Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
No my stále veríme, a dúfame, že pokiaľ sa dajú veci do pohybu tak to stihneme prirodzenou cestou
@magnolia26 my sme mali pred styrmi rokmi tiez tazku diagnozu spermiogramu vraj nemame sancu a v ten mesiac od oznamenia som otehotnela prirodzene,teraz sa pokusame dalsie babatko a dufam, ze sa to podari coskoro, vitaminky nasadene uz len cakame 🙂
Tak ja som to prave dostala, cize tento mesiac zase nic...ach jaj, zas dalsi mesiac trapenia sa predo mnou... 😒
Ahojte, mozem sa pridat? Tiez sme si povedali, ze sa pokusime o druhe.. akurat ze mam tento mesiac zrovna strasne divny cyklus.. Bazalku si v podstate uz meriam roky a toto sa mi este nestalo:
http://www.fertilityfriend.com/home/3277de/
Menzes bol kratsi a teploty sa drzali a aj drzia stale akosi vysoko na predovulk fazu, este k tomu dva dni po skonceni ms ma presne tak pichlo ako ked doslo k uhniezd pri malej, az ma to zarazilo, ze sak som 7dc.. hodku na to hnede spinenie, za par minut preslo a na druhy den uz cisty biely vytok, skor vodnaty, ktory mam az doteraz.. tak som odvtedy sledovala, ci vobec dojde ovu a ona doteraz nikde a teploty akosi vyssie stale.. a to som 21dc. Za posledne roky sa mi nikdy nestalo, ze by som ovulku nemala alebo ju neucitila 😲
Nasla som aj fora, ze niekedy je ovu aj pocas ms alebo tesne pred a zeny otehu pocas ms a my sme sexovali aj pocas ms.. neviem co si mam mysliet? Prsia mam naliate asi ako pred ms a inak nic zvlastne, test som si nerobila zatial..
@asemilka a koho to tu nevidim? 😀
awoj baby ma niektora z was skusenost s tabletymi agnus cactus STADA?? dufam ze mi uz konecne niketo poradi,,,, 😉 ☹
@milluska Mala ma 15 mesiacov...nechceme mat velky vekovy rozdiel medzi detmi, ale kazdym mesiacom sa nam tato nasa predstava vzdaluje....a tento mesiac som velmi dufala, lebo obvykle mam 28-dnovy cyklus, tak uz som sa vytesovala, ked vcera mrcha nedosla...ale zato dnes poobede uz ano, takze ked si predstavim ze dalsi mesiac mam to snazenie zase pred sebou, ach jaj.... 😒
@asemilka no relativne kratka, ale pre mna straaaasne dlha...veru, asi si tiez musim najst nejakeho toho konicka, aby mi skor presli dni a nemyslela som na to, ze kedy bude ovulacia a potom zas, ze nechcem dostat menzes...A to ked som bola este bezdetna som si myslela, ze ake lahke je splodit dieta...ale ked som ho chcela, zistila som, ze to je doslova stastie, aby sa to podarilo... 🙄
@asemilka no, ja uz som akurat dnes objednala ovu testy, lebo doteraz som sa spoliehala na hlien, moje pocity a jeden mesiac sme sa snazilkovali kazdy druhy den, ale uz nikdy viac toto, bola to fuska 😀 😀 Ovu testy som este nemala, ale tak dufam, ze to nebudu len vyhodene peniaze... Snad to uz vyjde mne aj Tebe 😉
ahojte, v piatok (14.2.) som bola na gynde kvoli meskajucej menstruacie, doktorka tehotenstvo vylucila, pichla agolutin (uz stvrty cyklus za sebou). Mam prist na kontrolu po menzese. Myslite ze mi da nejake tabletky? Nic mi nepovedala len sestricka aby som prisla na kontrolu po menzese.
Ani nám tento cyklus neprišiel, mrcha dorazila dokonca o deň skôr 😠
Ahojte baby, zdravim vsetkych, je vas tu pozehnane 🙂 Pridavam sa k vam - k snazilkam od januara 2014, dufam, ze sa mozem takto privtret 🙂
Mame s manzelom za sebou prvy neuspesny cyklus. Pokracujeme dalej. Prvy krat v zivote sa pokusame o babo, tak dufam, ze sa tu medzi vami zabyvam.
U mna je jasna diagnoza PCO, takze som zvedava ako dlho nam to bude trvat. Ako sa tu mate? Ostala tu este nejaka snazilka, alebo je to tu uz vsetko tehotne? 🙂

@magnolia26 ahoj, bývalý manžel mal tiež zlé testy, lekári nám nedávali veĺkú nádej,modlila som sa,aby aspoň jedno bábo.... teraz mám tri detičky. Dve z prvého manželstva, otehotnela som ,ke´d som už všetko vzdala.... Nádej umiera posledná!!! 😉