Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
😲
No som zvedava ci to tam ostane nejdem sa tesit predcasne 🙂
Gratulujem.ja som uzvelmi zvedava na kultivaciu moci,bo ked citam priznaky:krce v podbrusku,krizov,brucha,tak to mozu byt aj vazne choroby. 😠 ☹ a inac ten husty vytok keby sa mal dostavit?pred,abo po menstruacii?
Ahojte bývam krátky čas vo Vranove nad Toplu a rada by som si tu našla kamarádky budeme mat o čom určie komunikovat tieš mam za sebu neuspešnu IVF
@sharmana no uvidime;)
@majuska7979 no neviem teraz ma nic neboli tak mzslim ze nepridu. Potom zacne boliet brucho a myslim ze hej no uvidime;)
@yohana31 gratulka;)))
@sharmana
Dakujem ti no dufajme ,že zadari 🙂
Mam nepravidelny c.,ale tak 30.4 max do dnes som cakala ze pridu.test bol negativny.ale kebyze som,vsetko ma na lavej strane boli.uz od 23.4.krce na lavej strane,picha to aj do laveho kriza,aj tam dole take cudne,teraz picha,dva dni pobolieva aj prave podbrusko obcas a dnes aj cele brucho,a cudne zvuky tam mam 🙂 vy ako?
@selina.liana dakujem ale tesit sa budem az ked lekarka potvrdi, lebo uz som sa raz tesila predcasne na vianoce som si test robila (39 DC to bol) ciarky poriadne silne a o tri dni som zacala krvacat zrejme mrcha alebo potrat...
Axion alebo ako sa vola.v pondelok si kupim inu znacku..
@selina.liana ako sa ti dnes drží teplota?
A ten krcok maternice ma byt kade tvrdy,hned nizsie alebo uplne hore neviete?
@janaochi ahoj zatial stale hore. Rano p9 zmerani som vedela ze nedostanem nakolko je hore , len cely den to brucho , zajtra uvidime aka bude;)
@yohana31 tak drzim palce;)
@sharmana ano v pondelok testnem ak nevydrzim tak zajtra ale radsej pondelok tam by uz malo byt cosi vidiet ham . Teda ak nedostanem;)
@selina.liana dakujem aj ja Tebe nech Ti to vyjde a mrska nepride

Aj ja uz som zvedava.ale cele brucho ma uz boli a cudne zvuky vydava.dufam ze nie nieco s crevami,abo zapal ci zaludok.moze to byt veeela veci. ☹ ☹ a inac...sa hovori,ze sa da na krcku maternice vyhmatat..ked si tehotna,tak stvrdne,ale potom nechapem,preco treba cakat tolko u gynde,ze nieco uvidi na sono(aj vaginalnej).preco nevyhmata?