icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

orieskova
7. jún 2014

Zas nic..ideme dalej.. ☹

majuska7979
8. jún 2014

@sharmana
@selina.liana ja nemozem baby vy uz ste 10tt :D wow.....tak ja dnes 30dc...ale ten stres to predlzil...iba vcera ma prsia zacali boliet...takze mrcha pride tak za 3,4 dni... 😅 😅 ale neva to je fajn..aspon sa troska pokurujem..pokupila som si na svk cajiky...tak pekne dam mojmu telu detoxikaciu :D

sharmana
8. jún 2014

@majuska7979 maji letí to veru. Ani s nenazdám a rodím 😅 neboj, podľa mna to dlho už nepotrvá a budete sa tešiť z pozitívneho testu. Teraz si trošku oddýchnete po cestovaní a tm sa musí doliečiť. 😉

majuska7979
8. jún 2014

@sharmana cas leti zachvilku sa ani nenazdate a budete obidve rodit a mozno aj v tom istom case :D ja mam cas baby...teraz mam inne plany..mm nech sa vylieci...to je prvorade..a kedze 2 mesiace ziadne tutu mutu..to si pekne overim moje telo kedy ovulacia atd...

sharmana
8. jún 2014

@majuska7979 ja mam zas ciel byt fit počas tehu, dost som pribrala, ale tomu je koniec. Budem rada ak bude takto teplo ako je teraz, vtedy mi chutí hlavne piť a budem aj cvičiť. Včera som trošku pocvičila, dnes v tom bude pokračovať. To že som tehotna neznamená že musím vyzerať ako tuleň 😀 A lepšie sa mi bude po pôrode zhadzovať. Nechcem aby si niekto myslel, že myslím teraz na blbosti, ale obmedzovať sa v jedení blbostí neznamená, že dieťa nebude mať výzivu. Skôr naopak. A pre moje zdravie ja pohodu to bude určite tiež dôlezité. A okrem toho, ked je žena štíhla, vyzerá aj mladšie. A ja chcem byť pekná maminka 😉 Ovocie však papám, aj ked má plno cukru, pokial mi ovocie bude chutit, v tomto sa obmedzovať nemienim.
Dnes som malej dala na dvor vaničku a už ráno o pol 10 sme sa slnili a malá sa kúpala. Skoro sa do nej nezmestí. Ale kedže si minulý rok prestrihla ešte čisto nový nenafúkaný bazén nožnicami, tak hold musí jej aj toto postačiť 😅

rybecka
8. jún 2014

AHOjte
dievcata tak mrcha skoncila a ideme na to tak drzte palce 😉 😎 že sa aj my uz pochvalime

selina.liana
8. jún 2014

@majuska7979 no ved strasne to letí ze 10 tt

selina.liana
8. jún 2014

@majuska7979 držím palšeky nech sa skoro zadari🙂

lucyika
8. jún 2014

Ahojte, tak ja trosku zarazena, pred 5.6 sa zdalo, ze sa mi spusta ms, ale uz 3 den len minimum svetlulinko ruzove spinenie, 28 DC, takze v utorok by mal prist ms, test na 26 DC negat...asi stresy okolo svadby spravili svoje, ze sa moje telo blazni

majuska7979
8. jún 2014

@lucyika stres robi veľa moja ja viem že ked cestujem a to ja som stresak to bude meskat mrcha...a tak aj je..28dc...dnes som 30dc a mrcha nikde...ale vsak sa jej doskam za pár dní.🙂🙂🙂stres robi veľa

majuska7979
8. jún 2014

@selina.liana jasné že sa dazari..a teraz skor urcite mm po operácii a vraj čítal ze to čo mal mohlo spôsobiť ze som nemusela otehu...lebo ta platnicka tlačila na nervy a bola úplne dole a preto mal casto bolesti slabín...ako by Ho niekto kopol...takže možno to malo aj svoj vplyv..vsetko má svoj vplyv na vsetko 🙂🙂
@lucyika ja viem že moja mrcha príde až okolo 35 dc ;) stres robi svoje

selina.liana
8. jún 2014

@majuska7979 už je po operácii??

majuska7979
8. jún 2014

@selina.liana už po moja a teraz len aby bolo lepsie a lepsie...zatiaľ nemôže vela sediet ani chodiť...ale tak zvláda to bravúrne a aj malého dnes celý deň aj vcera zajtra uz do škôlky a ja posledny deň prace a 3 dni voľna 🙂🙂 uff

selina.liana
9. jún 2014

@majuska7979 tak skóre uzdravenie prajem;)

majuska7979
9. jún 2014

@selina.liana no diky...caka nas toho dost...rehabilitiacia...kontroly...takze druhe babo je v nedohladne

majuska7979
10. jún 2014

@selina.liana @sharmana takze dnes 32dc...a mrcha zatial nikde... 😠 😠 😠 😠 😠 uz sa mi o nej az sniva ze konecne prisla a rano sa zobudim a nic 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ...co nechapem je baby ze som robila ovu testy a 18,19,20bol tak ako vzdy krasne ciarky a potom som urobila okolo 25dc nepamatam presne to bol cistucko bielucky co bol znak ze ovu urcite prebehla ale potom som bola u gyndy a vravi ze folikul tam je ...ale neviem ci to je pripraveny uz na dalsi mesiac ci som vobec neovulovala..som sa mohla ja krava spytat nie ??? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 no a tym padom rozmyslam ak ovu bola ako vzdy to mrcha uz mala davno dojst..ak nebola ovu to preco mi ukazovalo snehobiely ovu test 25dc...??? ja soom z toho fakt madar...takze zacinam rozmyslat ci vazne nemavam anovulacne cykly ..... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 je to dost divne vsak baby???

selina.liana
10. jún 2014

@majuska7979 no moja je to záhada a nemôžeš byť tehu? Vieš keď sa to najmenej očakáva, stane sa;)

majuska7979
10. jún 2014

@selina.liana kdeze tehu nemozem byt...vsak dr by mozno uz v tom case videla ...nemyslis?? nie viem ako sa citi tehu clovek takze nie...urcite nie na 100 percent

majuska7979
10. jún 2014

@selina.liana jednine co ma stve je ze mozem neovulovat...potom by som rozumela preco nemozem otehu ???

sharmana
11. jún 2014

@majuska7979 no som zvedavá, ako to bude s tebou. tak čo ms ešte nedošla?

majuska7979
11. jún 2014

@sharmana dnes som 1dc ;)

sharmana
12. jún 2014

@majuska7979 jaaj a ja že už sa niečo udialo. Tak oddych, manželík nech zrelaxuje a potom šup na to 😉

rybecka
13. jún 2014

cafte dievcene ja len som sem nakukla ze co nove ako sa vam dari
ja zatial snazilkujem 😉

majuska7979
13. jún 2014

@sharmana joj moja nablizsie 2 mesiace nic nebude ;) iba troska sa pripravim na tehu..cize detoxikacna kura..bylinkove cajiky a potom po 2 mesiacoch sa pojde na to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sharmana
16. jún 2014

Ahojte, ako sa tu máte? Nejaké nové tehulky?

sharmana
16. jún 2014

@majuska7979 ahoj maji, ako sa máš? piješ čajíky?

majuska7979
16. jún 2014

@sharmana ak sa dá to pijem ale v praci doma nemam čas takže baby tak troska pijem..rôzne nie iba alchemilku.matu.rumancek ovocné rozne ;) proste musím vypnúť ;) mám toho teraz veľa ani cas na koníka nemám

sharmana
17. jún 2014

@majuska7979 však máš čas maji a koník je fajn, ale nemusí na nom človek zas visieť každý den, internet je celkovo zabijak času 😉

majuska7979
17. jún 2014

@sharmana presne ;) zapinam ho v praci alebo doma pri kavicke ;) tak mm sa cíti lepsie...vidíim pokroky....;) takmomozno aj pôjde do práce koncom mesiaca ;) čo má teší leo chorý chlap je horší nez dieťa 🙂🙂🙂🙂

majuska7979
17. jún 2014

Inak baby musím sa vám priznať jedna kolegyňa v praci si tyzden dozadu dala vziať 6tt :(:(:(:(:(:( nevie ako je možné že je tehu lebo kondom bol zakaždým....no ako to ten hore robi že dáva otehu ľuďom čo si nevážia dar života ??????? Anglicanka čo viac povedať..smutne...a este že este nechce nieje pripravená ale schlapom zostava ďalej ???????toto myslenie nerozumiem?????