icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

vyhuelka
26. dec 2016

@bea0802 áno aj ja som takto pozitívne naladená 😍 momentálne sa pravidelne každé dva dni muchlujeme, neriešim testy a iné veci okolo tak som taká kľudnejšia 😉👍👌☺️ som veru zvedavá čo bude v januári ☺️❤️

miselar
26. dec 2016

No u mňa nič mrcha dorazila ešte k tomu o deň skôr 😨 ach jaj už som myslela že sa to po piatich mesiacoch snaženia podarí ;(

milasik10
26. dec 2016

Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 Tento mesiac snazime uplne prvykrat ...ms meska 6 dni, robila som si asi 4 testy, pasikove ale aj kazetove. Pasikove vsetky neg., kazetovy so slabuckou druhou ciarkou. Dnes som skusila ClearBlue digitalny, a ukazalo mi + 1-2 tt. Veeelmi dufam,ze sa to podarilo, o par dni skusim test znova, a ak bude +, po novom roku skocim k lekarovi. Mate niektora skusenosti s ClearBlue testom ... resp., skusenost s tym, ze by ukazal vysledok zle ?

alilka
26. dec 2016

@milasik10 waauu pasokove negatívne a kazetové s clearblu pozitívny?Hmmm..😁

renirv
26. dec 2016

Ja sa pridavam k Vam tiez. Zatial stale nic ale verim ze to coskoro pride a budem aj ja tehotna. Uz teraz papam len ovocie, zeleninu a bio vyrobky. Robim co mozem aby bolo aj deculo krasne zdrave❤

milasik10
26. dec 2016

@alilka ako to myslis? :D😝

alilka
26. dec 2016

@milasik10 no že je to zvláštne..Možno sú tie pasikove menej kvalitné..Kto vie..Ale väčšinou čo som čítala o clearblu tak len pozitívne ohlási 😁

milasik10
26. dec 2016

@alilka Ja som niekde čítala, že clear vyšiel aj negatívny... nevadi, budem este cakat a dufat :D ale mne ms nikdy nemeska, nikdy som s nou nemala ziadne problemy, vzdy presna na den 🙂 Aj prsia ma dost bolia a mam mierne bolesti v podbrusku. Neviem, ako by som sa mala citit, ked by som bola tehotna... nemam este baby, toto bude prve 🙂

alilka
26. dec 2016

@milasik10 u mňa je to podobné..Tiež ešte nemám baby..Som 11dpo včerajší test (prúžkovy) bol negatívny..Tiež sa snažíme prvy mesiac..😁 prsia mám nenormálne citlivé,no bradavky,nie veľké prsia..Nechápem to..😃

milasik10
26. dec 2016

@alilka tie testy su velmi zvlastne. A robila si si aj ovulacne testy ? Lebo ja som skusala den pred ovulaciou ( den ovulacie vypocitany podla MS kalendara) a ukazalo mi slabulinku ciarocku. Robila som si aj v den ovulacie a v nasledujucich dnoch a nebola tam ziadna druha ciarka. To znamena, ze ovulku som mala skor, nez moj kalendarik vypocital. Styk sme mali 2 dni pred vypocitanou ovulkou, cize by to aj celkom sedelo... neviem teda presne, kedy som ovulku mala ..ale som cca 23 dni dpo.

alilka
26. dec 2016

@milasik10 áno robila som..Deň pred ovu som ho mala pozitívny..To bolo v utorok ,v stredu som bola u doki a ovu ešte nebola..Štvrtok som od rána mala brutálne bolesti a večer na ovu teste už ani duch..A piatok som bola znova u doki a tá už na usg videla len tekutinu čo znamenalo že ovu už prebehla..Ak tak mi to povedala doki že ovu test je pozitívny deň pred ovulku..

alilka
26. dec 2016

@milasik10 takto to vyzeralo..Od vrchu to bol utorok,stredný streda a spodný stvrtok

milasik10
26. dec 2016

@alilka hehe, ja som si to interpretovala tak, ze ak som den pred ocakavanou ovu mala na teste slabulinku druhu ciarku a na dalsi den uz ziadnu, tak ze mi ovu uz koncila.. lebo ciarka zoslabla :D no nic, pockam, teraz medzi sviatkami uz k lekarovi urcite nepojdem, budem cakat.. ako hovorim, mne ms nikdy nemeska, a hovori sa, ze buduce mamicky dokazu vycitit, ze nieco sa s nimi deje. Ja to tak citim... pevne verim,ze sa nesklamem 🙂 tebe tiez drzim palce !

alilka
26. dec 2016

@milasik10 no na ovu teste môžeš mať slabú čiarku počas celého cyklu..Takže..Ale pokiaľ si si istá že ovu bola tak není o čom. 😁 Aj ja som to tak cítila ale čím som bližšie k dátumu mrchy tak začínam byť na vaskach 😁 no uvidím v stredu 😉 aj ja ti držím prsty 😉

milasik10
26. dec 2016

@alilka daj vedieť ako si dopadla 🙂)

soncita22
26. dec 2016

Ahojte,takze ja stale cakam a cakam na tu vytuzenu druhu ciarocku...sice mam pocit ze sa mi tam nieco stale mari ale nie je to nic,co by bolo pekne vidno...😢 Uz aj prestavam dufat...ms mi meska...lenze pri.mojom nepravidelnom cykle je to otazne ci vobec meska ci nie...och jaj...👎

bea0802
27. dec 2016

@vyhuelka to je najlepšie čo môžeš urobiť netestovat a pod len si užívať jeden druhého ....ja rovnako nič netestujem neriešim človek je tak kludnejsi a nemyslí nato vkuse ...my mame sex podľa nalady niekedy kazdy den niekedy obden a inokedy len pár krát do tyzdna fakt ideme len podľa chuti ale teraz cez sviatky je muž doma takže chuť je vždy 😀

bea0802
27. dec 2016

@soncita22 hlavne nebuď smutná ak to aj nevyšlo nevadí nabudúce to vyjde ...ale neprestávaj veriť 😘

sevcikovaanna
27. dec 2016

Takže tento mesiac nic zabrali my lieky ms bola uz aby rastla sliznica a máme sa snažiť snad v januári budú // ..babenky každej drzim palceky aby sme sme boli čim najskôr 2v 1

milasik10
27. dec 2016

Mne dnes dorazila MS :(( nerozumiem,ako je to mozne...vcera mi test ukazal,ze som a dnes toto? Moja radost bola asi predcasna a zbytocna... :(

alilka
27. dec 2016

@milasik10 môžme si podať ruky..Ja dnes to isté..Ráno na teste ciarka a teraz dorazila mrcha..

vyhuelka
27. dec 2016

@bea0802 ja som zas v práci viac ako manžel :-/ aj teraz cez sviatky 😒 ja si myslím že veľa robí môj stres z práce ale čo mám robiť 😩

bea0802
27. dec 2016

@vyhuelka to ma mrzí ale snaz sa aspoň doma nemyslieť na pracu dopraj si oddych relax ...a ak to ide kľudne si urobte dovolenku resp choďte niekam na predĺžený víkend ....ale ja verím ze tentoraz to vyjde a budeš tehu .

vyhuelka
27. dec 2016

@bea0802 ďakujem za povzbudivé slová, dúfam že nám to výjde obom, taktiež aj ostatným žienkam 🙂 no a dovolenka u mňa asi tak skoro nehrozí, robím na smeny, v nemocnici, je to náročné :-/ snáď vo februári keď budeme mať obaja narodky, no ale to dúfam že už budem 2v1 😍🙏🏻

milasik10
27. dec 2016

@alilka tak to ma velmi mrzi:( ale tak tehu mozes byt aj ked je ms... duufat treba🙂

alilka
28. dec 2016

@milasik10 ale nie..Načo by som klamala samu seba 😃 nevadí skúšame ďalej 😁

mona12071
autor
28. dec 2016

Januar je nas mesiac babule 😍

bea0802
28. dec 2016

@vyhuelka haha ja si to presne rovnako vravím ze al nie teraz vo februári to musí vyjsť na narodeniny 😀 este aj dalsi menzes by mi vychádzal okolo 8.februara ...ale tak presne snad už budeme 2v1 😀

soncita22
30. dec 2016

Toto tu musim jednoducho napisat...😀 Robila som si testik a nechala som ho v kupelni...priatel isiel na WC a iba vykrik: "Preboha (stastne preboha),zlatko ved tam mas dve ciarky!" Cela natesena som sa sla pozriet...a viete co bola ta druha ciarka?Oznacenie MAX na testiku! 😅 Zlaty ten moj chlap! ❤

alilka
30. dec 2016

@soncita22 takže sa predsa len u vás nekonali 2// tento mesiac?Mrcha necháva už dorazila?😁 Ja som už 3dc zajtra začínam s clostylbegitom 😃