Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@mamcucha tak je to len taká séria 🙂 gratulujem 😵 🙂 lekár ti aj tak vypočíta termín podľa poslednej ms.. A potom podľa ultrazvuku sa budú termíny meniť.. Podľa toho, ako bude bábo rast.. Pri Emily napríklad vychádzal termín podľa lekárky 23.8., podľa ovulky 21.8., podľa ultrazvuku 13.8.:-D narodila sa 21.8.:-) čo sa týka zmien.. Takmer hneď som začala zle spávať.. Rýchlo som sa zadychala a bola som stále smadna.. Postupne sa to potom nabalovalo 🙂
Babule, náš nedobrovolny nočný výlet na pohotovosti skončil nakoniec dobre 🙂 po dnešnej kontrole v nemocnici hcg stúplo takmer na dvojnásobok, gestacny vak je na tom správnom mieste, v ňom 4,8 mm mimi, srdiečko bije a sme o týždeň väčší.. 😵 🙂
A v piatok idem na kontrolu už k svojej lekárke 🙂
baby tak aj my by sme mali byt vo faze cakania ale tento mesiac asi ani v nic nedufam...ja si este pockam tyzden pri mojom 35 dnovom cykle..caj z alchemilky (dufam ze som to spravne napisala)vazne pomaha upravit cyklus,nemate s nim skusenosti?
baby tak aj my by sme mali byt vo faze cakania ale tento mesiac asi ani v nic nedufam...ja si este pockam tyzden pri mojom 35 dnovom cykle..caj z alchemilky (dufam ze som to spravne napisala)vazne pomaha upravit cyklus,nemate s nim skusenosti?
@mirruska560 ja ho pijem od oktobra a cyklus sa mi pekne upravil ale treba ho pit poctivo 2krat do dna a len po ovulaciu.minuly cyklus som ho nepila poctivo a hned MS a 4 dni neskor 😝 prajem prijemne čakanie a ešte krajšie dočkanie sa čiarok 😉
@simi510 ja tento mesiac nic to uz citim...tebe by sa mohlo zadarit,drzim palce 🙂
@mirruska560 pred MS sa pije ak maš bolestivu,ale na posilnenie maternice len po ovu lebo ona potom može spôsobiť sťahy maternice a babatko keby sa uhniezdilo sa nemusi udrzat....inak on sa pije aj pred pôrodom,ja som zacala v 37tt a v 38tt som uz rodila 😀 takze nieco na tom bude,zacni az ked dostanes MS.

@wenka25
@asemilka tak baby, dala som si este jeden. Uz nie je z ranneho mocu, ale vysledok rovnaky. 🙂
Ako sa da vypocitat termin, ale podla ovulky? A po akom case sa asi zacinaju u tehotnej zmeny spravania? 😀