icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

kuratkokatka
10. jan 2014

Ahojte, tak dnes prišla mrcha. mala prísť až zajtra, o to väčšie sklamanie.... Držme si palce ďalej snažilky moje... ☹

manucao
10. jan 2014

@asemilka tak to sme dve..ja som neskutocne stastna ze marodujem..Hoci nemam ani vychadzky..men to nevadi. Sedim si v nasom domceku, navarim, upracem, skladam puzzle..dcerka pride z druziny a kedze manzel robi v stastnej sprave, je velmi casto doma...takze som spokojna..Takyp okoj...Ja som z prace chodila velmi vnutorne rozhadzana, nervozna, nekludna...a v nedelu som uz szle spala, ze co ma v praci caka...Viem ze sa musim vratit..ale snad nie na dlho..Ak bysom ostala tehotna, ak si zoberiem marodku z gyndy...Ja nemam ziadne priznaky..akurat mi je divne v podbrusku..mrchu mam dostat o 9 dni,tak neviem ci to je uz prichadzajucou mrchou..ale citim take chvenie v podbrusku take tlaky

asemilka
10. jan 2014

@manucao veď uvidíš, zatiaľ to vyzerá nádejne 🙂

manucao
10. jan 2014

@asemilka preco myslis?

lauritka
10. jan 2014

baby ak by ste chceli lacnejsie testiky ako su v lekarnach, tak mam nejake v ponuke, piste potom IP ;) ahoj. a vela zdaru v snazeni.

asemilka
10. jan 2014

@manucao lebo tie tlaky v podbrusku môžu byť znakom, že sa tam niečo deje.. Ale nechcem dávať zbytočne nádeje..

manucao
10. jan 2014

@asemilka vedto...ja radsej nic necakam..a ty si si robila test? Ty to uz mas za par dni do mrchy..to by ti uz ukazal ci si tehu

asemilka
10. jan 2014

@manucao strasne ma to láka 😀 ale chcela by som vydržať do utorka... Alebo aspoň do nedele 😀

manucao
10. jan 2014

@asemilka a ako sa citis? Badas nejake zmeny na sebe?

yanuska1989
10. jan 2014

ahoj aj my sa snažime ..dnes mám pocit ako keby ma pichalo v bruchu ako pri mrche ,ale mám dostať až 19 tak neviem ..a keď som jedla tak ma naplo 😒 držím Vám všetkým palce ! 😔

asemilka
10. jan 2014

@manucao tlaky v podbrusku, hlavne po zvýšenej námahe, kríze ma pobolievaju, hlava, zle spim, stale sa budim, stále by som jedla, ale nič mi nechutí, ťahá ma na spánok, točí sa mi hlava... Cez ovulku ma tri dni strašne smadilo... Stále som pila

manucao
10. jan 2014

@asemilka tak ja nic necitim len to podbrusko..bolest ako na prichod mrchy..kt. ma prist az o 9 dni....hmmm tak neviem..a je rpavda ze som ospalejsia..ja som bola stale ranne ptace co dal doskace..ale teraz opak...

adus26
10. jan 2014

dievcata mam otazku ale neviem ci mi budete vediet odpovedat mam taky problem ze aj mna picha do pupka a acitim tlaki v bruchu a ked sa najem tak mi byva zle mozem byt tehotna aj ked sa este s priatelo nesnazime mozete mi rodit prosim

asemilka
10. jan 2014

@adus26 teoreticky áno, mozes byť tehotná

asemilka
10. jan 2014

@manucao to čakanie ubija 😀 ale iné nám neostáva

adus26
10. jan 2014

@asemilka aj ked mi ma prist az 22.1 lebo už som bola tehotná dva krat a ani raz som to necitila ani raz alebo si to nepametam a nebolo to tak davno čo som bola tehotna

asemilka
10. jan 2014

@adus26 každé tehotenstvo je insie.. Možno sa v tebe niečo deje, možno nie. Ostáva ti len počkať..

adus26
10. jan 2014

@asemilka no asi hej nemam inu moznost ale keby som bola tehotna tak asi by doktorka nepochvalila

asemilka
10. jan 2014

@adus26 veď uvidíš.. Zatiaľ je ešte skoro

adus26
10. jan 2014

@asemilka Dakujem za radu ale určite by som chcela aspon jedno babo do konca roka pravdaze ked bud vsetko poriatku

zonjushe
10. jan 2014

@lucica nam dcerka trvala 6 mesiacov, ale druhe vraj ide rychlejsie :D .. tak drzim palce..

lucica
10. jan 2014

@zonjushe no ja dufam, ze sa zadarilo 🙂

madlene74
11. jan 2014

No my sme na syna čakali 4 roky, na dcérku 5,druhý syn vyšiel na prvý pokus(podotýkam,že s druhým manželom 🙂) a teraz už 8 mesiacov márne čakáme...

adus26
11. jan 2014

chcela by som sa opitat ze či niekto ma skusenosti s hematologie lebo som tam bola este v novemri a a pan doktor mi povedal ze pošle niake vzorki na geniticke visetrenie a ete stale mi nedosli visletki a potrebovala by som vediet ze do kedy sa na to caka

inpe55
11. jan 2014

ahojte.ja mam 5 ročneho synčeka, ktory sa na podaril na prvu šupu. Teraz chceme druhe a už polroka sa snažime a stale nič, som už z toho zufala. Nepomohli by nejake vitaminy???neviete niekto??

zaira1407
11. jan 2014

@inpe55 ahoj my mame 2,5 rocnu zabku a tiez sa teraz snazime pol roka a nic ....ja som brala macu aj manzel to hned na zaciatku...potom som si kupila femibion a jemu selezin ace ...ja mam teraz kys.listovu s postupnym uvolnovanim a b-komplex a on ten selezin...mozno to pomaha ale vela je od psychiky podla mna

zaira1407
11. jan 2014

@adus26 a volali ste tam ? mozno zabudol
ja som chodila na hemat.v tehu a ked sa mala narodila robili jej geneticke testy a do troch tyzdnov sme to mali doma ...mozno zabudol

zaira1407
11. jan 2014

@adus26 kto pan primar varga ? v nz

adus26
11. jan 2014

@zaira1407 Ano pan primar Varga mi robil v nz

adus26
11. jan 2014

@zaira1407 a nie nevolali lebo nieviem ci tie visletki poslu mne ale pani doktorke a ked som bola minuli mesiac na kontrole tak mi pani doktorka povedala ze ked to poslu tak mi zavola a zatial mi nevolala