Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Ahojte, pridávam sa k vám. Snažíme sa od augusta, dnes by mala byť ovu, tak dúfam že na nový rok si budem pripíjať už iba nealkom 🙂
@tygricatko Na Vianoce...takze este stale dufam v to,ze je skoro testovat...🙏 Len nemavam pravidelny cyklus takze mi moze kludne meskat a nemusim byt tehu...uvidim co a ako...
@mimi_3 Test negativny 🙂 Paradoxne ma to potesilo 😀 Tebe drzim palce buduci mesiac.
@tygricatko no tak sme na tom rovnako. .. 🙂 ja už idem ku gyn v novom roku... táto moja mrcha mi už robí vrásky.. deň mešká, potom trvá dva dni... tretí deň ani kvapka. a dnes ma zase zalialo 😲😲😲 nechápem už
@mimi_3 aj ja som mala presne taku minuly cyklus ... na nervy
@zuzanita123 a nevieš prečo nám to tak hapruje?? aj ty sa tiež snažilkuješ? 🙂
Tak baby Ja dnes cakam tu hnusnu ms
@kacena177 Aky peckovy vianocny darcek 🙂
Čaute snazilky,dnes som si robila test vyšiel negatívny ;) no napriek tomu vám želám Šťastné a veselé Vianoce .Užívajte dnešný dník ak sa to nepodarilo teraz tak sa podarí neskôr 😉😀
Šťastné a Veselé Vianoce snažilky mne dnes začína plodné obdobie verím ze v januári tu budú samé pozitívne testy 😘

@tygricatko tak možno ešte bude prekvapenie 🙂 držím palce 🙂 aj mňa boleli príšerne, už od ovulky... čo sa mi tiež v živote nestalo.práve preto som tajne dúfala, ale keď nič tak nič ... ideme ďalej 🙂