Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Ahojte baby, rada by som sa k vam snazilkam pridala. S priatelom sme sa len tento mesiac zacali snazit o babatko, takze je to velmi cerstve. Po akej dobe ste si robili prvykrat tehotensky test? V mojom pripade je urcite este velmi skoro, ale som nedockava 😉. To by bolo asi velke stastie, ak by sa nam to podarilo na prvykrat. Ale aj to sa stava, takze uvidime.
ahojte,po dlhšom čase som tu s vami a musím povedať,že sa stále len snažíme,zatial len 1.čiarka. Dávala som si teraz robiť výpočet podľa Jonáša,máte s tým niekto skúsenosti? Chystám sa aj ku gynekologičke,hádam bude mať dobré správy. No nemyslela som si,že to bude taký stres ☹
ahojte baby...menzes mi mešká naposledy 22.2. po agolutine od 18.3 ma pobolievajú prsia a aj v podbrušku ma bolelo...to už ma nebolí ale stále tie prsia na dotyk bolia..test som si nerobila....a mávam nepravidelný
@nikusm aj ja mam Jonasov vypocet, prosim ta ako ti mohli vyjst dva dni? Ved tam je vzdy len jeden den urceny nie? Ja som ho mala vcera 😀 tak prajem pekny vecer dnes 🙂
@nikii944
@delinka2525 caute baby vitame vas medzi nami 🙂 @delinka2525 ktory si DC? Tehotensky test tak najskor az 11DPO 🙂
@petka1982 ja mam tiez jonasov vypocet, ale ja mam diagnozu PCO, takze mne to nevyslo ani raz 🙂 na to musis byt uplne zdrava 🙂 ale poznam kooooooooooopec parov, ktorym to vyslo takze by som to len mohla odporucit
@kirriana ahoj, test som si robila v pondelok, co bol vlastne len osmy den. Vysiel negativne, ale ako hovoris bolo to asi prilis skoro. Tento tyzden by som mala dostat, tak som zvedava. Ak by mi meskali, tak dalsi test si spravim niekedy buduci tyzden.
@kirriana a dakujem za privitanie 😉
@nikusm jaj ano jasne, ja to beriem tak ze den pred plne cervenym sa snazim 🙂 cize dnes je plne cerveny 🙂 snad to nie je 1.april 🙂 akoze zo srandy
@delinka2525 jj osmy den je sakra skoro, ja som tiez dnes 8DPO a (ne)ocakavam vo stvrtok, tak uvidime
@kirriana dnes mam 30DC cize tiež dost od veci den uz som myslela ze aj mrcha pride lebo som mala take pocity v podbrusku no tak dufam ze este dnes a zajtra vydrzi tak som zvedava. my sme to skusali asi 5dni no ale ani vlastne neviem kedy mam ovulku lebo mam nepravidelny, tak este musim mužička nejako dnes a zajtra navnadit a uvidime :D
Ahojte chcem sa spytat, ci máte niektorá skúsenosť so znižovaním bazálnej teploty pri uzivani inofolicu. Beriem ho asi tyzden a napriek tomu ze ovulacia podla folikulometrie prebehla, teplota mi nevystupila ako predošlé cykly... Moze inofolic ovplyvňovať BT? Dakujem
ahojte..ja som sa tu tiez nejaku dobu neukazala..min. tyzden dr.povedal iba ze mam zvacseny vajecnik a dal lieky od bolesti..teraz cakam mrhu uz od stvrtka,resp.podla posledneho cyklu od nedele..ale testnut sa nech em este lebo moze byt ze cyklus bude dlhsi a tie sklamanie neccem vidiet ked bude len jedna ciarka..cakam do vikendu a uvidime ci sa neprida aj druha..mavali ste cyklus aj okolo 40 dni??
@mirruska560 ahoj.ja som mala raz 42dnovy,odvtedy ok...ovulku som mala posunutu,tiez som sa uz pomaly vytešovala a nakoniec nič..... 😖
ahojte,
tak dnes sme robili test a bol pozitívny 🙂
veľmi sa tešíme...tento mesiac bol druhý, čo som brala inofolic, lenže minulý mesiac sme od snaženia upustili, manžel bol chorý, dva týždne bral antibiotiká...ale tento mesiac to vyšlo 🙂 už len dúfať, že bábätko v zdraví donosíme...
@dovea mne inofolic práveže zvýraznil rozdiely medzi predovulačnými a poovulačnými teplotami...nerobí Ti to náhodou posun času? ak si si napr. merala o 6.00 a potom sa posúval čas v nedeľu, tak teraz tie hodnoty budeš dosahovať až okolo 7.00...
@wenka25 ja sa tiez obvam ze bude iba dlhy cyklus..ved snad by dr.videl cosi na ultrazvuku aj led by to bolo len 3 dni po...uvidime.cakame do soboty na test..
baby asi je to tady :DDDD
@mirruska560 ja mam dostat v sobotu,nedelu tak ak MS nepride testnem v pondelok....bodaj by sme tu obe dali po 2čiarky 😉

ahojte .. rada by som sa pridala k vašej diskusii a aj sa niečo opýtala .. my sa snažime niečo cez pol roka .. a už mi to dáko lezie na mozog trošku dosť .. 🙂 chcela by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s clostilbegyt liekom ..predísal mi ho doktor no ešte som ho nezačala uživať lebo ms ešte neprišla. Každy mesiac musím chodiť na injekcie a zakaždým bud nepríde alebo mi meška takže som stále v nádeji že čo ak už konečne som .. a potom zase nič .. ale tehotensky test som si už si dala zákazala robiť radšej 🙂