icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

alilka
16. dec 2016

@soncita22 tak u nás je to ešte len prvý mesiac..Ale nemyslí ja som taká že pane Bože daj ale hneď 😂😂😂 nechcem tlačiť na drahého,nechcem aby sme boli ako stroje že ideme na to lebo musíme..Bojím sa že by nám to pokazilo vzťah 😁 a vlastne riešime aj teraz hypo na byt ktorý síce už máme zarezervovať ale musí prebehnúť schválenie..A ak by som fakt otehotnela teraz tak máme čo robiť..V práci ostať nemôžem tak by som to musela tajiť kým by nám banka nepustila peniaze 😂😂 asi to tak celé na byt aby sme to v kľude všetko stihli 😁😁

mimi_3
16. dec 2016

@tygricatko dakujem dam potom vediet ako dopadol test 🙂 brucho ma boli cely den ale nic.parkrat ked som bola na wc a utrela sa tak tam boli dake kvapky..ale inak nic.to ma kus pletie 😐

bea0802
16. dec 2016

@michaella17 tak to som rada ze žiaden zápal ani nič podobne....a nevadí neboj čoskoro budeš tehu....a presne aj ja si to isté myslím o testovaní ze to príliš stresuje ženu jasné niekedy sa inak nedá ale netreba to silit ....mne môj dr teraz povedal po preventivke ze mi drží palce a nech nato nemyslím nech si to uzivame s mužom a ono to príde ked ma.....áno je ťažké nato nemyslieť ked kazdy mesiac čakáme či to vyšlo či nie ale ono to bohužiaľ fakt funguje tak ze to vacsinou vyjde ked to najmenej očakávame 😀 drzim silno palce

soncita22
16. dec 2016

@zuzanita123 Jaaaaj tak...🙂 Ja mam v tomto tu smolu ze aj keby sa mi podarilo otehotniet,tak nemozem snubencovi urobit prekvapko,lebo on presne vie,kedy mam dostat mrchu...😀 Niekedy to vie lepsie nez ja...

soncita22
16. dec 2016

@alilka Ved jasne,hypo je dost stresujuca vec..a ono by istotne neurobilo dobre keby si sa hned v zaciatkoch stresovala...my ju budeme riesit zaciatkom noveho roka takze ma tie stresy este len cakaju...😉 Ale teraz chcem mysliet na to aby som otehotnela a bola v pohode...😇

michaella17
16. dec 2016

@bea0802 dakujem Bejka si zlata 😉

alilka
16. dec 2016

@soncita22 hmnm nám to rieši jeden chlapík takže vôbec žiaden stres 😁😁 my už čakáme len na znalecký a schválenie s je to tam..,😊 mne sa teraz všetko tak dobre rozbieha,klop klop..Aby som neurekla niečo 😁 ja som rozvedená,riešila som Anulacia a po roku naťahovania mi to anulovali..Teraz byt sme našli behom 2tyzdnou tak dúfam že aj bábo tak rýchlo poriesime 😁😁

soncita22
16. dec 2016

@alilka prepac ze odpisujem az teraz len mi prislo tak blbo v robote ze dovi...🤒 Som nevedela,ci obsluhovat,ci bezat na zachod sa ist vyvracat...aj teraz mam taku cudnu hrcu v krku...😖 Fuj fuj...myslis,ze by mi mohlo byt zle z tehu aj tak skoro?
S tou hypo to mas super ze ste to tak rychlo vybavili...s nasim stastim to budeme vybavovat tak pol roka! 😀

alilka
16. dec 2016

@soncita22 no neviem,prepáč zasa nepamätám aký deň cyklu si 😂 ale ak dobre pamätám 24.12 máš ma MT že?Neviem čo to ešte nieje skoro na takéto príznaky..Nemôže byť že si to už až veľmi začínaš brať do hlavy a príznaky si namyslas?😨 či? Takže aj ty makas ?Ja tiež 😲

soncita22
16. dec 2016

@alilka Asi mas pravdu...musim si jednu plasnut a uvedomit sa! 😅 Jj presne tak...24teho ma prist mrcha jedna..
Jj pracujem pracujem...dnes az do 23tej! Ty si dokedy v praci? 🙂

alilka
16. dec 2016

@soncita22 tak je tak treba trocha zvoľniť tempo lebo psychika vie byť veľká "sviňa" 😁 takže klidek 😃 joouu ja do 5.30 ťahám 😁

soncita22
16. dec 2016

@alilka Jj ved viem...uz skludnim hormon 😝 Fuuuuha,to este budem buvat ked ty budes koncit...😉 Ale uz by som sla domkov...13 hodin je dost...na nohach...😒

alilka
16. dec 2016

@soncita22 my hovor ja mám to isté robím denná 12tka nočná 12tka..Ale potom 2dni voľná..Tie milujem najviac 😂😂 vieš čo sa mi dnes stalo?Keď som išla dolu schodmi som mala taký divný pocit v podbrušku ale až tak nižšie ako maternica..Neviem to ani vysvetliť..Akoby som tam dačo mala..A nafúknutá som ale len tak mierne a už druhý deň..Ten divný pocit som mala len dolu schodmi a pri prudkej chôdzi..No neviem 😁😁

soncita22
16. dec 2016

@alilka Ja som.taketo pocity pri chodzi mavala ked som mala tie cysty...a potom ked mam ovu...😉 Ale teraz pri tej ovu je to fajn kedze mam nepravidelnu ms a nedaju sa mi presne vypocitat plodne dni...aspon viem ze co treba robit vecer pri filme...😅

alilka
16. dec 2016

@soncita22 ale tak ja tam nemám ani cysty aj ovu je už za mnou 😉😉 ja som do teraz ovu nikdy necítila..To až včera ako som ti ráno písala jak mi hnusne bolo..😂 to zas moja ségra vie presne na minútu kedy má ovu. Malého splodila na jeden šup ale do slova a do písmena 😂😂😂

tygricatko
17. dec 2016

@mimi_3 Som zvedavaaaa 🙂 Akoooo?

soncita22
17. dec 2016

@alilka Tak takym zenam mozem len ticho zavidiet ze nemaju problem otehotniet...no co uz...ved tak,ako si uz spominala,moznoze to tak ma byt a pride to vtedy ked to najmenej cakame...😉

alilka
17. dec 2016

@soncita22 ale o malú sa snažili 9mesiavov..A malý ako som písala..Jedným supom 😁 určite príde. Ako sa dnes cítiš,?Ja mám také akosi nafúknuté to moje podbrusko 😃

soncita22
17. dec 2016

@alilka Ja som dnes vcelku v pohode...Rano ma pobolievalo brusko a teraz mam taky cudesny vytok...😕 Ale je biely...neviem co to...Uz mi nic ine neostava len pockat do pondelka na tych 10 testikov od kamosky a potom mozem testovat...😝

alilka
17. dec 2016

@soncita22 10??Ooo to bude svetová testovacka 😛😛 ja tiež začínam mať výtok,tiež biely..Ale tak pred my je to normálne..Nafukuje mi podbrusko a občas hlavne pri cikani akoby tlak v podbrušku..Taký divný pocit..😃 dnes mi neter (7r) povedala že "hallooo na Vianoce dostaneš bábätko " 😂😂😂 chápeš??😎😉

modroocka86
18. dec 2016

@soncita22 ahoj prepac ze odpisujem az teraz nevsimla som si spravu.Ja som sa citila tak zlastne ze som tusila ze to asi mrcha nebude.Musim sa priznat ze som testovala 2 dni pred ocakavanou mrchou a bol tam len slabucky dusik tak a potom v den ked mala dorazit som si spravila a uz bola silnejsia a stale silnie takze tak 😊

soncita22
18. dec 2016

@alilka Mnooo zevraj si objednavala odtialto nejakych 20 testov..tak ze desat mi preda za 2 e! 🙂 Ona sa uz snazi o druhe babo,takze ju to testovanie az tak nesuri...😉 To je ake zlate ze ti to povedala...mne zas vcera kolega ze...Sona,ty si sa nam nejako rozsirila v bokoch...nie si tehotna? 😀 Som skoro odpadla...len s divnym usmevom som isla prec...tak uvidime,ci sa toto bosorovanie aj vyplni...ci uz u mna alebo u teba! 🙂

soncita22
18. dec 2016

@modroocka86 Dobre vediet...ale co som si vsimla,niektore kocky testuju aj skor...ono to asi zalezi od toho hormonu ktory je iny u kazdej z nas vsak...?
A samozrejme ti gratulujem a mocne drzim palceky aby vsetko bolo v poriadku! 👍

modroocka86
18. dec 2016

@soncita22 Ano niekomu ukaze velmi skoro.Ale najlepsie je asi vazne az ked meska len clovek ked velmi tuzi tak nevydrzi cakat a nemat to v hlave😊Dakujem velmi pekne a taktiez drzim prsty 😊

alilka
18. dec 2016

@soncita22 no uvidíme. O tých testoch viem prišla mi správa od tej baby že po 0,20€ predáva .Som premýšľala že si aj ja objednám..Lebo isto budem aj ja nedockava. 😁😁 No mňa dnes tak začali bolieť bradavky..Nechápem to..No lepšie povedané sú citlivé nie bolestivé..Čo to cooo?😁

mimi_3
18. dec 2016

@tygricatko zrejme nic...ja uz nechapem svoje telo.vcera som dostala ms ale takuuu slabu...ze som zaspinila jednu vlozku..dnes uz skoro nic..tak som skusila test a ten tiez nic... 😠😠

tygricatko
18. dec 2016

Fiha.. To je zvlastne :-O a vooooobec nic..? Ani miniduch..? 😀

soncita22
18. dec 2016

@alilka Fiiiiha...zebyyyy? 😉 Kedy budes testovat? 🙂 Ja skusim stastie zajtra...a ak sa nevychytam s tou kamoskou tak skusim az po Vianociach...🙂 Vcera som este aj ten test ukazovala kolegynke...a tiez mi vravela ze tam nieco slabulilililinke vidi...🙏

mimi_3
18. dec 2016

@tygricatko nevidim tam nic...skusim este rano lebo teraz pobede som testovala..ak zajtra nic tak to beriem ako neuspech...ms uz nemam..takze dokopy trvala 1,5 dna...na nervy toto

alilka
18. dec 2016

@soncita22 no nie či žeby či nie 😂 ale aj mi tak nafukuje v kuse podbrusko 😃 čudné ..Testovať skúsim možno až na Vianoce .MT by som mala dostať 28.12,ale neviem či to nebude neskôr keďže ovu som mala asi 15.12,t.j až 16DC..Noo najradšej by som bola aby som nedostala vôbec 😛 dnes som bola a kamoškou,tiež je tehu,po insiminacii a vravela že mala tiež také citlivé bradavky,už zopár dní po tom zákroku..No dnes mi nedalo som musela aspoň kúpiť testy že keď ma veľmi bude zmahat tak nech trestnému,hoc tam tak skoro najskôr nič nenájdem 😃 a ty kolky DC si si robila ten prvý test?Napamatam 😁 trestnú zajtra som aj ja zvedavá.. A pošli foto nech kuknem aj ja 😁