icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

milasik10
9. jan 2017

@mimi_3 ahoj,ja som tiez bola prechladnuta... kup si Sinupret a zazvor - mne tato kombinacia pomohla,dnes som uz takmer fit 👍😉

mimi_3
9. jan 2017

@milasik10 ďakujem, vyskúšam ... 🙂 lebo dáko mi je čím ďalej tým horšie, už aj hluchnem 😀😅

vyhuelka
9. jan 2017

Ahojte kočky, ja som dnes 26DC, žiadne príznaky, iba bolesti v podbrušku a špinenie... už nech príde mrcha a ja dostanem darček vo februári na moje narodky 😍😍😍😍 teda aj na manželove ❤️

mimi_3
9. jan 2017

@vyhuelka ahoj, ja dnes 25 DC, tiež žiadne príznaky, len trošku také "pulzovanie" mám v podbrušku, biely výtok... ale to všetko možno preto, že začínam byť chorá .... tak nech ti to už vyjde tak, ako si ty praješ 😉🙂😍

vyhuelka
9. jan 2017

@mimi_3 verím že tebe to výjde 🙂 niekomu musí 😉 ja som tiež nachladnutá, soplím a po novom aj kašlem takže super 😂😂😂

mimi_3
9. jan 2017

@vyhuelka ja tomu už nechávam skôr "voľný priebeh"... netlačím už tak na pílu.. aby nebolo znovu sklamanie 🙂 ale bodaj by tfuj tfuj 🙂 🙂 🙂

milasik10
9. jan 2017

@alilka ja som si dnes vzala test do prace, ze aspon skusiiim..... aaa asi som dobre urobila, ci ? :D take silne ciarky som este nikdy nemala..ci mali by byt este silnejsie ?

alilka
9. jan 2017

@milasik10 už je to na dobrej ceste😉 ale pozitívny ešte nieje..Možno večer alebo zajtra 😁

milasik10
9. jan 2017

Teraz ta ciarka este viac ztmavla... ale vecer testnem este raz s ked bude tmava ide sa na vec 😂😂😂
@alilka

alilka
9. jan 2017

@milasik10 tak tak..Treba..😂 ono síce ovu test je pozitívny deň pred ovulkou ale veď keď tak treba aj dnes aj zajtra 😁

milasik10
9. jan 2017

@alilka ty testujes dnes? ✊️

alilka
9. jan 2017

@milasik10 neviem sa rozhodnúť 😁😁 o 2hodiny idem do práce,na nočnú tak ak by som testovala tej jediné teraz..Ale neviem..Síce som teraz 2hodiny nič nepila,ale teraz pijem kávu 😁😁 mám testnut či už nechať tak a uvidím čo mi povie doki zajtra?😁

milasik10
9. jan 2017

@alilka jeden test hore dole... skus ,ved si rovnaky den ako ja...

alilka
9. jan 2017

@milasik10 tak som robila..😁 dnes ju tam už vidno, oproti včerajšku,ale je to slabé..Idem nakoniec dnes k doki o chvíľu tak uvidím..

milasik10
9. jan 2017

@alilka drz sa a daaaj vediet 🙂

alilka
9. jan 2017

@milasik10 jasné,potom "hlasim príchod " 😂😂😂

alilka
9. jan 2017

@milasik10 tak už som bola..😁 tam je..A nie jedno ale 2 😂😂 jedno má 17mm,druhé 19mm..Takže zatiaľ rastu 😂 tá môžem ja robiť ovu testy keď to ešte skoro 😂😂 v piatok mám ísť zasa..

milasik10
9. jan 2017

@alilka hmm,sranda :D bola by som zvedava,kolko mam ja...ale tento mesiac to necham tak a ked sa nepostasti,tak buduci pojdem merat aj ja

alilka
9. jan 2017

@milasik10 tak ale u teba je to nádejné už teraz podľa ovu testov 😁 to zasa u každej praská v inej veľkosti..Niektoré baby píšu že už na tých 19mm im praskajú .Mne minulý mesiac na 29mm tam ešte bol a praskol až na druhý deň..Čiže tých 30mm mal..😁 takže teraz "babo rád " kedy praskne tento mesiac..Asi má ovu testy neobídu 😂😂

milasik10
9. jan 2017

@alilka kiez by si mala pravdu... robila som si dalsi test,krasne dve kolajnicky 🙂 este by som povedala ze ta druha ciarka je silnejsia nez testovacia...ale mozem pozerat a hladat logiku v tej teplote,stale nerozumiem 😄😄😄 vsetky grafy co som nasla na nete maju velky skok v twplote pred ovu...a ja nic...

alilka
9. jan 2017

@milasik10 daj foto..😁 ja som minulý mesiac mala skok tiež až deň dva po pozit teste..Lebo ako som ti už písala ovu nastáva deň dva po pozit teste..Doki mi to tak vysvetlila 😁😁

milasik10
9. jan 2017

@alilka vobec mi neide nahravat foto priamo z mobilu sem, musim si to stale poslat z mobilu na mail, ist na pocitac, ulozit a tak to sem postnut :D

alilka
9. jan 2017

@milasik10 waaauuu ale máš to už pekne..Tak šup do práce 😂😂 som zvedavá ráno na tvoju bt 😁

milasik10
9. jan 2017

@alilka ten test z poobedia sa mi trosku rozpil, lebo v praci nemam pasku , tak som to tam prilepila lepidlom...blondina 😅 hej no, cize z lekarskeho hladiska by som ovulovat mala zajtra alebo teda niekedy teraz v blizkom case ? :D

alilka
9. jan 2017

@milasik10 áno áno tak by to malo byť..Veď uvidíš aj ráno BT ako ti ukáže 😉

milasik10
9. jan 2017

@alilka tak dnes som mala o 0,05 nizsiu nez vcera...fakt som zvedava

alilka
9. jan 2017

@milasik10 ja meram normálnym klasickým Digi teplomerom preto také malé rozdiely nevidím ,😁😁

milasik10
9. jan 2017

@alilka ahaaa, a to sa moze aj takym ?? my mame doma 3 klasicke digitalne teplomery a ja som si kupovala bazalny ? :D super...

alilka
9. jan 2017

@milasik10 jasné že môže aj s takým..😁😁 len ti to mera na desatinne miesta nie na stotinne .Ale krivku ktorá nás. Tak zaujíma ti urobí 😂😂

milasik10
9. jan 2017

@alilka no tak zajtra sa hlasim aj s teplotou 😂 zatial pekny vecer👍✌️