Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@joannita áno, zistili to na histologickom vyšetrení..
@ivankalaco lebo ja ked som potratila tak mi odporucili vycistit sa sama, ale tiez ma napadlo ze keby som sla na kyret tak spravia histologiu a zisti sa kde sa stala chyba...takto netusim.
@joannita akurat to tu citam, co si pisete, vies aj bude rada, ze si na jednej strane nesla na kyret. Zalezi kto ti ho urobi a ako. U mna sa jazva po odstranovani placenty hojila velmi dlho, este ked som po pol roku sla na sono, bola vidiet. Bala som sa, aby zmizla, ale potom pri dalsich pokusoch ivf uz zmizla na stastie. Od vtedy len problemy s cyklom, uz to nie je to, co zial byvalo.
@joannita Teraz 9tt, a jasne ze sa stale bojim, aj ked nemam za sebou tie skusenosti co Ty napriklad. Na sono bolo vidiet a pocut srdiecko bit uz v 7tt, predvcerom mi na kontrole lekarka povedala ze moje sance su velmi dobre, plus viem ze babo nema geneticke abnormality. Ale aj tak sa bojim, asi sa budem bat az do porodu, ale to asi kazda z nas.
@joannita Ja som musela podstúpiť kyretáž, lebo vyšiel zo mňa iba plod. Druhý krát mi pichli injekcie a infúziu a vyčistila som sa sama..je lepšie, ak sa žena sama vyčistí..
@ingelika78 Držím palčeky, nech je stále všetko v poriadku a mysli pozitívne ❤❤❤
@ivankalaco Dakujem Ti krasne!
@joannita Mne robili pred dvoma rokmi kyret po zamĺknutom potrate v 12 tt (začala som krvácať), na usg zistili, že v 9 tt sa zastavil vývoj. Aj napriek urobenej histologii nezistili žiadnu príčinu. Dozvedela som sa len, že to bolo dievčatko. Keby som mala v tom čase viac informácií o možných alternatívach, najskôr by som to nechala na prirodzené samovyčistenie.
Ahojte, dnes som sa po dlhej dobe stretla so spolužiačkou zo strednej. Medziiným sme sa dostali na tému deti. Ona v minulosti prekonala onkologické ochorenie a nový manžel ma veľmi zlý spermiogram. Jediná možnosť darované embryo. Ona sa boji, či to psychicky zvládne, že geneticky úplne cudzie dieťa ma vychovať, on je s tým absolútne ok. Ja som jej za mna povedala, že keby sa to tykalo mna, nevaham, určite by som do toho šla, ale ja by som bola presvedcena, že to malé budem ľúbiť ako svoje. Aký máte názor vy? Ak máte chuť, napíšte. Možno jej to trosku pomôže v rozhodnutí. Pekný deň
Určite by som išla do darovaného embrya..som na jednej českej stránke, tam je mamička, ktorej chlapček je z darovaného embrya ,má 4 mesiace, videla som fotky, je nádherný a mamičkou a ockom ľúbení ❤❤❤
@ketere Či na Slovensku, to neviem..ale v Čechách áno..
Chodi niekde do Prahy, no mne sa zdá, že aj vo ferticent som to videla v cenníku.
Ahojte, tak mam po operacii chvaaala Bohuuu. Preoustili ma uz 3DPO(co je pre mna teraz 3den po operaci)...som ale staaale KO. Boli ma cele brucho,mam pocit,akoby som ho mala nasite. Opuchnute,bolave......
Nepamätam sa kto,ale tusim tu uz niekto pisal,ze mu vyberali myom...Ako ste to pooperacne obdobie prezivali? Po akom case sa to zacalo stabilizovat?
Inak som zvedava,ako sa mi posramoti cyklus....
@darci17 ahoj, mna sa to netyka, o DV ani DE neuvazujeme, ale vela som o takej moznosti rozmyslala. Ja si myslim, ze je to o rozhodnuti take dietatko prijat take ake je. Ked sa rozhodne, ze ho prijme take ake je, ake bude a urobi vsetko, co je v jej silach, aby ho vychovala a mala s nim vrucny vztah, tak je to fajn. Kebo raz z neho bude pubertak/pubertacka so vsetkym, co k tomu patri aj s povahou aku bude mat a prave vtedy treba mysliet na svoje rozhodnutie na zaciatku. Moze do neho vlozit zasady, dobru vychovu ale treba ratat s tym, ze to bude raz samostatna bytost a ta si nevybrala, kde je a s kym je. Drzim palce ☺
@darci17 zaujimavy vyskum ohladom prenosu genetickych informacii medzi matkou a darovanym vajickom: http://gyncare.sk/unikatny-objav-geny-tehotnej-...
@ingelika78 prezivam presne to iste, 9tt a obavy ci je vsetko ok. dnesna kontrola dopadla nastastie dobre. Meria az 2 cm 🙂 a vsetko sa zda byt v poriadku. Dalsia kontrola o 3 tyz.
@ingelika78 presne tak. Ja idem zajtra na kontrolu a veru bojim sa dost.
Želám krásne ránko dievčatá 🌹🌹🌹 Dnes je posledný májový deň a júl sa mi zdá neskutočne vzdialený...nech už máme IVF za sebou 😀 Ak sa nám podarí úspešne otehotnieť, tak tento rok bude pre nás rokom splnených snov..čaká nás na jeseň sobáš a sťahovanie do nového domu a špuntík by bol ako čerešnička na torte..❤
@kakatulik Držím ti palčeky, nech si čoskoro fit a môžete sa snažiť ❤❤❤
@joannita Drzim palce, nech kontrola dobre dopadne
@ria294 ahoj moje. Akoze uz len ist normalne na WC ,otocit sa v posteli je pre mna nadludsky vykon,ale dam to. Az na to,ze dr.mi povedal,ze treba rok cakat. To sa mi zda strasne dlho. Ked som to konzultovala s inymi,tak vsetci vraveli,ze bude stacit pol roka. Ved uvidim ako sa to bude cele tvarit.
@ivankalaco dakujem moja,snad to pojde rychlo. Len ten cas hra proti mne.
Takze Vas caka krasny cas este. Nech sa to vsetko splni ako si zelas.🌺❤

@ivankalaco ak sa smiem opytat, ten virus ti ako zistili? Robili nejaky rozbor?