Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@wenka25 kvoli comu len kazdy druhy den?
@peterek414
Ďakujem za radu, počkám, ale to čakanie je také dlhééé.
@peterek414 ďakujem, jasné, že dám vedieť 🙂
@flocik ja viem ja to poznam mne ma dojst mrcha au 22.1 a vlecie sa to ako tyzden pred vyplatou ach jaj 🙂
@asemilka budem drzat palce 🙂
@peterek414
daj potom vedieť, ako si dopadla
@flocik jasne sak zajtra spravim test a dam ho sem 🙂
@lucinka3289 neviem preco kazdy druhy den,aj kamoske to takto povedal jej gyndos.....ale to kazdy povie inak 😒
ahojte, aj ja sa chcem k vám pridať. tento rok to musí vyjsť. tak absolutne poriadne sa snažíme s mucom rok aj trošku. pretým som len tak merala teplotu. sme obidvaja podľa vyšetrení ok. ale stále nič :( . aj dnes po celkom peknom a nádejnom (podľa teploty) mesiaci došlo špinenie. ale straaaaaaašne túžim po malom voňavom batôžku. Aj vám sa často sníva s bábatkami? myslím, že mi to lezie na mozog. Držím vám všetkým palčeky
@lucinka3289 nooooooooo vyzerá to dobre ked bol kvalitný hlienik 🙂
@empathia dnes mam mat podla kalendara ovulku asi este posnazilkujeme uvidim ako bude chlap unaveny z roboty
Ja dnes 1. dc .. Nechapem, snažili sme sa presne na ovu. Opäť nič... Tak zas o mesiac.
@niky21 nejde to vsetko hned treba vydrzat kolko sa uz snazite?
Od júna. Niektorým sa podarilo cez prezervatív a my nič. Mávala som cystu pravidelne,snáď to nie je tým :/
ahojte, dievcence...pridavam sa k vam do novorocnych snaziliek... my sa zaciname snazit tento mesiac 🙂, resp.koncom mesiaca, kedy mam ploďáky 🙂
@lucinka3289 možno si ju mala o den skôr... 😉 dnes sa nesnazilkujte ale sa pekné polubte a hlavne nemysli nanič 🙂
@empathia no uvidime nemyslim na nic ked to ma prist tak to pride
@niky21 my sme sa rozhodli v decembri ze sa zacneme snazit mrcha v januari este prisla uvidime teraz ci pride 🙂
Dievcata mne meska Ms 3 dni a to nezvykne rano robim test 🙂
@nikolet_89 ahojky drzim silno palce nech su tam dve ciarocky
mas aj nejake priznaky ?
mne vcera dosla, svina jedna...uz je to pol roka a zase nic tento mesiac...
mna uz asi tri dni pobolievaju bradavky na dotyk a dnes ked sme sa s mm lubili tak som normalne ako keby citila vsetko vajecniky maternicu no vsetko aj mierne krce mavam chvilkami v podbrusku mrcha ma prist 27 tak dufam ze sa nezjavi 😠
@nikolet_89 drzim palce,daj vediet
@lucinka3289
@empathia
@asemilka
baby nechapem dnes tiez ovu test pozitivny,16DC.....aj aj na ten 10DC vyzeral pozitivne,obe ciarky rovnake 😖 sa na to mozem vykaslat,kto sa v tom ma vyznat...
ahojte tiež sa snažíme s manželom od júla minulého roku, len ja mám trochu problém z cyklami posledné 3 mi musela doktorka vyvolať agolutinom :(. Tento mesiac si robím aj ovulačné testy len som s nich trochu vedľa lebo neviem či už je pozitívny alebo nie viď aj fotoalbum. Podľa mňa čo som testovala boli pozitívne v piatok a v sobotu ale neviem. A po ovulácii kedy by mala prísť mrcha?

@lucinka3289 ja som brala femibion 800 dva mesiace,mi ostal po predchadzajucom tehu a gyndos mi vravel ze ked sa budeme chciet zasa snazit tak ho mam brat kazdy druhy den....sa mi minul a presla som na Inofolic.tak uvidim ci daka zmena