Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
No u mňa nič mrcha dorazila ešte k tomu o deň skôr 😨 ach jaj už som myslela že sa to po piatich mesiacoch snaženia podarí ;(
Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 Tento mesiac snazime uplne prvykrat ...ms meska 6 dni, robila som si asi 4 testy, pasikove ale aj kazetove. Pasikove vsetky neg., kazetovy so slabuckou druhou ciarkou. Dnes som skusila ClearBlue digitalny, a ukazalo mi + 1-2 tt. Veeelmi dufam,ze sa to podarilo, o par dni skusim test znova, a ak bude +, po novom roku skocim k lekarovi. Mate niektora skusenosti s ClearBlue testom ... resp., skusenost s tym, ze by ukazal vysledok zle ?
Ja sa pridavam k Vam tiez. Zatial stale nic ale verim ze to coskoro pride a budem aj ja tehotna. Uz teraz papam len ovocie, zeleninu a bio vyrobky. Robim co mozem aby bolo aj deculo krasne zdrave❤
@alilka Ja som niekde čítala, že clear vyšiel aj negatívny... nevadi, budem este cakat a dufat :D ale mne ms nikdy nemeska, nikdy som s nou nemala ziadne problemy, vzdy presna na den 🙂 Aj prsia ma dost bolia a mam mierne bolesti v podbrusku. Neviem, ako by som sa mala citit, ked by som bola tehotna... nemam este baby, toto bude prve 🙂
@alilka tie testy su velmi zvlastne. A robila si si aj ovulacne testy ? Lebo ja som skusala den pred ovulaciou ( den ovulacie vypocitany podla MS kalendara) a ukazalo mi slabulinku ciarocku. Robila som si aj v den ovulacie a v nasledujucich dnoch a nebola tam ziadna druha ciarka. To znamena, ze ovulku som mala skor, nez moj kalendarik vypocital. Styk sme mali 2 dni pred vypocitanou ovulkou, cize by to aj celkom sedelo... neviem teda presne, kedy som ovulku mala ..ale som cca 23 dni dpo.
@milasik10 áno robila som..Deň pred ovu som ho mala pozitívny..To bolo v utorok ,v stredu som bola u doki a ovu ešte nebola..Štvrtok som od rána mala brutálne bolesti a večer na ovu teste už ani duch..A piatok som bola znova u doki a tá už na usg videla len tekutinu čo znamenalo že ovu už prebehla..Ak tak mi to povedala doki že ovu test je pozitívny deň pred ovulku..
@alilka hehe, ja som si to interpretovala tak, ze ak som den pred ocakavanou ovu mala na teste slabulinku druhu ciarku a na dalsi den uz ziadnu, tak ze mi ovu uz koncila.. lebo ciarka zoslabla :D no nic, pockam, teraz medzi sviatkami uz k lekarovi urcite nepojdem, budem cakat.. ako hovorim, mne ms nikdy nemeska, a hovori sa, ze buduce mamicky dokazu vycitit, ze nieco sa s nimi deje. Ja to tak citim... pevne verim,ze sa nesklamem 🙂 tebe tiez drzim palce !
Ahojte,takze ja stale cakam a cakam na tu vytuzenu druhu ciarocku...sice mam pocit ze sa mi tam nieco stale mari ale nie je to nic,co by bolo pekne vidno...😢 Uz aj prestavam dufat...ms mi meska...lenze pri.mojom nepravidelnom cykle je to otazne ci vobec meska ci nie...och jaj...👎
@vyhuelka to je najlepšie čo môžeš urobiť netestovat a pod len si užívať jeden druhého ....ja rovnako nič netestujem neriešim človek je tak kludnejsi a nemyslí nato vkuse ...my mame sex podľa nalady niekedy kazdy den niekedy obden a inokedy len pár krát do tyzdna fakt ideme len podľa chuti ale teraz cez sviatky je muž doma takže chuť je vždy 😀
Takže tento mesiac nic zabrali my lieky ms bola uz aby rastla sliznica a máme sa snažiť snad v januári budú // ..babenky každej drzim palceky aby sme sme boli čim najskôr 2v 1
Mne dnes dorazila MS :(( nerozumiem,ako je to mozne...vcera mi test ukazal,ze som a dnes toto? Moja radost bola asi predcasna a zbytocna... :(
Januar je nas mesiac babule 😍
Toto tu musim jednoducho napisat...😀 Robila som si testik a nechala som ho v kupelni...priatel isiel na WC a iba vykrik: "Preboha (stastne preboha),zlatko ved tam mas dve ciarky!" Cela natesena som sa sla pozriet...a viete co bola ta druha ciarka?Oznacenie MAX na testiku! 😅 Zlaty ten moj chlap! ❤

@bea0802 áno aj ja som takto pozitívne naladená 😍 momentálne sa pravidelne každé dva dni muchlujeme, neriešim testy a iné veci okolo tak som taká kľudnejšia 😉👍👌☺️ som veru zvedavá čo bude v januári ☺️❤️