Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Bolo to tazke ale musim byt silna kvoly mojim chlapcom
@mona12071 to mi je veľmi ľúto..mne prvý krát v 11 týždni a druhý krát v 7 týždni..viem, čo prežívaš..ja sa už snažím, dnes mi mešká MS druhý deň, mám slabulinký ružový výtok a test je biely ako sneh ☹
@petinka83 ďakujem....áno urobila som všetko čo som mohla duphaston od začiatku 3x1tbl kys.listova 3m pred tehotenstvom aj počas neho pichala som si clexane a chodila som na hemato na pravidelne kontroly a nič nepomohlo to 😢 pri dcérke som nevedela ze mám takú krv začala som liečiť v hodine 12tej ked uz som mala hematom a je tu a teraz všetko podchytené od začiatku verila.som ze teraz to bude super a bohužiaľ fazulka to vzdala zrejme nebola dosť silná.
@bea0802 držím ti dnes palce..Silno..😉 zacneme od zaciatku..Ja som teraz ráno vstala a cela od krvy..Takže moja bublinka to tiež už vzdala 😢😢 tiez som mala všetko podchytené ešte pred otehu.3mesiace som pichala fraxiparin,keďže mám tiež problém s krvou..Predtým štyri potraty..A aj tak to nepomohlo 😰😰
@alilka ja prave čakám majú tak plno na jednodnovke ze nakoniec este nevedia či mi to dnes stihnú urobiť uz to chcem mať za sebou 😢 ....bože ty si ma normálne rozplakala je mi to naozaj veľmi ľúto ja uz fakt nechápem prečo sa toto musí stavať ...drz sa prajem ti veľa sil....verím ze čoskoro budeme šťastné 🙏
@alilka vzali 10:30 prijem a o 11 kyreraz ...o 13 ma pustili domov a tak si lezim a premýšľam nemám na nič náladu ale aspoň je uz po ...uz len nech sa zotavim bez komplikácii a pohnem sa ďalej i ked bolesť bude este dlho ....drzim ti v stredu palce veľmi ma to mrzí ze to musíš podstúpiť dúfam ze čoskoro budeš opäť šťastná a ze uz bude všetko v poriadku
@bea0802 o 11tej zakrok a o 13tej domov??preboha to co??ved si este musela byt otapena z narkozy..mne povedala ze ma pustia az stvrtok..:/ dakuem..aj ja tebe prajem vela sil nech sme cim skor stastne tehulky..je to zaberak na psychiku..aj ja lezim a na nic nemam naladu..je to na prd..
@alilka ja som bola na jednodňovej gynekologickej chirurgii tam to tak funguje ze lezis cca 2hod a pustia ta v doprovode niekoho domov ak sa zle citis ostavas ležať dlhšie ....amesteza trvá 10-15min takže to nieje extra silné ja som otvorila oči este na sale po zakroku a ako ma previezli na izbu uz som nespala nič som len do blba pozerala . Popravde som rada ze som doma ....verím ti je to otrasný zážitok ...drz sa budem na teba v stredu myslieť a držať ti palce.
Byvalo vam na vracaie aj po menstruacii? Nemala som ju silnú bolo mi zle predtym test negat a teraz ma napina este viac

Babenky Ja len hlasim ze nase tehotenstvo skoncilo v 8 tyzdni ☹️