Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@soncita22 to znamená že ešte neprasknu čiže ovu nebola ale vraj keď mám pozitívne ovu testy už tak je to znamenie že už sa vylučuje ten hormón,čo dopomáha k prasknutiu čiže to môžem čakať každým dňom. Že na chce doki ešte v piatok vidieť aby videla či praskli,a že ak nie tak im pomôžeme injekciou 😃 ale dosť sú už veľké,čo som citala tak ženy písali že okolo 22-24mm praskajú. A doki mi povedala že nechce to ešte dnes injekciou urýchľovať aby dozreli do 30mm že tak to má byť..Hmnm to testovanie viem si nedockava,ale asi skôr ráno by som testla..Alebo ak máš doma viac testou tak si urob aj teraz 😉
@michaella17 ja som robila test na 28DC keď som očakávala mrchu... ale bol biely ako stena 😒 baby vravia, že niekedy treba počkať až keď mešká tak zajtra uvidíme 🙂
@vyhuelka jasne dolezite je aj kolko mas DPO, mozno mas menej ako si myslis a este je skoro na testik 😉
@alilka No moja,to mas teda trapenie...😕 Ja som zazivala roky rokuce nieco podobne s cystami...nie a nie sa ich zbavit...😒 A aj preto mozem mat problem otehotniet...ale co je fajn ze pri poslednej prehliadke tam uz nic nebolo! 👏 Takze tym chcem povedat ze tebe sa tiez isto polepsi! 🙂 Testy mam len dva,takze testnem az rano...😉 Ale som uz nedockavaaaa! 🙏
Ahojte kocky, so snubencom sme sa snazili o babatko 3m aj nieco. Dnes sa potvrdilo, ze cakame baby a som v 6tyz. Prvy a druhy mesiac sme sa snazili ako blazni, ratala som si plodne dni (vdaka ovu. testom), nakolko sme si hovorili, ze to hned vyjde a nestalo sa ... prislo sklamanie :( Dalsi mesiac sme tomu nechali volny priebeh a dnes som sa dozvedela, ze sa nam to zadarilo den pred poslednou mrskou (uplne mimo plod. dni) ... viem, ze je kazda z nas ina a ma ine telo, ale taka malinka rada- nebudem kecat o tom, ze "na to nemyslite" neda sa to, lebo kazda z nas chce byt maminkou a mysli na to denne ... len, ze sa milujte a tulte k svojej polovicke vzdy ked mate na to chut, bo nikdy sa nevie kedy to moze prist ;) My mame ten najkrajsi darcek pod stromcek a vam vsetkym (viem a verim, ze buducim maminkam ;) ) prajem len to naj a nech sa vam coskoro babatko podari ;)
@michaella17
@bea0802 tak babule tento mesiac nič z toho, milostivá prišla v noci, momentálne sa zvýjam v bolestiach 😩😩😩🙈 nevadí, snáď nabudúce 🙂 vám držím palčeky 😘 aj všetkým ostatným 😉
Banbule nevadi buduci mesiac .Ja som uz Ná nervy .Mna uz vyse tyzdna bolia prsia a dnes zasa brucho ako ms ale ta ma prist v pondelok.Dva dni mna nebolelo a zasa .Mna len ubija toto cakanie
@vyhuelka zlatko ja neviem co mam robit dnes mala mrcha oficialne dorazit ale mne sa ten tmavy vytok nezmenil na mrchu ale je coraz bledsi ☹ 😲moj lekar ma zajtra urologiu ale skusim sa mu ozvat , este ze je taky poklad a komunikuje mailom.. 😢
@michaella17 a test si neskusila ...ja som pri dcérke mala jeden deň menzes sice dosť krvi ale hnedej a ako skončilo urobila som test a tam // čiarky ...hneda krv v čase prvej menstruacie je bezna je to "stará krv"....teda jasné ak si tehu ak nie tak sup na gyndu aby prezrel
@michaella17 veľmi ti držím palce 👌 šup šup urobiť test, ak neprišlo krvácanie je to dobré znamenie 😍🙏🏻
@vyhuelka no už aj odpísal mám zajtra ráno o 8 prísť a urobí mi odbery. Bojím sa žienky :(
@michaella17 nebojkaj... aspoň budeš vedieť na čom si... lepšie vedieť ako žiť v neistote 😉 potom daj vedieť, neboj dobre bude 🙂
@michaella17 ahoj, viem, že je to ťažko, no nestresuj 😉 nemysli na nič zlé, možno len nejaká hormonálna nerovnováha, dá sa to do poriadku a nakoniec bude všetko OK a príde aj babatko 🙏❤
@michaella17 držím palce 😉

@vyhuelka drzim palceky a kedy si si robila test naposledy? Mne sa tiez nespustila tak ako som zvyknuta zatial iba hnedy vytok ale je ho dost takze ja uz viem ze to ide.. Dufam ale ze bud tyzden stihnem zajst za dokim ci je vse ok a mozeme snazilkovat dalej 😉