icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

luxly
19. máj 2018

@monika225 ja som ho mala zo stranky otehotnenie.sk, caj Ludmily Mojzisovej na podporu otehotnenia.

ivankalaco
autor
19. máj 2018

Dievčatá, ktoré si chcete kúpiť Gynex kvapky alebo Clearblue digitálny tehotenský test za dobrú cenu, kuk stránku moja lekáreň. sk..

joannita
19. máj 2018

@ivankalaco aha, no ak mozem odporucit, tak cerstve vajicka nie mrazene. Ani v Gynfive sme dlho necakali, len sme chceli darkynu ktora aspon troska spada do nasich poziadaviek. Nechcem radit, ale neuponahlajte to.

joannita
19. máj 2018

@ivankalaco kolko to stoji pls v Reprogenesise? Darovane vajicka myslim a cely ten cyklus?

ivankalaco
autor
19. máj 2018

@joannita 4000 euro +lieky, ale záleží aj od toho, čo všetko by vám robili (ICSI, embryoglue..)

joannita
19. máj 2018

@ivankalaco to je dost, my sme platili o dost menej a mali sme v tom vsetko co pises. Drzim palce

ivankalaco
autor
19. máj 2018

@joannita Hlavne, aby sa to podarilo 🙂 Mala si DV?

joannita
19. máj 2018

@ivankalaco ano, teraz som mala uz druhy cyklus s darovanymi. Z prveho sme mali 9 embryjok a teraz z druheho 5. No, otehotniet je len prvy veeelmi malicky uspech. Aj ked veeelmi podstatny 🙂

ivankalaco
autor
19. máj 2018

@joannita želám ti pekný večer.. Ak sa môžem opýtať, dávala si si vkladať po 1 embryjku? Koľko krát si mala Ket? S akým úspechom?

ceklis
19. máj 2018

@joannita prosím ta, koľko stojí v gynfiv IVF s DV?

joannita
19. máj 2018

@ivankalaco dakujem aj tebe 🙂 Vzdy po dvoch vklad. Otehotnela som hned z prveho ET, dvojcata sa uchytili, ale v 9tt som potratila. Potom raz z KET som mala biochemicke tehot. A este dalsie KET z prveho cyklu nevysli (dva). Z prveho cyklu mam zamrazene este 1 embryo.
Skusili sme teraz druhy cyklus, inu darkynu a hned z prveho KET som otehotnela. Teraz som v 6tt. Zatial sa vsak vzhladom na moje skusenosti este moc netesim....

joannita
19. máj 2018

@ceklis ja som este stihla v hodine 12stej cez poistovnu a stalo nas to 1900e plus lieky pre darkynu 300e. V tom mas vsetko a 6 garantovanych embryi.
Bez poistovne mam dojem ze to stoji okolo 3500e,.ale cennik najdes na ich webe, skus kuk.

ceklis
19. máj 2018

@joannita ďakujem krásne a silno držím palce aby to vyšlo a aby ste to dotiahli do úspešného pôrodu s bábätkom ❤️❤️❤️

joannita
19. máj 2018

@ceklis dakujem krasne 🙂

ivankalaco
autor
19. máj 2018

@joannita držím ti palčeky, nech je všetko v poriadku 🙂

ivankalaco
autor
20. máj 2018

Všetkým želám krásnu slnečnú nedeľu 🙂

ria294
20. máj 2018

@ivankalaco aj tebe želám krásnu nedeľu a zajtra budem na teba myslieť 😘 tak aby si prežila krásny začiatok týždňa a tiež nový začiatok splnených prianí ❤️

ivankalaco
autor
20. máj 2018

@ria294 Ďakujem.. tak krásne si to napísala.. 🙂 Už sa neviem dočkať zajtrajška..

ivankalaco
autor
20. máj 2018

Tak mi ten dnešok ubehol... teraz som skončila v záhrade a idem si pripraviť a skontrolovať veci na zajtra 🙂 ani na sobáš som sa tak nechystala :😂😂😂

santine
20. máj 2018

@ivankalaco tak nech je ten zajtrajsi den stastny, drzim palceky 💚. Ja som sa tiez velmi prijemne narobila v zahrade, to je moj relax 😊

janulka232
20. máj 2018

@ivankalaco držim palce na zajtra nech mate hned darkynu,že budeš mat čim skor vytužene babätko 🙂

ivankalaco
autor
20. máj 2018

@santine Ďakujem ❤️❤️❤️ aj ja rada takto relaxujem.. ale dnes by som asi ani nič iné nezvládla 😁😁😁

ivankalaco
autor
20. máj 2018

@janulka232 Ďakujem za krásne prianie ❤️❤️❤️

ivankalaco
autor
20. máj 2018

Zajtra podám podrobné hlásenie, ako tam bolo, aké nám robili vyšetrenia a ako sme sa dohodli 😁 teda ak to psychicky zvládnem 😂😂😂

ivankalaco
autor
21. máj 2018

@janulka232
@santine
@ria294 Dobré ránko dievčatá 🌹🌷🍀 A je to tu..teším sa ako malé dieťa na výlet.. Dúfam a verím, že dnešok zmení náš život k lepšiemu..že sa niekam posunieme, že budeme mať nádej a že náš sen nebude už iba snom ❤❤❤

ria294
21. máj 2018

@ivankalaco z hlbky svojho srdca ti prajem , aby čoskoro prišiel ten deň a ty sa staneš matkou zdravého dieťatka ❤️❤️❤️ Veľa štastia 💞

ivankalaco
autor
21. máj 2018

@ria294 Ďakujem za nádherné prianie ❤❤❤

darci17
21. máj 2018

@ivankalaco ahoj, určite sa zadarí. A takto o rok už bude mat mini pár mesiacov. Daj nám vedieť. Ja chodím do centra hneď vedľa🙂. To tvoje je pár metrov vzdialene. Je to prvá konzultácia? Ja som bola v marci, potom som ochorela, po kontrole u mojej doktorky sa chystám v júni tiež. Držím moc moc palce 🍀🍀🍀

ivankalaco
autor
21. máj 2018

@darci17 Ďakujem 🌹🌹🌹 prvá návšteva a prvé vyšetrenia 🙂 Keď sa vrátim, tak napíšem 🙂

ivankalaco
autor
21. máj 2018

🙏🙏🙏 tak už idem smer Brno , ešte raz všetkým ďakujem za rady a priania 🌹🌹🌹