icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

butterfly333
9. jún 2018

@ivankalaco no bola som v piatok u gyn že nech ma pošle na laparoskopiu no vraj najprv musí mať môj mm spravený spermiogram tak v utorok ideme do gyn five na spermio. No a podla výsledkov ku gyn a na tu laparoskopiu a uvidíme ak sa nezadari tak skúsime to III. Mne brali aj včera krv či nemám alergiu na spermie či čo také.

ivankalaco
autor
10. jún 2018

@butterfly333 želám ti krásne ránko 😉 Tak držím palce 😘 😘 😘

butterfly333
10. jún 2018

@ivankalaco aj tebe krásne ránko a peknú nedeľu prajem😘😘😘😘😘😘😘😘

ria294
10. jún 2018

@butterfly333 ahoj moje 😘 tak verim, že všetky vyšetrenia dopadnú dobre a v tvojom živote nastane nový začiatok ❤️❤️❤️

mia456
10. jún 2018

Naahodou som natrafila na tuto skupinku a chcem vas len povzbudit. Dlho predlho sa nam nedarilo, 4iui, 2ivf, 2 zamlcane potraty 8 a naposledy 17 tt az sme to vzdali... a o 5 mes. nato som zrazu bola tehu ani neviem ako a mam krasneho zdraveho chlapceka uz 2 rocneho. Jaaaj a teraz mam 44 rokov 😀 Takze nevzdavajte sa a nikdy nie je neskoro 👍❤

butterfly333
10. jún 2018

@ria294 ďakujem moja aj ja verím že to tak bude

melmel78
11. jún 2018

@mia456 som rada, ze sme chodia aj baby, ktore nam vsetkym davaju nadej, diky za super prispevok 🙂

darci17
13. jún 2018

Ahojte, je tu ticho ako pred búrkou🙂. Dievčatá ďakujem za povzbudenie. Tiež som strašne nafúknutá a naliata vodou. Nepríjemne, no dá sa to vydržať. Čo máte nové? My pôjdeme na kontrolu, či niečo rastie. Dám info. Pekný deň

ivankalaco
autor
13. jún 2018

@darci17 Ahojky, želám ti krásne ránko..Nové nemám nič..čakám na 4.7., kedy začínam brať Estrofem a pohnú sa ľady, lebo toto čakanie je o držku..baby mi radili, že nemám nato IVF myslieť..ale to sa jednoducho nedá 😂 Kedy ideš na kontrolu?

darci17
13. jún 2018

@ivankalaco ahoj, keď ma človek očakávania, nedá sa na to nemyslieť. To podľa mna inak nejde, kto to nezažil, cely ten kolotoč, nikdy to nepochopí. Kontrola zajtra alebo v piatok, napíšem, ako sme na tom.

ivankalaco
autor
13. jún 2018

@darci17 Ja idem na kontrolu až 13.7. .Daj vedieť, ako ste na tom, držím palčeky, nech je tak, ako treba, aby bolo..

butterfly333
13. jún 2018

@ivankalaco ahoj tak spermio dopadol na výbornú tak ja idem v pondelok ku gyn a dúfam že ma pošle na laparoskopiu.

kakatulik
13. jún 2018

@butterfly333 ahoj,kde ste boli?

butterfly333
13. jún 2018

@kakatulik gyn five v Nitre

kakatulik
13. jún 2018

@butterfly333 dakujem🙂

butterfly333
13. jún 2018

@kakatulik a ty ako pokračuješ niečo nové?

ivankalaco
autor
13. jún 2018

@butterfly333 To je super 👌, daj potom vedieť, čo povedal lekár 😷, či ideš na tú laparoskopiu.. Držím palce nech to máš všetko rýchlo za sebou, je to trápenie, keď sa už dlho snažíš a stále nič..

kakatulik
13. jún 2018

@butterfly333 tak ja som bola pred cca 3tyzdnami na operacii myomu,cize teraz pol roka pauza...teda uz len necelho pol roka.🙂

butterfly333
13. jún 2018

@ivankalaco áno to je no na dobre sa dlho čaká ja verím že sa dočkám

butterfly333
13. jún 2018

@kakatulik a všetko v poriadku po operácii? Tak to je na prd pol roka čakať prečo tak dlho?

ivankalaco
autor
13. jún 2018

@butterfly333 Ja verím, že všetky, ktoré sme tu sa raz dočkáme, musí sa to podariť, keď sa tak veľmi snažíme ❤❤❤

butterfly333
13. jún 2018

@ivankalaco áno verím tomu že sa nám to všetkým podarí 😄

kakatulik
13. jún 2018

@butterfly333 ten lekar,ktory ma operoval dokonca tvrdil,ze aj rok by bolo dobre,lebo sa to vsetko musi poriadne zahojit. Bola to laparotomia-otvorene brucho,lebo myom bol velky a to je väcsia zataz pre telo.Som rada,ze mi maternica zostala. Nuz ale iny lekari s ktorymi som to konzultovala tvrdili,ze pol roka stacii. Robili mi aj priechodnost a vraj lavy vajcovod mam nepriechodny,ale nezdalo sa mu to,lebo vraj vyzera makroskopicky uplne normalne,ziadne zrasty a tak. Uzavrel to ako funkcnu nepriechodnost, nieco ako momentalny spazmus,ktory bol sposobeny tlakom myomu a operacnym stresom,tak to vraj mam zopakovat o par mesiacov. Takze tak.

darci17
15. jún 2018

Ahojte, tak kontrola dopadla tak, že v pondelok mám odber, vo štvrtok vklad, teda ak bude čo vkladať. Ivf soft nám prinieslo dva folikuly, tak snáď to dopadne dobre.

ceklis
15. jún 2018

@darci17 akú si mala stimulku? Držím palce na pondelok ✊🏻✊🏻✊🏻

darci17
15. jún 2018

@ceklis clostibegyt plus fostimon. Ďakujem 🙂

ceklis
15. jún 2018

@darci17 ten soft dali kvoli nízkemu amh? Ja stále rozmýšľam ako by to zafungovalo u mna, preto sa pýtam. Skúsili mi klasické ivf a mala som len dva foliky :( tak by som asi chcela skúsiť soft keď tak

darci17
15. jún 2018

@ceklis áno kvôli tomu, na sr som mala tri po klasickom. Teraz sme v Brne, robia aj nativ cyklus. Ale vraj reakcie na soft sú hlavne u nízkeho amh dobre.

melmel78
16. jún 2018

@darci17 drzim palce nech je co vkladat 😉. Ake amh si mala prosim ta? Lebo mne davali ani nie klasicku stimulku ale modifikovanu. To znamena ze dr si to riadi a stimuluje podla reakcie tela. Nevyhoda je ze kazdy druhy treti den kontrola. Mne naposledy 8 vajok zobrali. Klasickym ivf som mala 4-5. Ale aj to je uspech. Kolko mas rokov?

santine
16. jún 2018

@darci17 @ceklis, ahojte, dovolim si pridat sa ☺, ja zacinam stimulovat zajtra soft... mam letrozol, v piatok kontrola uzv. Som zvedava, ako zareaguje moje telo, amh nam este celkom v norme aj ovu bezi a folik sa tvori vzdy jeden normalne. Tento cyklus skusime potom iui aspon a potom sa uvidi, co dalej. Darci, prosim napis potom, ako prebiehal odber a ako si to znasala. Drzim palce.