Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Presne...presne...clovek chce dobre aby sa zadarilo a potom...ja mam aj tlaky na zaludku a blbo mi je ale to iba dnes ináč keď som ho brala nebolo mi zle....ja viem že je skoro...vraj vitaminovy doplnok😢
Však ja sa cela dohe....bem
Wenka mala si aj bolesti vajecnikov?napr ja vždy viem kedy ovulujem a potom citim steklenie v brusku...vajicko mi dáva vedieť haaaaloooo už je čas len manžel mimo dosahu...a teraz pri inofolicu bolesti vajecnikov a nič...cele je to divne a potom to brucho a žalúdok...a to zrovna manžel v dosahu....no čo ti poviem
baby,nahodou som sem zabludila,my sme pocali v decembri asi na 3.pokus,odporucam polohu odzadu ozaj to funguje :D :D
Och joj za 12-14 dni som tesne po ovulke ešte sa nacakam....🙉....ked bude😷 dam vedieť...asi to mam z toho inofolicu....sama som na seba nastvana...
Wenka ty si ako na tom?berieš niečo .....ci už radšej nie..
či už //palicky😊
Ináč super koľko nas tu je a fandime jedna druhej😁 každá poctivo //palicky na feb.jasne?😊
Wenga drzim palceky😊 mne je už dnes fasaajne asi som niečo zjedla...od ovu papam kyselinu listovú keby náhodou....a ak nič už na to kaslem pojdeme do heliosu...my sa snazime 5rokov...a sme bezdetní...u nás je to komplikované....ale rozoberať to nechcem😩 ale verim prisloviu človeče pomoz si a aj ja ti pomozem...nevzdam to ani za svet😁 nech to stojí čokoľvek aj moje zdravie,lepšie zomrieť v 30tke ako v 90 tke a žiť takú dlhú dobu bez deti....to nie😊budem bojovať dokonca😁
Aj keby som mala zachody umyvat😁
Jooj, ženy.. Poraďte.. Cez víkend NEEEEčakám mrchu. Ako sa dovtedy nezblázniť 😀
Ja som po prvom potrate otehotnila hneď na prvý pokus. Potom sme chceli druhé dieťa a nič. Tri roky sme snažilkovali a nič. Potom som šla k lekárovi a on mi predpísal lieky na stimuláciu vaječníkov. Hneď na prvý šup a čakali sme dvojičky. Teraz majú 3 roky a sme šťastný že ich máme. Preto baby nestracajte nádej a hlavne nebuďte nervózne. Aj vy sa dočkáte toho najkrajšieho zazraka sveta

@empathia za chvilu budes mat potom a uvidis ako rychlo zamiesite 😉