Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Caute.cyklus mam nepravidelny,ale na dnes som si myslela uz ze ta mrcha pride.ale test bol opat negativ.krize ma vcera velmi boleli.aj krce mam od23.4.Dufam ze nie len zapal 😢 😢
@ivuska_3 aj ja som s tym tak.malo krvy som mala 23.4. Na wc papieri,a odvtedy mam krce.krize ma na vecer velmi bolia,niekedy mi je zima.mrcha meska asi dva dni-nepravidelny c,ale test negativ.no v moci mi nasli malo bakterii,budu robit kultivaciu,a troska ma aj stipe tam dole 😒 .asi to bude len zapal.. ☹ ☹ ☹
@sharmana tak toto je jasne ako facka gratulujem;) ja stale nic ale mam strasny vytok
@selina.liana
@selina.liana 22dc dnes a citim sa uplne normalne....ziadny naznak tehu...nic 😕 😕 😕 😕 😕 😕
ahojte pridavam sa k vam 🙂 v aprili sme sa zacali snazit tak uvidime ci pride menzes 🙂
@sharmana @selina.liana @amonda @rybecka @bar12 @smolinka13 joj babule dakujem, ste zlate 🙂 ze by to takto hned vyslo? 🙂 radsej sa este nechcem velmi vytesovat, snad o par dni ciarka zosilnie.. kazdopadne dam vediet 🙂
Także babule na dodatok som sa s mm dnes povadila..takže mame tichu domacnost...........pekne ........;(
@sharmana no je ho dost fakt taky zltkasty. No uvidime brucho boli uz az mam kazdu chvilu pocit ze sa to pusti
@sharmana ale nic normálne blbosti ale mm z toho robi buuuuummm ako kazdy chlap .....dobre že som v praci inak neviem 🙂🙂
@selina.liana a co tí hovorí tvoj zmysel pride mrcha či nie???? Ja už mám svoju náladu zabiť ako pred mrchou aprprsia tiez zacinaju bolieť

Dobre ranko 🙂
tak kocky mi co sa snazime tak musime prejst do snazilky maj 2014 😀 a tehulky k tehulkam
ale ja testujem 8 maj ako @kaya88 lebo vtedy ma prist mrcha a dufam ze nepride