Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@modroocka86 supeeeeer,to je skvela sprava.....blahozelam z celeho srdiecka
@bea0802 juuuj tesim sa a dakujem velmi pekne 😍
@modroocka86 Gratulujeeeem! 🙂 Mozem sa opytat kedy si testovala?Az ked ti mrcha meskala,ci skor? Prepac,ze ta otravujem s takymito otazkami teraz,ked prezivas take dokonale stastie...
@nikuskatvoja Ďakujem a tatiež všetkým prajem ab si nasli tie vytuzene // , popravde ani neviem co vsetko ma caka je to prvý krat 🙂
@tygricatko ja tam čosi vidím 😉
@kacena177 No som naozaj zvedava ako to bude pokracovat 🙂 Ked som ju tam zbadala, tak som sa az zlakla 😀
Ty si v akom stadiu? 🙂
@tygricatko tak asi to predsa vyšlo 🙂 😍 tešíím sa s teboou 🙂
@mimi_3 Vies co, vobec to este nepocitam za pozitivne 🙂 Takyto test som uz mala.. Neviem, ci vtedy islo o biochemicke tehotenstvo, ale menzes som nakoniec dostala ☹
@tygricatko tak už len dúfať a veriť, že to dobre dopadne 🙂 🙂 a kedy máš dostať menzes?? dúfam, že nepríde 😉😉
Praveze az za 5-6 dni 🙂 No som fakt zvedava. Ty sa predsa len netestnes..? 😉
@tygricatko skúsila som to včera.. ale nič som tam nevidela :( v piatok mám dostať menzes a už ma aj trošku pobolieva brucho. ... taak už som trošku smutná z toho... zrejme zase nič 🙄😖 ale ešte v kútiku duše veriiiiim 🙏
@mimi_3 a robila si si rano. ?
hej dnes ráno.. trošku sa mi tam aj mihla čiaročka, ale to sú už asi vidiny, lebo ju tam chcem veľmi vidieť :D :D
@tygricatko ja čakám menzes presne za týždeň. Tak som zvedavá. Meškala ti MS?
@mimi_3 Hehe 😀 poznam to vykukavanie 😀
@kacena177 Preveze nie, ja mam dostat az za 5-6 dni 🙂 sranda toto cakanie 😀
@tygricatko to je hrozneee, na nervy 😀😀
@mimi_3 my zeny sme take nedockaveeee 🙂
@modroocka86 jeeeeejooooo gratulujeeeem nadhernaaa spravaaa😍
@modroocka86 Gratulujeeem 🙂 veľa zdravíčka a spokojné tehuľkovanie prajem 😘🤰🙏
@michaella17 Ďakujem😍
@adria88 Ďakujem , dúfam že všetko bude O.k 😍😘

@modroocka86 nádherná správa gratulujem z celého srdca