Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Ahojte kočky, ja som dnes 26DC, žiadne príznaky, iba bolesti v podbrušku a špinenie... už nech príde mrcha a ja dostanem darček vo februári na moje narodky 😍😍😍😍 teda aj na manželove ❤️
@milasik10 tak ale u teba je to nádejné už teraz podľa ovu testov 😁 to zasa u každej praská v inej veľkosti..Niektoré baby píšu že už na tých 19mm im praskajú .Mne minulý mesiac na 29mm tam ešte bol a praskol až na druhý deň..Čiže tých 30mm mal..😁 takže teraz "babo rád " kedy praskne tento mesiac..Asi má ovu testy neobídu 😂😂
@alilka kiez by si mala pravdu... robila som si dalsi test,krasne dve kolajnicky 🙂 este by som povedala ze ta druha ciarka je silnejsia nez testovacia...ale mozem pozerat a hladat logiku v tej teplote,stale nerozumiem 😄😄😄 vsetky grafy co som nasla na nete maju velky skok v twplote pred ovu...a ja nic...

@mimi_3 ahoj,ja som tiez bola prechladnuta... kup si Sinupret a zazvor - mne tato kombinacia pomohla,dnes som uz takmer fit 👍😉