Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@empathia ahoj ty si ako na tom?
@peterek414 presne tak dobre vravis...aj ked tu nedockavost dobre poznam, tiez som testovala stale ale je to vazne zbytocne
@lucinka3289 ahoj , no bola som na sone, lekar povedal ze nevie co to bolo ale zmizlo to 😒
ale tu laparoskopiu odporuca v marci... aaa ze sa mame moc lubit tieto dni - videl vajicko dost velke - az teda praskne folikul bolo by fajn 🙂 20teho pojdem zas na sono tak uvidim co mi povie. Podla ovu testíkov sa chystá ovulka tak uvidíme 🙂 teraz chodím menej na modrého koníka lebo sa piatok sťahujeme tak všade sú samé škatule 😀
@ddanaa tak asi jedine pockat na mrchu ci pride alebo nie a potom testovat hadam to vidrzim volako aj ked neviem ako do rici 🙂
@peterek414 pred piatimi rokmi ked sme sa snazili o druhe dieta tak sa nam dlho nedarilo, nasledovali vysetrenia a mm bola zistena tazka diagnoza v spermiograme a po zisteni bum zostala som tehotna, teraz sme sarozhodli, ze by sme chceli este jedno baby no bojim sa sklamania 😖
@angie267 ja uz mam 2 deticky ale snazime sa aj o tretie minuli rok v january som potratila v 10 tyzdni a od vtedy sa nam nedary az na minuli mesiac asi aj bolo splodene mimco ale neudrzalo sa a opustilo ma ked dosla mrcha ...a teraz cakam a som nedockava ci som alebo nie
@peterek414 sakra ake je to individualne 😒 je mi luto ze si potratila a toto druhe sa to neudrzalo, snad tento mesiac bude pre teba vitazny 😉 tiez mam dve diavcatka a chceme este jedno potrebujem sa este ceconit s babatkom 🙂 a najlepsie s chlapcekom 😝
@angie267 ja mam dievcatko ta ma 4 roky aj 4 mesiace a syncek 2 roky aj 4 mesiace a strasne chcem este babenko tuzim este po nom a som strasne smutna ked sa nedari je to strasny pocit a citim sa menej cenna ked ze nedokazem dat 3 babenko :(.... a co ty snazite sa ja cakam do 20.1 au 22.1 ci dojde mrcha
@peterek414 neboj uricte to vyjde hlavu hore, len niekedy to trochu trva, treba byt v spravny cas naspravnom mieste. My sme sa len zacali snazit tak uvidíme co bude 🙂
@angie267 sak jasneeeee nemozem to zas brat ako katastrofu aj ked niekedy to tak berem.....asi by som nemala na to tak mysliet
@peterek414 presne tak, nam sa zadarilo presne ten mesiac kedy som to prestala riesit a zahodili sme to za hlavu ze sak sa to aj tak nepodari a bum dve ciarky 😀
@katarinka289 Dakujem a držim palce 😉
Dnes 13dc snad sme to rano s priatelom vystihli a ze sa to mimco podari
ahojte tak dnes 26 DC a test negativny ach jaj skusim znovu az pondelok a uvidim :(
@peterek414 skus az ked ti budu meskat
no mne ma dojst mrcha 20.1 az 22.1...myslela som ze uz ukaze test ci ano alebo nie
@peterek414 zbytocne sa stresujes mne meskala dva dni test negat a potom prisla
ahojte, aj ja sa pripajam. my sa snazime uz od decembra, ale zatial nic. drzte palce nech to vyjde tento mesiac 🙂
@lucinka3289 ja viem ze sa len zbytocne stresujem ale sak to sa neda na to stale nemysliet a neriesit to....ale asi mas pravdu ze treba vidrzat
@miacik ahoj tak ti drzim palce nech ti to vinde tento mesiac aj aj dufam ze aj mne to vinde 🙂
Kočky, práve dnes mi začali plodne dni (podla kalendára a aj podľa hlienu) 😀 Dnes sme už aj snažilkovali....tak snáď sa podarí 🙂
baby a kedy asi od hlienu sa uvolni vajicko? Moze to byt na druhy den?
ahojte tak dnes to je 27 DC a zacal mi vitko neviem co to znamena ze by to ze dojde mrcha dufam ze nie ☹ ☹
Ahojte dievcataa mam dnes dostat a zatial nic tak som zvedava
No mne mrcha prisla, takze zase nic. Pokracujeme dalej v snazeni
ahojte, aj my sa snazime, som 10 DPO a 26 DC, mrcha este nikde, aj ked mam take pichanie uz par dni v podbrusku a obcas aj vytok 🙂 Neviem, kedy sa mi dostavi/nedostavi mrcha, kedze posledne mesiace mam dost nepravidelnu mrchu... tak dufam, ze nedojde 🙂

@wenka25 nech to vajko ide kam ma konecne 😀