Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
baby tak mne dnes mrcha dorazila po 6dňovom meškaní 😔 takže ďalší mesiac snaženia pred nami..
ďakujem baby ste zlaté no nevyšlo to nevadí snáď tento mesiac 😊 začala som piť alchelmiku oddnes do ovu uvidíme či mi trošku pomôže 😊 a mojmu nasadím asi vitamín E vraj to je dobré na spermie 😀
@kristi14 A nemala si ziadne priznaky tehotenske, ked ti MS meskala? Mne sa uz 2x stalo to, co pisala @milasik10, ze mi MS meskala raz 7 dni a raz 10 dni, testy boli pozitivne, ale nie kolajnice. No nesilneli, ba naopak slabli, az prisla MS. A mala som aj tehu priznaky, cize som si ista, ze to boli biochemicke tehotenstva. Mozno si aj ty teraz mala, ale test nestihol zachytit a odislo. Citala som, ze je to dobre znamenie, ze ked to raz nevyslo a neudrzalo sa, ze na druhy mesiac to uz vyjde...ale ja som uz 2x zazila taketo sklamanie! Uplne som bola v nervoch z tych testov. Sla som aj na gyndu po skonceni MS a podla sona som mala vsetko ok, maternicu peknu, Dr ma ukludnil. Takze snazili sme sa dalej, uz mi zas meska 2 dni, ale bojim sa testovat ako cert kriza. ☹
Po akej asi dobe vam ukaze na ultrazvuku tehu?
Ja som tam bola tento pondelok a nevydel tam nic.povedal ze mam vysoku sliznicu a.na obydvoch stranach to co pukne a spusti sa.ms.Neviem ako to nazval.
Ms som mala 31.12.
Pondelok mi dal injekciu na vyvolanie.
Tak dlho mi nemeskali.mam na 31 den ms.
Mali ste silne bolesti po vyvolani ms?
Ked nahodou som tehu ta injekcia neublizi viem citala som to.
Tak baby my ideme odznova 🙏🏻 1DC 😔
@petinka83 ahoj no ja som mala dosť príznakov co som predtym nikdy nemala. Bolestivé bradavky, potom ma raz prehnalo raz zapchu som mala, cely cas biely vytok, bolest podbruska aj krizov, dokonca aj bazalnu teplotu som mala furt zvysenu a zrazu na 7my den meskania mi mrcha dorazila. ja ju mam vzdy bolestivu prvy den ale toto bolo strasne az som plakala od bolesti jak keby ma niekto zvnutra rezal a hrozne silnu mam kopa krvi zo mna ide obcas aj guce zo mna vypadavaju tak neviem uvidim tento cyklus ci sa podari alebo nie 😊
@milasik10 My sa snazime od septembra. To prisla normalne MS. Potom v oktobri mi meskala 10 dni. Prve biochem.tehu. V novembri prisla zas normalne v termine MS. V decembri zas meskala a na 7.den dorazila. Druhe biochem. A teraz zas mešká. Cize moze to byt aj obmesiac, ze to vyjde, drzim palce aj ja tebe. Vieme ake to je hrozne sklamanie, ked to vlastne aj vyslo a predsa nic z toho. Testovat sa vobec nechystam aspon 5 dni este. Ani BT si nemeriam. Tehu priznaky som mala v decembri ale zretelnejsie ako teraz. 😑
@petinka83 ja som vtedy pri bio mala aj priznaky... prsia som mala straaasne naliate, poriadne sa mi zvacsili... nedalo sa nevsimnut si to...ked som si dala len tenke tricko,tak poriadny rozdiel😂 a mala som take ako keby strpnute podbrusko.. cize pamatam si,ako by som sa asi mala citit keby som bola tehu

Jaaj ja som to dala do ineho fora 😂😂😂 baby konecne to vysloo som stastna