Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@asemilka tak to sme dve..ja som neskutocne stastna ze marodujem..Hoci nemam ani vychadzky..men to nevadi. Sedim si v nasom domceku, navarim, upracem, skladam puzzle..dcerka pride z druziny a kedze manzel robi v stastnej sprave, je velmi casto doma...takze som spokojna..Takyp okoj...Ja som z prace chodila velmi vnutorne rozhadzana, nervozna, nekludna...a v nedelu som uz szle spala, ze co ma v praci caka...Viem ze sa musim vratit..ale snad nie na dlho..Ak bysom ostala tehotna, ak si zoberiem marodku z gyndy...Ja nemam ziadne priznaky..akurat mi je divne v podbrusku..mrchu mam dostat o 9 dni,tak neviem ci to je uz prichadzajucou mrchou..ale citim take chvenie v podbrusku take tlaky
baby ak by ste chceli lacnejsie testiky ako su v lekarnach, tak mam nejake v ponuke, piste potom IP ;) ahoj. a vela zdaru v snazeni.
ahoj aj my sa snažime ..dnes mám pocit ako keby ma pichalo v bruchu ako pri mrche ,ale mám dostať až 19 tak neviem ..a keď som jedla tak ma naplo 😒 držím Vám všetkým palce ! 😔
dievcata mam otazku ale neviem ci mi budete vediet odpovedat mam taky problem ze aj mna picha do pupka a acitim tlaki v bruchu a ked sa najem tak mi byva zle mozem byt tehotna aj ked sa este s priatelo nesnazime mozete mi rodit prosim
No my sme na syna čakali 4 roky, na dcérku 5,druhý syn vyšiel na prvý pokus(podotýkam,že s druhým manželom 🙂) a teraz už 8 mesiacov márne čakáme...
chcela by som sa opitat ze či niekto ma skusenosti s hematologie lebo som tam bola este v novemri a a pan doktor mi povedal ze pošle niake vzorki na geniticke visetrenie a ete stale mi nedosli visletki a potrebovala by som vediet ze do kedy sa na to caka
ahojte.ja mam 5 ročneho synčeka, ktory sa na podaril na prvu šupu. Teraz chceme druhe a už polroka sa snažime a stale nič, som už z toho zufala. Nepomohli by nejake vitaminy???neviete niekto??
@inpe55 ahoj my mame 2,5 rocnu zabku a tiez sa teraz snazime pol roka a nic ....ja som brala macu aj manzel to hned na zaciatku...potom som si kupila femibion a jemu selezin ace ...ja mam teraz kys.listovu s postupnym uvolnovanim a b-komplex a on ten selezin...mozno to pomaha ale vela je od psychiky podla mna

Ahojte, tak dnes prišla mrcha. mala prísť až zajtra, o to väčšie sklamanie.... Držme si palce ďalej snažilky moje... ☹