Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
caves babule takze u mna pride mrcha...je to na 100 percent..tehu test negativny proste som nevydrzala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a no ide sa do dalsieho kola...
ahojte dievcata, aj ja sa pridavam, mam sice uz len mesiac a pol nato aby som mohla otehotniet a s mojim sme malo spolu ale snad sa mi to este podari, a vam ostatnym drzim palce nech to vyjde cim skor 🙂
@selina.liana Mam v tel menstruacny kalendar a vypocital ti,ze od 23 do 29 mas mat plodne dni. A ovulaciu 28.Takze drzim palce 😉
ta moja zvedavost je nekonecna, som 24DC, som nemala kupovat tie testy :D ach jaj
@eri1212 nie nahodou 18? 28 uz budem mat pomaly dalsi cyklusto by som mala ovulaciu na 21 den??? To mi nesedi
Ahojte. Tak dnes ráno mi bolo trocha zle, keď som zacítila čokoládovú kávu a od dneška mám napätie v podbrušku a krížoch a tiež ma bolia prsia ... keby to tentokrát vyšlo 🙂
ahoj dievcata, tiez sa pridavam k snazilkam...este som len 14 dc, ale mam nadej velku, ze by to mohlo tento mesiac vyjst 🙂 drzte mi palce..veeeelmi si to zelam

@eri1212 myslim ze tehu si 🙂 🙂 🙂 tesim sa s tebou,my sme momentalne v obdobi najintenzivnejsieho snazenia 😀 😀 😀 , tak snad o 2tyzdne aj mne bude meskat..