Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@wenka25 @mirruska560
tak neviem ako dlho sa snazite, ked vas uz optimizmus opusta, ale mne to zatial nevadi, teda urcite sklamania z prichodu MS tam uz boli, ale vzdy to nejako rychlo prejde.
baby a merate teploty? alebo len tak cakate ze ci a co?
@kirriana snazime sa od decembra len viem ze u nas to bude na dlhsie lebo aj nasa prva bola skoro po 3 rokoch a druhe tehu bolo ani neviem ako ale skoncilo v 9tt ☹ teplotu nemerem lebo to sa mi pri malej neda,robila som ovu testy a mi celkom dobre ukazovali,sledujem hlien a sem tam aj krčok ale v tom este moc jasno nemam 😅
a vy sa kolko snazite?
@wenka25 tak ako je skupina 🙂 takze od januara, pride mi to zatial kratko, takze nejako sa nestresujem, ide dovolenkove obdobie, kupili sme letenky, tak vobec mi nebude vadit, ked sa nam to dovtedy nepodari 🙂
fu pri prvom tri roky? to uz by mi trosku robilo obavy... a ako sa vam to nakoniec podarilo?
@wenka25 ja po vysadeni anti baby vselijak..a to ma stve,nech sa to uz ustali nejako..
@kirriana j my len od januara ale doktor tvrdil ze prve tri mesiace po vysadeni tabl.je to najlahsie a nemrame nic..zatial sa snazime kedy sa da..drahy je vodic takze aj tak je mi meranie na dve veci..a my na dpvcu asi nikam lebo okolo domu stale robime,preto sa o avam ze to tak skoro nebude ani fnuk..
@kirriana to bolo tak ze 3 roky som nebrala nic,bacha sme si nedavali vôbec a nakoniec na dovolenke ked sme neriešili 😀 a druhe sa nam tiez podarilo na dofci 😎 takze teraz ratam s tym ze hadam pri mori sa zasa postasti....vidis mozno aj vam more urobi dobre 😀
@mirruska560 neboj nic,kazde telo je ine,niekomu trva dlhsie kym sa spamata z antiky 😉
@wenka25 dúfam že máš pravdu a že to bude lepšie časom...
@mirruska560 tak to ste este "v norme" ako by povedala väcsina doktorov, ked "len" od januara, tak pohodicka... zameraj sa teda na barak, na cokolvek ine, a tes sa na leto 🙂 uvidis ze na tomto obdobi sa casom budes este smiat, ze aka si bola nestastna a pritom stacilo len trosku pockat 😀
@wenka25 fiha, takze more ma takyto vplyv? no veru neviem ci tam co to stihneme, ideme za kamoskami a bude to brutal party tyzden, takze budem rada ak sa vratim v celku a nie este aj s drobcom v bruchu ale kto vie...
tak vy to mate pekne odskusane na tych dovolenkach, tak sup na dalsiu 😀
@mirruska560
@wenka25 jooooj, to mi je luto dievcata, urcite sa to coskoro podari a onedlho budete mat uz svoje uzlicky stastia pri sebe 🙂
@kirriana tak potom ja som tu so snazenim najdlhsie, snazime sa uz od 3/2012, takze sa to uz da pocitat na roky. akurat vcera som vstala s tym pocitom, ze zas sa to nepodarilo a to mam MS dostat v piatok. no co uz, ved niekedy sa to uz podarit musi 😀
@peterek414 držím všetky päste a palce 🙂
@peterek414 držim palce,neboj vsetko bude ok 😉 daj vediet 🙂
@katkaks takze teraz cakate druhy rok a ak nic tak az potom... hm, to je zaujimave ze ste obaja ok a uz vyse roka nic, tak si jedine len uzivat toto obdobie 🙂 ked budete mat 60 uz to nebudete robit asi tak casto 😀
@mirruska560 no nam sa dufam teraz nepodari, lebo by som chcela fakt na tu dovolenku ist a uzit si ju.... asi si dame tento mesiac pauzu 🙂
drzim ti palce na dalsi cyklus
@kirriana tak to mate dobre potom..my uvidome..uzivat so chceme stale..xixix ale dovcu neplanujeme bohuzial
@mirruska560
@kirriana uz sa snazime dva roky, takze teraz by sme mali ist do CAR-u, no este uvidime. tiez sa chystame na dovolenku k moru, tak ak sa dovtedy nepodari, mozno aj budem rada, ze si ju naplno uzijem a mozno sa postasti tam, ale ak to bude teraz, budem len a len rada 🙂
@katkaks uz su to teda dva roky? och, drzim palce nech to uz dopadne akokolvek, ci pred dofcou alebo po nej, kazdopadne nech to dopadne dobre.
@mirruska560 ty hlavu horeeeeeeeee 🙂 si nejak pesimisticky naladena, ci? 😀
@mirruska560 mna už tiež prechadza sklamanie a už sa vytešujem na dalšie snažilkovanie....mne muž začal chodiť na tyždnovky takže je doma len cez vikendy,bude to spontannejšie 😀
@wenka25 moj je tiez doma viac menej cez vikendy ale podari sa ze aj cez tyzden pride..dnes tajne dufam ze pride..
@wenka25
@mirruska560 baby my sme asi z rovnakeho cesta 😀 mne muz zacina tiez chodit na tyzdnovky, alebo viac menej aj na dlhsie turnusy, tak som zvedava ako to dopadne, bude to sranda 🙂
@kirriana
@mirruska560 ty mas teraz plodne???bodaj by dosiel 😀
je to vacsi problem trafit sa do ovu ale aspon na to tolko nemyslim 😉
@kirriana my sme na tom tusim podobne..xixi aj ja as niekedy o tyzden..
Ahojte, hlásim 3DC ☹ zas nám to nevyšlo a čas letííííí . ☹

@mirruska560 aj mne sa to dako predlzilo co som neni nadsena,nechapem lebo uz 4 mesiace pijem alchemilku a mi pekne upravila cyklus az na teraz 😒
@kirriana pekne si to napisala veru,kiez by sme vsetky boli take optimistky ako ty 😀