icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

mamcucha
30. máj 2014

@wenka25
@asemilka tak baby, dala som si este jeden. Uz nie je z ranneho mocu, ale vysledok rovnaky. 🙂
Ako sa da vypocitat termin, ale podla ovulky? A po akom case sa asi zacinaju u tehotnej zmeny spravania? 😀

asemilka
30. máj 2014

@bejbinka dakujeme 🙂 no treba ho vyskúšať, nikdy nevieš, čo pomôže 😉 😀

asemilka
30. máj 2014

@mamcucha tak je to len taká séria 🙂 gratulujem 😵 🙂 lekár ti aj tak vypočíta termín podľa poslednej ms.. A potom podľa ultrazvuku sa budú termíny meniť.. Podľa toho, ako bude bábo rast.. Pri Emily napríklad vychádzal termín podľa lekárky 23.8., podľa ovulky 21.8., podľa ultrazvuku 13.8.:-D narodila sa 21.8.:-) čo sa týka zmien.. Takmer hneď som začala zle spávať.. Rýchlo som sa zadychala a bola som stále smadna.. Postupne sa to potom nabalovalo 🙂

mamcucha
30. máj 2014

@asemilka podla ms by som bola v 8tt co je blbost. Podla ovulky 3tt. A tam je velky rozdiel(mam problemy s hormonmi). 🙂 To co pises su skor zmeny fyzicke. Mne dnes moj povedal, ze som na neho uz tyzden ako raketa. 😀

asemilka
30. máj 2014

@mamcucha podla mňa ti to lekárka potom určí podľa ultrazvuku 🙂 ja raketa nie som.. Skôr sa mi nič nechce, len spať... A nič sa mi nechce

mamcucha
30. máj 2014

@asemilka vies mi aj poradit kedy mam ist ku gyndr?
Mne sa chce spat stale. To by som bola cely zivot tehotna. 🙂

wenka25
30. máj 2014

@mamcucha podla mna je to tam!!!!!gratulujem!a čiarka je tam kde ma byt,neboj.ale sprav este zajtra test a daj vediet 😀

wenka25
30. máj 2014

@simi510 ja som mala teraz dva mesiace s chlorellou a celkom ma to nastartovalo...inak som 22DC,ovu neviem kedy bola lebo som tento mesiac netestovala ale sa mi vidi ze tak okolo 13DC...uvidíme kedy dojde MS.a ty ako?

mamcucha
30. máj 2014

@wenka25 dakujem. 🙂 Mam este cca 5ks, tak sa musim krotit. 😀

asemilka
30. máj 2014

@mamcucha no ja mam v pondelok zavolať a dohodneme si termín na niekedy po desiatom júni. To už budem v 8.tt

mamcucha
30. máj 2014

@asemilka aj ja som volala a mam sa zastavit. Tak v pondelok asi utekam.

asemilka
30. máj 2014

@mamcucha no vidíš 🙂 u teba je to trosku insie. Potom daj vedieť ako si dopadla 🙂

mamcucha
31. máj 2014

@wenka25
@asemilka babule, je to tam. ;) Este cakat na pondelok na gyndr. Och, to bude neskutocne dlhe cakanie. :(

asemilka
31. máj 2014

@mamcucha hovor mi... V noci som bola na pohotovosti... Začala som spinit, taky ružovo červený výtok, zhorsovalo sa to, mala som zlý pocit.. Zatiaľ vyzeralo všetko OK.. V pondelok ráno idem na kontrolu.. Tak uvidíme, či je ešte furt všetko OK

mamcucha
31. máj 2014

@asemilka moc ti drzime palceky, aby bolo vsetko ok. Potom daj vediet.

asemilka
31. máj 2014

@mamcucha ďakujem. Dám vedieť 🙂

simi510
2. jún 2014

@wenka25 Tak ja som 24 DC, ale uz sa citim mrchovo, takze tento mesiac zrejme nic 😒 inofolic beriem len 3 tyzdne a dala som sa aj na zeleny jacmen na detox organizmu. Tak aspoň budem prečistená 😵

asemilka
2. jún 2014

Babule, náš nedobrovolny nočný výlet na pohotovosti skončil nakoniec dobre 🙂 po dnešnej kontrole v nemocnici hcg stúplo takmer na dvojnásobok, gestacny vak je na tom správnom mieste, v ňom 4,8 mm mimi, srdiečko bije a sme o týždeň väčší.. 😵 🙂

asemilka
2. jún 2014

A v piatok idem na kontrolu už k svojej lekárke 🙂

wenka25
3. jún 2014

@simi510 ja som dnes 26DC a tiez to vidim na MS,kozy ma straaaaaaasne bolia...uvidime 😉

simi510
4. jún 2014

@wenka25 no bola by som rada. keby ma boleli. u mna je to prvy priznak tehotenstva 🙂 ja mam akurat spinenie, takze pred vikendom ocakavam rozbeh 🙂

wenka25
4. jún 2014

@simi510 u mna to zacina hned po ovu,bolestive prsia,otrasne.....no ja cakam najneskôr v nedelu takze tak narovnako sme 😒

mirruska560
4. jún 2014

baby tak aj my by sme mali byt vo faze cakania ale tento mesiac asi ani v nic nedufam...ja si este pockam tyzden pri mojom 35 dnovom cykle..caj z alchemilky (dufam ze som to spravne napisala)vazne pomaha upravit cyklus,nemate s nim skusenosti?

mirruska560
4. jún 2014

baby tak aj my by sme mali byt vo faze cakania ale tento mesiac asi ani v nic nedufam...ja si este pockam tyzden pri mojom 35 dnovom cykle..caj z alchemilky (dufam ze som to spravne napisala)vazne pomaha upravit cyklus,nemate s nim skusenosti?

madlene74
5. jún 2014

ahojte baby! dnes mám 24DC, to čakanie je hroznééé... 😒
@mamcucha GRATULUJEM!!! 😉

simi510
5. jún 2014

@wenka25 to sme narovnako, ja mam v piatok 28 DC, ale niekedy mam cyklus aj 30.

wenka25
5. jún 2014

@mirruska560 ja ho pijem od oktobra a cyklus sa mi pekne upravil ale treba ho pit poctivo 2krat do dna a len po ovulaciu.minuly cyklus som ho nepila poctivo a hned MS a 4 dni neskor 😝 prajem prijemne čakanie a ešte krajšie dočkanie sa čiarok 😉
@simi510 ja tento mesiac nic to uz citim...tebe by sa mohlo zadarit,drzim palce 🙂

mamcucha
5. jún 2014

@madlene74 to si viem predstavit, ale drzim palce. 🙂

mirruska560
6. jún 2014

@wenka25 juj tak to som si ho potom neskoro kúpila.. ja dnes 29 DC.. takže tak..ale kedže mávam o týždeň dlhšie tak ma to neteší vôbec :( ďalší týždeň čakania.. takže skúsim 2x denne sa prinútiť .. niekde som čítala že práve pred MS by sa mal piť..
@mamcucha gratulujem 🙂

wenka25
6. jún 2014

@mirruska560 pred MS sa pije ak maš bolestivu,ale na posilnenie maternice len po ovu lebo ona potom može spôsobiť sťahy maternice a babatko keby sa uhniezdilo sa nemusi udrzat....inak on sa pije aj pred pôrodom,ja som zacala v 37tt a v 38tt som uz rodila 😀 takze nieco na tom bude,zacni az ked dostanes MS.