icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

khkt
13. jan 2014

Ahojte baby, my sa snazime od augusta a zatial sa to nepodarilo ☹ Tento mesiac mam to stastie, ze sme s manzelom zmenili prostredie- manzel odsiel sluzobne na rok do Prahy a vylucila som stresy- tj. som momentalne na neplatenom volne tak uvidíme 🙂 Drzim vsetkym velmi palce. 🙂

manucao
13. jan 2014

@empathia presne nie su uz take silne a pozitvna energia sa pomaly vytraca..manzel stale veri a veri..ale ja som kazdy mesiac viac sklamana..On ti chlapi nasi to tak neprezivaju..Trapi ich to..ale viac menej my si tym viac prejdeme..uz len to, ze ta mrcha k nam dorazi..vykyvy nalad..atd...A potom uz ked prie mrcha tak v ted den som velmi mimo..placliva...Boze niekto caka piate dieta a niekomu nieke dopriate ani jedno...Haaaalo kde to zijeme

meelah
13. jan 2014

@kattulienka Ahojky..možeš mi napísať odkiaľ máš tú aloe vera kúru na detoxikáciu ?

kattulienka
13. jan 2014

Jedna kamoska robi s produkrami od forever.ak chces mozem ti dat kontakt.

kacenaa
13. jan 2014

Kocky aj ja sa pridavam k Vam ;) my sa uz snazilkujeme tiez rok a pol tak dufam,ze to uz konecne vyjde 🙂 vsetkym snazilkam drzim palceky

kattulienka
13. jan 2014

@meelah Jedna kamoska robi s produkrami od forever.ak chces mozem ti dat kontakt.

misskate1
13. jan 2014

@angels882 vravi sa, ze pocas plodnych dni kazdy den. ale nie viac. ale staci kazdy druhy

angels882
13. jan 2014

@misskate1 dakujem pekne no dnes by som mala mat ovulku ale dnes nam nevychadza milovat sa ale poslednych 5 dni sme sa milovali kazdy den

misskate1
13. jan 2014

@majuska121 mne to nejak nesedi. ja som mala ovu 3 a mam dostat 18. pri 28 dnovom. mozno sa len nevyznam. ak mas taky vytok moze sa zahniezdovat vajicko

misskate1
13. jan 2014

@angels882 spermie su schopne oplodnit vajicko az 72 hodin. a potom je vajicko schopne oplodnenia este 8-12 hodin. tak sa mozno postasti 🙂

angels882
13. jan 2014

@misskate1 bodaj by si mala pravdu a postasti

majuska121
14. jan 2014

@misskate1 som sa preklapla, mrchu cakam 19teho,,neviem som cela z toho nejaka rozhodena, stale mam take hnede vytoky, niekedy aj vo väčšom množstve, zatiaľ to na MS nevyzera, brucho ma boli len slabo, inak ma bolieva brutálne, no ktovie, necham sa prekvapiť, toto čakanie je hrozne ☹

helulik
14. jan 2014

@majuska121 ten hnedy vytok je tzv spinenenie... 🙂 ja som ho mala presne na 10 den od styku...som sa bala najskor, ze co to moze byt...dokrot povedal, ze nic vazne, moze to byt bud zahniezdovanie- ten lepsi pripad... 🙂 alebo len nejaky hormonalny vykyv...ale nic strasne... 🙂 mne to trvalo 6 dni...a nakonies mrcha prisla aj tak... :D

majuska121
14. jan 2014

@helulik No ta posledna veta sa mi moc nepači,,ale čo už ☹

majusik26
14. jan 2014

Ahojte babi mate niektorá skúsenosti s tehotenskymi testami robila som si test a ciarka druha sa ukázala nie hned ale po case ale len taký slabí tienik som 5den po ovu a bolia ma prsia a mam velmi citlivé bolestive shnednute bradavky mrcha bi mala prist až o 9 10dni dakujem

suecy
14. jan 2014

zienky pridavam sa k vam my este stale nic uz rok dnes som bola u gynekologa buduci tyzden mam 3x sono aby sme zistili kedy mam a ci vobec mam ovulaciu,dnes som mala preventivku aj napriek tomu ze uz 7 den menstruujem..vysetrenie my spravil aj sono vsetko bolo ok maternica aj vajecniky vsetko,cito sa ukaze za 3 tyzdne ci je ok a buduci tyzden uvidim co a ako zhodnoti moj stav ohladom ovulacie.mete s tym niektora skusenosti?Ako potom vas lekar riesil ked ste nemali ovulaciu..

ddanaa
14. jan 2014

@majusik26 no ked mas slaby pasik mozes byt kludne teho. ale este mas stale skoro, testovat sa oplati az prvy den ked ma prist mrcha...inak tie prsia a bradavky nabehli aj mne hned

majusik26
14. jan 2014

@ddanaa no ved mi sa snazime a tak tak mozno že je to len ten odras kde ma byt ta druha ciarka a teba kedy boleli ked si bola tehotna?

ddanaa
14. jan 2014

@majusik26 mna v podstate hned od zaciatku, po ovulacii mam pocit a aj sa mi hned zvacsili...tiez v polovicke cyklu som mala spinenie raz a potom za 4dni opat, po spineni mi test ukazoval negativ, ale slaba druha ciarka mi nabehla az prvy den ocakavanej mrchy a potom som sa uz netestovala

majusik26
14. jan 2014

@ddanaa jaj a teraz si tehotna ci nie no mne tiez po ovu nabehlo hned prsia a tak

katarinka289
14. jan 2014

@majuska121 tvojmu prispevku nerozumiem.Vcera si pisala,ze mas dostat trinasteho.Ved vcera bolo trinasteho... ????!!!!

ddanaa
14. jan 2014

@majusik26 uz nie...mala som MA v 9tt

majusik26
14. jan 2014

@ddanaa a podarylo sa vam to na prví krad a nevies preco sa to stalo ja som mala v auguste mikro potrat

majuska121
14. jan 2014

@katarinka289 🙂 nie som sa sekla 19teho až 🙂

ddanaa
14. jan 2014

@majusik26 nie po pol roku aktivneho snazenia...preco sa to stalo ti nikto nepovie do 12tt az keby sa to stalo neskor to riesia, potom sa zase riesi az vtedy ked sa to opakuje 3x...proste beru to, ze do 12tt je to normalne, proste plod sa neuchyti

barborka2014
14. jan 2014

Ma niekto skusenosti z vitaminom Inozitpl? Hovori sa že ti pomože otehotniet 😒

barborka2014
14. jan 2014

Ahojte buduce mamicky 🙂 pridavam sa k vam,po 6 rokoch z manzelom sme sa rozhodli pre babatko 🙂 Tak že 30 .1.zacinaju plodne dni ideme nato 🙂 mozte mi poradit nejake vytamini? Inozitolom ma niekto nejakee skusenosti??Dakujem.

lucinka3289
14. jan 2014

Ahojte tak dnes mi podla kalendara zacali plodne dni 🙂 ide sa na to ale dnes obaja prideme vecer z roboty tak adi rovno padneme do postele a zo snazenia nic nebude 🙂

manucao
14. jan 2014

@lucinka3289 nevadi..kludne ste mohli aj vcera a potom ob den...nech spermijky dozrievaju a su silne

manucao
14. jan 2014

@barborka2014 Ahoj jaberiem inofolic..beriem ho 5 tyzden..zatial nie som tehu..mrchu mam dostat v nedelu..ale z modreho konika som vycitala, ze Inofolic pomohol veeeela zenam