Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@butterfly333 aj ja 25.12. 😀 uz 3dni ma neskutočne bolia kríze, vcera aj dnes mi bolo doobeda zle, prsia bolia neskutočne, jem skittles cukríky s klobásou.... No neviem ci za to môže mrcha alebo babo 😒
@mojko92 ja som jedla chlieb s medom a slaninou . Ale to len ms som cakala.
@mojko92 tak to sme skoro rovnako aj mna bolia kríže už treztí den no to može byt aj pred ms asi rano som mala strašnu migrenu,tak som si ešte pospala a prešlo to ,potom sme s mm boli na nakupy a mne nejak zle uplne som zadýchana ledva som fučala bolo mi na odpadnutie horko studeny pot,no už mi asi šibe to asi y tých vianoc 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No babulky,min.tyz.som mala plodny,je este len 5DPO a ja uz bx som najradsej testovala 😀 nepokoj mi ale robi ze som tri dni mala take bolesti v podbrusku a na pravej strane,ze som myslela ze ma porazi. Ani sadnut som si nemohla co jak zospodu keby ma nieco tlacilo dnu,a v jeden den som chytila taku nahlu migrenu ze som sa az povracala ☹ neviem co to :-/
@lalia87 Pockaj aspon na 10DPO, mne sa vtedy mikroskopicky dusik prvykrat v zivote ukazal <3 Inak ked sme sa snazili,tak kazdy mesiac som mala milion priznakov.To co popisujes, urcite nie je z tehu. Babenko sa este ani nemuselo zacat uhniezdovat na 5 DPO a chvilu trva, kym je HCG take vysoke, ze zacnes mat nejake speci priznaky. Ja som 5+2tt a zatial okrem bolestivych prs mi nie je absolutne nic 🙂
dievčatá, už dlho som vám nič nenapísala, lebo akosi nestíham, ale aspoň si vás občas prečítam, čo má ktorá nové a ako sa darí 🙂 tak som verila v tie dve čiarky do Vianoc... ani mi akosi nenapadlo, že by sa to nemuselo podariť a vidíte... ale ja verím stále, dnes som 10 DPO a sľúbila som si, že tento mesiac vydržím netestovať... aspoň pár dní môžem ešte dúfať 😉 tak šťastné a veselé všetkým 🙂
ja som dnes na 7 DPO mala cudny hnedy vytok velmi slaby a mam taky pocit zospodu akoby som mala dostat menzes, dufam, ze to nie je zle znamenie.. Cyklus mam vzdy 31 dni, 14 dni od ovulky MS takze neviem co to mohlo byt..
Mne dnes meska 8 den,ale vzdy mi meska a hlavne teraz ked som vysadila tabletky..ale uvidim..ziadne naznaky nicoho nemam..ked nepride menzes este par dni..dam test 😃
Inak babenky, mna teraz napadlo. Rok mi trvalo, kym som otehotnela a 3 mesiace pred otehotnenim som zacala brat Zinok, pupalkovy olej v tobolkach(2tab dennne), vitamin E a kyselinu listovu. Mesiac pred otehotnenim som som ulietavala takmer denne na kvasnicovej natierke (obsahuje vela latok pre uspesne otehotnenie). Mozno koli tomuto sa mi aj konecne podarilo, lebo ovulacia pocas kvasnicovej manie bola extremne silna, tolko hlienu som este nemala 🙂 Vyskusajte, mozno Vam to pomoze. Prajem Vam inak Stastne a Vesele Vianoce 😙🌲🎁
Ahojte dievcata🙂prajem vam krasne vianocne sviatky prezite v kruhu najblizsich🙂vsetkym nam prejem aby na dalsie Vianoce nas uz bolo o jedneho cloviecika viac🙂a tym ktori si uz nasli \\ gratulujem.este raz vsetko dobre Vam vsetkym prajem
@eva2809 Dakujem! Aj tebe vsetko naj 🙂
@petulik1991 ved ja som to ani nepripisovala nejakym tehu priznakon,len ze neviem co to je. Ta velka bolest uz presla ale pri milovani to stale citim a je to pre mna bolestive,nikdy som to nemavala. Mam 6 dni do ms,dnes zacal tlak v podbrusku takze to zrejme zas nevyslo 🙂
Ahojte baby. Nepíšem tu veľa, ale zdieľam s vami vaše pocity. Prajem vám krásne sviatky aj medzisviatky. Včera som bola 29 dc. Večer som myslela, že došla ms. Ráno ale nič. Teraz som si robila test a po chvíľke sa tam objavila slabá druhá čiara. Joj som z toho nervózna....
@michhaela ahoj🙂no stale bez zmeny...akurat dnes ma trosku bolia prsia aj brucho trochu ako na ms:( takze neviem..no pockam do utorka,snad budem mudrejsia🙂uz sa neviem dockat,ale zaroven sa velmi bojim sklamania:(a ty mas nejake "ine" pocity??joj ja som niekedy plna nadsenia,ze urcite to tentokrat vyslo a potom pride na mna opacny pocit,ze urcite znovu neuvidim moje vytuzene dve ciarky
@eva2809 Nič nepociťujem iba ma vždy poobede bolia kríže takže to skor pripisujem ze určite 5.1. dorazí mrcha...Ale inac už tretí deň mi zvyšuje teplota hore 😀 čomu som moc prekvapena že už UKAZUJE 36,9 zvedavá som na zajtra ráno co bude...Moja ja tiež mám depky že prečo nemôže prísť to male na prvý či na druhý ba aj tretí cyklus male mimi a už stále dúfam že sa vydarí čím skôr a testovať nechcem je skoro mne len teraz ukazuje 3,DPO asi aj ked ovu test ukazal este predtyzdnom v piatok pozitívny tak 5dni mi teplota skakala jak chcela hmmm :-\
@michhaela moja ja som v den ms mala aj 37,2 a zatial nič.akríže ako som už spominala ma začali boliet asi 3dni pred ms a bolia do dnes.čo som minulý mesiac vebec nemala.
No ja stale tiez meriam teplotu..ako som ti pisala mala som asi 4dni za sebou 36.7...vcera a dnes 36.8 takze tiez to islo nahor.ach moja🙂dufam,ze to dopadne tak ako chceme🙂viem,ze od augusta to nie je az tak dlho...ale priznam sa ti,ze som si teda myslela,ze to bude jednoduhsie🙂to 3DPO vies podla toho grafu ci???ozaj posli mi ho...hmm??
@butterfly333 a uz si dostala ms??nepostrehla som..takze aj ta teplota nie je na 100%..ale co v dnesnej dobe je :(
@butterfly333 Je to ťažké všetky príznaky mam vždy iné minulý cyklus prsia boleli aj žilky boli výrazne a nič z toho...Ešte predtým som bola aj na atb a pár dni pred kramami bol test že slabý duch a dorazili aj tak na čas kramy... A ide mi to už na psychiku lebo všetci okolo na prvý šup a ja stále nič strašne to bolí a ponizuje ma to ako mi dávajú par kamosiek radi ked nevedia čo.je že nedarí sa viem že 5cyklus je ešte málo ale už to nezvladam :'( svagrina bude rodiť v marci a ako sa mám na to kukat?
@eva2809 ano moja ms prišla o den skor čiže ako vianočný darček 24.12 no dnes som 3dc ešte zajtra a potom začiname od znova snažilkovat.No ja sa tiež tej mojej teplote nevyznám pred ovo 36,5-36,7 a po ovu od 37,0-37,3 a taku mámaj v den ms takže ja sa na svoju BT spolahnút nemožem.Držím palce aby to vám vyšlo.
@eva2809 Musím stiahnuť niekde ten graf cez pc len cez mobil mi to dako nejde :'( ono na grafe ukazuje že už asi ovu bola preto je zvýšená teplota vtedy sa pocita a ináč mi presne vychadza 13_14dni žedojde mrcha :-\ už by NAOZAJ nemusela vôbec ani tebe ani mne a ani prísť a potešiť nás už konečne ! ! !

@petulik1991 ja mam PMS este horsie ako pred MS
@eva2809 dam vediet 🙂