Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Baby ja mam nonstop take pulzovanie v podbrusku. Neviem ako by som to opisala, taky mensi tlak, ako busenie srdca. Hlavne ked lezim tak to citim. Poznate to?? Dnes som 26 DC, trosku aj hnedasteho vytoku. Prechladnuta som, nadchu mam ani do prace som nesla...co toooo 😲
Ahojte tak ja sa presuvam do ďalšieho mesiaca MS este neprišla ale čakám každú chvíľu ranný test biely ako sneh ...to nič ďalšiu MS mám dostať okolo 8.2. (to mám narodky ) a den predtým mame výročie svadby tak snáď bude prekvapko 😍
Babyyy zlate ja som asi 5DPO? A objavil sa mi rano na papieri bledulinko ruzovy vytok ? Co to znamena zase si moje hormony zo mna robia srandu ☹ chce sa mi plakat !! V noci sme sa milovali, moze to byt ze nejaka zilka praskla ?? Nemate skusenosti?
@michaella17 5 až 10 DPO sa uhniezduje a pritom občas žena spini takže kľudne ak si po ovulke môže to už byt to ...ale jasné aj nemusí múdrejšia budeš čoskoro drzim palce aby to boli // 🙏
@bea0802 dakujeeeem si velmi zlata , mna to tiez napadlo zeby to mohlo byt aj to 🙂 drzim palce aj tebe 🙏😘
Tak ako ? uz cakam co tu niektora prida krasne //
Ja tiez az februar... 29den dosla ...
Ja dnes 28 DC 🙏 nic mi nie je, trosku biele spinenie...uvidime co nastane zajtra 😊🤗😇🙏
Vyzera to nadejne 😍
@mimi_3 to vyzera slubne 😉 ja by som uz testovala ako sa poznam 😀
Aj Ja hahaha .Niesom taka trpezliva .
@milasik10
@michaella17
Netestovala som...ani nemam test 😀 necham sa prekvapit ci zajtra dorazi ;)
29 DC 😍😍😍ale je divne ze mi nic nie je, nebolia ani prsia ani brucho...
Tak baby ja som dnes 1DC... ani sex ob deň nepomohol 🤔
Som cez tel a neviem preco mi ta nejde tagnut mimi testuuuuuuj
Vyhuelka to mna mrzi .

@milasik10 okeey.. Nápodobne 😃