icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

kirriana
8. apr 2014

@nikusm pocuj este mam otazku, skusali ste to teda na vsetci tri dni pred plne cervenym dnom, ci iba den pred nim?
diky

nikusm
8. apr 2014

@kirriana ja si myslim ze to bolo mimo jonasa :DDD ved 17.4. idem dokimu tak uvidime co povie

kirriana
8. apr 2014

@nikusm jaj vidis to ma ani nenapadlo, ja som sa namotala na toho jonasa 😀
tak drzim palce, nech to pekne potvrdi, daj vediet 🙂

katkaks
9. apr 2014

Ahojte dievcence, mozem sa tiez pridat? Skusame otehotniet uz tiez pekne dlho, tento mesiac, ak mrcha dorazi sa prehupneme do "krasnych" dvoch rokov skusania. Uz zopar dni ma boli pravy vajecnik a dnes sa k tomu pridala aj znama MS bolest, ale tu mam dostat az v pondelok, dnes som 26 DC a 11 DPO. Test som este neskusala a ani neviem, ci mam chut skusat, kedze som uz toooolko testov robila a vzdy len jedna palicka. Drzim vsetkym snazilkam silno prsty 🙂

labocca
9. apr 2014

@katkaks vitaj🙂.. Sme na tom podobne...tento mesiac budu dva roky☹. Ja osobne by som skusila test az ked by mrska meskala par dni..🙂. Este chvilku vydrz. Drzim palce!

katkaks
9. apr 2014

@labocca dakujem krasne za privitanie 🙂 jasne, ze budem cakat, ak tam tie ciarocky maju byt, tak budu 🙂 ty tiez cakas na MS?

labocca
9. apr 2014

@katkaks 🙂...no tie ciarky tam UZ RAZ musia byt🙂. Momentalne mam MS.....takze tak🙂. Aj to uz nejak riesite ci davate tomu volny priebeh?🙂

katkaks
9. apr 2014

@labocca zatial nijako zvlastne, ja som po zdravotnej stranke v poriadku, MS mam pravidelnu, ovu citim a manzelik spermiogram tiez ok. Sme uuuuuplne zdravy par, len ze mame cakat a cakame uz dva roky 🙂 Tento mesiac som kupila Femibion 800 a manzelikovi tiez nejake vitaminy, tak dufam, ze sa coskoro podari. A s tou tvojou MS, je mi to luto....vy to nejako riesite, ci?

labocca
10. apr 2014

@katkaks no ja tiez fungujem ako hodinky pokial ide o MS🙂. Polovicka moja ma tiez vsetko ok....tak ja uz neviem co si mam o tom vsetkom mysliet🙂). Ale ja som i napriek tomu pred casom rozbehla mnohe vysetrenia, no ale i tam je vsetko ok. Takze tiez cakame🙂. A to cakanie ja veru tazkeeee...a ved to poznas☹.

nikusm
10. apr 2014

@kirriana ahoj no ako ste pokrocili???? ako ti tam vzchadzal ten jonas?

kirriana
10. apr 2014

@nikusm cawes, no pisala som ti ze to nevyslo. Takze asi u nas nie je nieco v poriadku podla Jonasovho vyjadrenia, ze to musi byt na 100% a ak to nevyjde tak tam nieco nie je v poriadku 😀 co ti poviem.
Takze ja som dnes 6DC.
@katkaks ahoj ahoj vitame ta a snad sa dlho nezdrzis. S testovanim urcite pockaj do pondelka, budu to dlhe dni, ale menej bolestive ako keby si zistila ze na teste je len jedna uz zajtra a mas pokazeny vikend 🙂
sa mi mudruje, ja som bola minuly piatok 11DC a nevydrzala som to a testla a jasne ze nic, v sobotu som hned dostala a bola som z toho taka znicena, ze uz nikdy viac. Minuly cyklus ma fakt totalne dostal.
@labocca inak kocky to je ako mozne ze uplne zdravy par a caka dva roky? Neda sa to nejako nakopnut?

labocca
10. apr 2014

@kirriana ahoj🙂. Nooo toto sa aj ja pytam...a tak pol roka som stratila,ze sme "sli podla Jonasa"🙂)). A tak zasa niekomu mozno tato metoda pomoze....🙂. No ono to asi potrebuje "RIADNE NAKOPNUT". Ja uz to pripisujem asi mojmu veku🙂)))...inak si to vysvetlit neviem.

bluka2
10. apr 2014

@labocca @katkaks
Baby, skusali ste imunologicke vysterenia? Kopirujem, co som citala. Lebo ked ste obaja zdravi a napriek tomu nic, mozno by to stalo zato:
Imunologické vyšetrenie ženy – zisťuje vytváranie a silu protilátok, ktoré tvorí telo ženy proti spermiám všeobecne, spermiám konkrétneho partnera, proti jednotlivým štádiám vývoja od oplodneného vajíčka po embryo. Často krát ženy ani netušia o takomto vyšetrení. Môže to byť spôsobené tým, že donedávna sa takéto komplexné vyšetrenie dalo vykonať len v Košiciach a v Prahe v Čechách. Momentálne je to už jednoduchšie, vykonáva ho viac laboratórnych pracovísk aj na Slovensku. Vyšetrenie pozostáva z odberu krvi oboch partnerov a spermií muža.

madlene74
10. apr 2014

Ahojte baby, dnes som 29DC, zajtra mám nedostať! Necítim žiadne príznaky, akurát mi nechutí raňajšia káva, no to asi preto, že som chorá.... 3 dni som mala horúčky, som ako mucha po biolite. 🙂 Test si spravím až cez víkend,dúfam,že dovtedy vydržím 😉

labocca
10. apr 2014

@bluka2 ahoj....si zlata,dakujem za info. Najpodrobnejsie testy tohto druhu robia v Prahe a v Plzni. My sme uz absolvovali aj toto vysetrenie v Plzni / u prof. Gallovej, ktora to robi uz skutocne na spickovej urovni. A vysledky v poriadku🙂. . Tak ja uz neviem...no ako vravim ,asi moj vek🙂. Alebo to treba trosku z hlavy vypustit. Ale ved to sa nedaaaaa......ci da??🙂

kirriana
10. apr 2014

@labocca takze uplne zdravy par pol roka podla Jonasa a nic... hm, tak toto je uplna pecka, toto uz nepochopim teda nikdy. Mozno este napr zmena gynekologa?

kirriana
10. apr 2014

@madlene74 no tak teda nedostan!! 😀 daj vediet ako si dopadla, drzim palce

labocca
10. apr 2014

@kirriana tak,tak. Ani ja tomu nechapem,neboj🙂. Gynekologicku menit neplanujem,som celkom spokojna. Ale cca pred mesiacom som sa dostala do ruk jednemu uzasnemu lekarovi / velkemu odbornikovi v tomto smere. Akoze kazdy lekar je pre mna osobnost ale toto je skutocne PAN doktor. No a ten uz ma nahovoril na tu laparku a hysteroskopiu,ze nech pozrieme ci tam nieje nejaky problem. No nebol🙂. Ale ide sa to riesit dalej. Som nesmierne vdacna,ze sa nas vobec ujal , hoci vobec nemusel. Takze tak🙂) no uvidime..... len nech sa to raz podari...

madlene74
10. apr 2014

@labocca vekom to určite nebude! Ak sa smiem spýtať, koľko máš? 😉
@kirriana určite dám vedieť, dúfam,že budú koľajnice! 🙂 V máji bude rok čo sa snažíme.

kirriana
10. apr 2014

@labocca to vazne? ani laparka, nic? ty si stastna zena po tejto stranke, ale kde je ten pes zakopany.. psychika? no drzim ti palce, som zvedava co ti navrhne ako dalsie riesenie, moznost...

katkaks
10. apr 2014

@kirriana ahoj, dakujem za privitanie 🙂 no, zdravy par a nic sa nedeje, ale raz sa udiat musi 😀 mne lekar odporucal, aby sme navstivili CAR, ak sa to do dvoch rokov nepodari, este pockam do leta a potom to asi nejako poriesim 🙂
@bluka2 no toto som neskusala, aj ked ma uz ti napadlo, ze ci tie potvorky moje telo nezabija 🙂

@labocca a mozno je vsetko len v psychike, aj ked sa na to nesnazim mysliet vedome, moje podvedomie si robi co chce. ved aj dnes v noci som mala krasny sen- aj ked viem, ze do MS mam este par dni, robila som si test a tam krasne dve ciarocky. No nemysli na to 🙂

katkaks
10. apr 2014

@madlene74 ahoj, ja som tiez 27 DC a v pondelok necakam nic 🙂 drzim prsty, nech si na teste najdes vytuzene ciarocky 🙂

labocca
10. apr 2014

@madlene74 🙂 jasne,ze sa mozes spytat...noo pred par dnami som sa prehupla na 36r. No dost...co Ti budem hovorit🙂. Ja si myslim,ze prave tu uz moze byt problem...Lebo co sme boli v Plzni u tej pani prof. sama vravela,ze "plnohodnotna ovulacia" u zeny po 35r je 2 - 3x do roka. Ked mi to povedala, len "jemne" mi sanka padla...

labocca
10. apr 2014

@kirriana vaaazne....ani laparka nic neodhalila. Ako v podstate som na jednej strane rada ale na druhej...nie velmi....🙂. Uz sa smejem,ze som nejaky "omyl" prirody🙂).

labocca
10. apr 2014

@katkaks 🙂 no aky krasny sen si mala.....len nech sa pekne stane aj skutocnostou🙂. Presne ako pises...v tom podvedomi tato "tema bludi" jedna radost. No a nemysli na to,ked este aj sny mas take🙂)))).Uz si snazim brat aj viac prace...nech trosku presmerujem pozornost inam🙂.

katkaks
10. apr 2014

@labocca tiez sa snazim preorientovat myslienky inam, zacala som cvicit, co doteraz som bola na to leniva, len teraz sa trochu bojim, lebo pri niektorych cvikoch na brucho ma zacalo podbrusko boliet a nechcela by som pre kazdy pripad nieco riskovat. a kedze mam pred MS, tak som taka unavena, kde sadnem, spim a vobec nemam chut nieco robit 🙂

kirriana
10. apr 2014

@labocca uf tak potom treba nejaky zazrak privolat. Pomodlit sa 🙂

madlene74
10. apr 2014

@katkaks držím ti palce!

@labocca ja som v 38 porodila zdravého synčeka,podaril sa nám na prvý šup! V októbri budem mať 40 😉 Nevzdávaj to,ešte sme súce na rodenie detí!!! 😀 😉

labocca
11. apr 2014

@madlene74 no super..🙂. My to urcite nevzdavame a nemame to ani v plane vzdat🙂. My bojujeme stale...az kym sa nepodariiii. Zrejme je to u kazdeho individualne..hm.

labocca
11. apr 2014

@katkaks no tak teraz radsej chvilku necvic...🙂. Setri sa!!! Pre pripad...keby nieco. Drzim palce 😉