icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

nikii944
26. mar 2014

ahojte .. rada by som sa pridala k vašej diskusii a aj sa niečo opýtala .. my sa snažime niečo cez pol roka .. a už mi to dáko lezie na mozog trošku dosť .. 🙂 chcela by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s clostilbegyt liekom ..predísal mi ho doktor no ešte som ho nezačala uživať lebo ms ešte neprišla. Každy mesiac musím chodiť na injekcie a zakaždým bud nepríde alebo mi meška takže som stále v nádeji že čo ak už konečne som .. a potom zase nič .. ale tehotensky test som si už si dala zákazala robiť radšej 🙂

delinka2525
26. mar 2014

Ahojte baby, rada by som sa k vam snazilkam pridala. S priatelom sme sa len tento mesiac zacali snazit o babatko, takze je to velmi cerstve. Po akej dobe ste si robili prvykrat tehotensky test? V mojom pripade je urcite este velmi skoro, ale som nedockava 😉. To by bolo asi velke stastie, ak by sa nam to podarilo na prvykrat. Ale aj to sa stava, takze uvidime.

petka1982
27. mar 2014

ahojte,po dlhšom čase som tu s vami a musím povedať,že sa stále len snažíme,zatial len 1.čiarka. Dávala som si teraz robiť výpočet podľa Jonáša,máte s tým niekto skúsenosti? Chystám sa aj ku gynekologičke,hádam bude mať dobré správy. No nemyslela som si,že to bude taký stres ☹

smejlicka
30. mar 2014

ahojte baby...menzes mi mešká naposledy 22.2. po agolutine od 18.3 ma pobolievajú prsia a aj v podbrušku ma bolelo...to už ma nebolí ale stále tie prsia na dotyk bolia..test som si nerobila....a mávam nepravidelný

madlene74
31. mar 2014

@nikii944 AHOJ Ja som dobrala tento mesiac(3.mesiac), prvý mesiac ma bolelo podbruško,2. a 3.mesiac už nie.Asi som si zvykla 😉

wenka25
31. mar 2014

@smejlicka urob si test.to ti uz meska cez tyžden,hadam by ti mal povedat na com si 😉 drzim palce

smejlicka
31. mar 2014

@wenka25 no spravila som si negatívny

nikii944
31. mar 2014

@madlene74 ahooj... no ja budem pevne veriť že zaberie prvá dávka aj ked je to asi nepravdepodobné .. ale budem dúfať .. a ako si to užívala na piaty deň ms... 5 tabliet ???

madlene74
31. mar 2014

@nikii944 keďže mávam 30 dńový cyklus, tak na 5.deń, 5dní, na 15.deň Pregnyl a od 15.dňa Utrogestan. Teraz mám 19 DC.

nikusm
1. apr 2014

@smejlicka Ahoj Ja som si davala robit vypocet od jonasa zatial mi to tento mesiac vyslo konecne ze nemam mrchu lebo vzdy mi to vychadzalo na nu. tak som zvedava teraz mam termin dnes a zajtra tak straaasne dufam ze to vyjde lebo sa snazime od januara a yatial nic

smejlicka
1. apr 2014

@nikusm nech sa zadari 🙂 este skusim testnut o par dni znovu..

kirriana
1. apr 2014

@nikusm aj ja mam Jonasov vypocet, prosim ta ako ti mohli vyjst dva dni? Ved tam je vzdy len jeden den urceny nie? Ja som ho mala vcera 😀 tak prajem pekny vecer dnes 🙂

@nikii944
@delinka2525 caute baby vitame vas medzi nami 🙂 @delinka2525 ktory si DC? Tehotensky test tak najskor az 11DPO 🙂

@petka1982 ja mam tiez jonasov vypocet, ale ja mam diagnozu PCO, takze mne to nevyslo ani raz 🙂 na to musis byt uplne zdrava 🙂 ale poznam kooooooooooopec parov, ktorym to vyslo takze by som to len mohla odporucit

kirriana
1. apr 2014

caute baby, po sto rokoch zmrtvyvstania sa ozyvam, MS by mala dost vo stvrtok, no teploty tak zatial nenasvedcuju, takze neviem co si mam o tom mysliet 🙂

delinka2525
1. apr 2014

@kirriana ahoj, test som si robila v pondelok, co bol vlastne len osmy den. Vysiel negativne, ale ako hovoris bolo to asi prilis skoro. Tento tyzden by som mala dostat, tak som zvedava. Ak by mi meskali, tak dalsi test si spravim niekedy buduci tyzden.

delinka2525
1. apr 2014

@kirriana a dakujem za privitanie 😉

nikusm
1. apr 2014

@kirriana nie jeden vzdy mas tie dni v ktore sa mate snazit vyznacene cervene, taketo dni vecsinou byvaju 3 pred plne cervenym dnom. v plne cerveny den je uz zbytocne sa snazit

kirriana
1. apr 2014

@nikusm jaj ano jasne, ja to beriem tak ze den pred plne cervenym sa snazim 🙂 cize dnes je plne cerveny 🙂 snad to nie je 1.april 🙂 akoze zo srandy
@delinka2525 jj osmy den je sakra skoro, ja som tiez dnes 8DPO a (ne)ocakavam vo stvrtok, tak uvidime

nikusm
1. apr 2014

@kirriana ja mamplne cerveny az 3.4. tak daj vediet ako to dopadlo :D

kirriana
1. apr 2014

@nikusm a ktory si DC? lebo ja finisujem, takze taky odveci den nie? 🙂 urcite sa ozvem, aj ty daj vediet 🙂
my sme to vlastne ked kukam na ten graf skusali tri dni a aj den pred cervenym, juchu ani som o tom nevedela 🙂

nikusm
1. apr 2014

@kirriana dnes mam 30DC cize tiež dost od veci den uz som myslela ze aj mrcha pride lebo som mala take pocity v podbrusku no tak dufam ze este dnes a zajtra vydrzi tak som zvedava. my sme to skusali asi 5dni no ale ani vlastne neviem kedy mam ovulku lebo mam nepravidelny, tak este musim mužička nejako dnes a zajtra navnadit a uvidime :D

kirriana
1. apr 2014

@nikusm no to je tazko ked mas nepravidelny urcit ovu, ja to poznam, ale ja meriam BT a krasne sa viem potom zariadit, no som zvedava ze ako dopadneme, vy teraz skusate Jonasa prvy krat?

nikusm
1. apr 2014

@kirriana noo v podstate hej mamto vypocitane od januara len vzdy mi na to vysla mrcha tak som straaasne zvedava

dovea
1. apr 2014

Ahojte chcem sa spytat, ci máte niektorá skúsenosť so znižovaním bazálnej teploty pri uzivani inofolicu. Beriem ho asi tyzden a napriek tomu ze ovulacia podla folikulometrie prebehla, teplota mi nevystupila ako predošlé cykly... Moze inofolic ovplyvňovať BT? Dakujem

mirruska560
1. apr 2014

ahojte..ja som sa tu tiez nejaku dobu neukazala..min. tyzden dr.povedal iba ze mam zvacseny vajecnik a dal lieky od bolesti..teraz cakam mrhu uz od stvrtka,resp.podla posledneho cyklu od nedele..ale testnut sa nech em este lebo moze byt ze cyklus bude dlhsi a tie sklamanie neccem vidiet ked bude len jedna ciarka..cakam do vikendu a uvidime ci sa neprida aj druha..mavali ste cyklus aj okolo 40 dni??

wenka25
2. apr 2014

@mirruska560 ahoj.ja som mala raz 42dnovy,odvtedy ok...ovulku som mala posunutu,tiez som sa uz pomaly vytešovala a nakoniec nič..... 😖

zuzulienkaaaa
2. apr 2014

ahojte,
tak dnes sme robili test a bol pozitívny 🙂
veľmi sa tešíme...tento mesiac bol druhý, čo som brala inofolic, lenže minulý mesiac sme od snaženia upustili, manžel bol chorý, dva týždne bral antibiotiká...ale tento mesiac to vyšlo 🙂 už len dúfať, že bábätko v zdraví donosíme...
@dovea mne inofolic práveže zvýraznil rozdiely medzi predovulačnými a poovulačnými teplotami...nerobí Ti to náhodou posun času? ak si si napr. merala o 6.00 a potom sa posúval čas v nedeľu, tak teraz tie hodnoty budeš dosahovať až okolo 7.00...

mirruska560
2. apr 2014

@wenka25 ja sa tiez obvam ze bude iba dlhy cyklus..ved snad by dr.videl cosi na ultrazvuku aj led by to bolo len 3 dni po...uvidime.cakame do soboty na test..

nikusm
2. apr 2014

baby asi je to tady :DDDD

nikusm
2. apr 2014
wenka25
2. apr 2014

@mirruska560 ja mam dostat v sobotu,nedelu tak ak MS nepride testnem v pondelok....bodaj by sme tu obe dali po 2čiarky 😉