaco tak nech je ten zajtrajsi den stastny, drzim palceky 💚. Ja som sa tiez velmi prijemne narobila v zahrade, to je moj relax 😊
@ivankalaco držim palce na zajtra nech mate hned darkynu,že budeš mat čim skor vytužene babätko 🙂
@santine Ďakujem ❤️❤️❤️ aj ja rada takto relaxujem.. ale dnes by som asi ani nič iné nezvládla 😁😁😁
@janulka232 Ďakujem za krásne prianie ❤️❤️❤️
Zajtra podám podrobné hlásenie, ako tam bolo, aké nám robili vyšetrenia a ako sme sa dohodli 😁 teda ak to psychicky zvládnem 😂😂😂
@janulka232
@santine
@ria294 Dobré ránko dievčatá 🌹🌷🍀 A je to tu..teším sa ako malé dieťa na výlet.. Dúfam a verím, že dnešok zmení náš život k lepšiemu..že sa niekam posunieme, že budeme mať nádej a že náš sen nebude už iba snom ❤❤❤
@ivankalaco z hlbky svojho srdca ti prajem , aby čoskoro prišiel ten deň a ty sa staneš matkou zdravého dieťatka ❤️❤️❤️ Veľa štastia 💞
@ria294 Ďakujem za nádherné prianie ❤❤❤
@ivankalaco ahoj, určite sa zadarí. A takto o rok už bude mat mini pár mesiacov. Daj nám vedieť. Ja chodím do centra hneď vedľa🙂. To tvoje je pár metrov vzdialene. Je to prvá konzultácia? Ja som bola v marci, potom som ochorela, po kontrole u mojej doktorky sa chystám v júni tiež. Držím moc moc palce 🍀🍀🍀
@darci17 Ďakujem 🌹🌹🌹 prvá návšteva a prvé vyšetrenia 🙂 Keď sa vrátim, tak napíšem 🙂
🙏🙏🙏 tak už idem smer Brno , ešte raz všetkým ďakujem za rady a priania 🌹🌹🌹

@monika225 ja som ho mala zo stranky otehotnenie.sk, caj Ludmily Mojzisovej na podporu otehotnenia.