Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@empathia presne nie su uz take silne a pozitvna energia sa pomaly vytraca..manzel stale veri a veri..ale ja som kazdy mesiac viac sklamana..On ti chlapi nasi to tak neprezivaju..Trapi ich to..ale viac menej my si tym viac prejdeme..uz len to, ze ta mrcha k nam dorazi..vykyvy nalad..atd...A potom uz ked prie mrcha tak v ted den som velmi mimo..placliva...Boze niekto caka piate dieta a niekomu nieke dopriate ani jedno...Haaaalo kde to zijeme
@kattulienka Ahojky..možeš mi napísať odkiaľ máš tú aloe vera kúru na detoxikáciu ?
Jedna kamoska robi s produkrami od forever.ak chces mozem ti dat kontakt.
Kocky aj ja sa pridavam k Vam ;) my sa uz snazilkujeme tiez rok a pol tak dufam,ze to uz konecne vyjde 🙂 vsetkym snazilkam drzim palceky
@meelah Jedna kamoska robi s produkrami od forever.ak chces mozem ti dat kontakt.
@majuska121 mne to nejak nesedi. ja som mala ovu 3 a mam dostat 18. pri 28 dnovom. mozno sa len nevyznam. ak mas taky vytok moze sa zahniezdovat vajicko
@misskate1 som sa preklapla, mrchu cakam 19teho,,neviem som cela z toho nejaka rozhodena, stale mam take hnede vytoky, niekedy aj vo väčšom množstve, zatiaľ to na MS nevyzera, brucho ma boli len slabo, inak ma bolieva brutálne, no ktovie, necham sa prekvapiť, toto čakanie je hrozne ☹
@majuska121 ten hnedy vytok je tzv spinenenie... 🙂 ja som ho mala presne na 10 den od styku...som sa bala najskor, ze co to moze byt...dokrot povedal, ze nic vazne, moze to byt bud zahniezdovanie- ten lepsi pripad... 🙂 alebo len nejaky hormonalny vykyv...ale nic strasne... 🙂 mne to trvalo 6 dni...a nakonies mrcha prisla aj tak... :D
@helulik No ta posledna veta sa mi moc nepači,,ale čo už ☹
Ahojte babi mate niektorá skúsenosti s tehotenskymi testami robila som si test a ciarka druha sa ukázala nie hned ale po case ale len taký slabí tienik som 5den po ovu a bolia ma prsia a mam velmi citlivé bolestive shnednute bradavky mrcha bi mala prist až o 9 10dni dakujem
zienky pridavam sa k vam my este stale nic uz rok dnes som bola u gynekologa buduci tyzden mam 3x sono aby sme zistili kedy mam a ci vobec mam ovulaciu,dnes som mala preventivku aj napriek tomu ze uz 7 den menstruujem..vysetrenie my spravil aj sono vsetko bolo ok maternica aj vajecniky vsetko,cito sa ukaze za 3 tyzdne ci je ok a buduci tyzden uvidim co a ako zhodnoti moj stav ohladom ovulacie.mete s tym niektora skusenosti?Ako potom vas lekar riesil ked ste nemali ovulaciu..
@majusik26 mna v podstate hned od zaciatku, po ovulacii mam pocit a aj sa mi hned zvacsili...tiez v polovicke cyklu som mala spinenie raz a potom za 4dni opat, po spineni mi test ukazoval negativ, ale slaba druha ciarka mi nabehla az prvy den ocakavanej mrchy a potom som sa uz netestovala
@majuska121 tvojmu prispevku nerozumiem.Vcera si pisala,ze mas dostat trinasteho.Ved vcera bolo trinasteho... ????!!!!
@katarinka289 🙂 nie som sa sekla 19teho až 🙂
Ma niekto skusenosti z vitaminom Inozitpl? Hovori sa že ti pomože otehotniet 😒
Ahojte buduce mamicky 🙂 pridavam sa k vam,po 6 rokoch z manzelom sme sa rozhodli pre babatko 🙂 Tak že 30 .1.zacinaju plodne dni ideme nato 🙂 mozte mi poradit nejake vytamini? Inozitolom ma niekto nejakee skusenosti??Dakujem.
Ahojte tak dnes mi podla kalendara zacali plodne dni 🙂 ide sa na to ale dnes obaja prideme vecer z roboty tak adi rovno padneme do postele a zo snazenia nic nebude 🙂
@lucinka3289 nevadi..kludne ste mohli aj vcera a potom ob den...nech spermijky dozrievaju a su silne
@barborka2014 Ahoj jaberiem inofolic..beriem ho 5 tyzden..zatial nie som tehu..mrchu mam dostat v nedelu..ale z modreho konika som vycitala, ze Inofolic pomohol veeeela zenam

Ahojte baby, my sa snazime od augusta a zatial sa to nepodarilo ☹ Tento mesiac mam to stastie, ze sme s manzelom zmenili prostredie- manzel odsiel sluzobne na rok do Prahy a vylucila som stresy- tj. som momentalne na neplatenom volne tak uvidíme 🙂 Drzim vsetkym velmi palce. 🙂