icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

butterfly333
26. dec 2015

@michhaela aj mna to moja rozčuluje a hnevá ale stým nič nenarobíme,musíme sa snažit dalej nemysliet na to,anojaviem to sa nedá,aj jasi vravím nebudem nato mysliet no to sa nedá ked to dieta chceme a pri každom sexe sa modlím aby to vyšlo.Nie že doslova modlím ale tak po svojom,Tento mesiac už BT nemeriam a hotovo.Od pondelka budem brat clostil potom na 15DC na folik tak snad gyn povie čo a ako a poradí.

butterfly333
26. dec 2015

Jeeej babenky ktorá mi poslala srdiečko mooooc pekne dakujem.

zuzana_pe
26. dec 2015

@eva2809 robila som si dnes rano a nic tam nebolo... teda slabulinky duch mozno ano, ale neviem ci to nebol len kanalik a bol vidiet len na dennom svetle, potom zoslabol uplne. Skusim v pondelok este... ale mam zle tusenie 🙄 😨

eva2809
26. dec 2015

@butterfly333 asi najlepsie netestovat,nemerat...potom je clovek este viac sklamany,ked vsetko tomu nasvedcuje a nakoniec nic....:(no ja uz tiez velmi neverim...asi to ani mne nie je sudene v roku 2015:(

zuzana_pe
26. dec 2015

@eva2809 co ty, vydrzis do utorku ci uz si testovala?

eva2809
26. dec 2015

@zuzana_pe mmm...no ak tam nieco bolo...bude to silniet🙂tak to bude super...este to nie je stratene

butterfly333
26. dec 2015

@eva2809 ale ja verím že další rok bude uspešný.Ja som už od apríla doma som po dvoch operaciách a preto som stale tu strčená,no kedy pojdem do práce neviem.

eva2809
26. dec 2015

@zuzana_pe este nie...ani som nemala test,tak ma to nelakalo...keby som mala doma...isto neodolam...no chcem vydrzat...aj ked som si slubila,ze test budem robit,len ak mi bude meskat aspon 10dni...no teraz to uz nevidim realne...

michhaela
26. dec 2015

@butterfly333 Ved mna tiež bazalna teplota vytacala vyskavovala po pozitívnom ovu jak sa jej chcelo a az po pozitívnom 5dni ukáže že už ovu prebehla tak potom není nič stopercentne ani spoľahlivé máš sex vtedy aj keď je vysoká šanca otehotnieť a nič :'(...A že nemyslieť na to to proste NEJDE ked má žena veľkú túžbu po dietatku a nejde to je to ešte horšie si pripadam jak pokazena ... Už niekedy premýšľam že snazilkovanie stopneme a nebude nič :'( :'( :'( ked není dieťa je zle ked sa nedarí zas je zle a čo sa mam odstrelit aaaaaa určite poznáš ten pocit co opisujem :'( a niekto mi vraví /co nevedia že chceme/ že "MÁM ČAS" no ako pomaly 28r ženskej budú takéto veci ešte tlačiť a potom v 35r mi povedia že čo som chcela si omeskala že sa nedarí ked to nejde už teraz :'(

zuzana_pe
26. dec 2015

@eva2809 https://www.google.co.uk/search?q=pregnancy+tes...
neviem, ako vidim tu vacsina bab uz na 10 DPO mala aspon slabeho ducha. Ten moj to bol tusim len kanalik... ja tiez uz budem testovat len v prvy den ocakavanej MS..

butterfly333
26. dec 2015

@michhaela ano moja to velmi dobre poznám,aj ked ja dve deti mám no to som bola mladá,aj ked som zažila zle veci .No mám už 36r a aksa tento rok 2016 nezadarí tak sa nato vyprdnem.

michhaela
26. dec 2015

@butterfly333 Ja tomu ešte šancu dam ale povedala som mojmu že ak nepríde prirodzene tak ja nemienim behať za lekarmi jak blázo že nejde nám to a aj to da zabrat zas na psychiku človeka lebo dnešné lekárstvo je hruza ledva pomôžu človek sa len opyta a on odpoveda prevratenimi očami vyhodila by som ich ked ich to nebaví a obtazuje načo taký robia potom :'( už sa musím ukludnit lebo sa zas durdim jak ofucane decko 😀 jaaa si chcem "DUPNUT" a byť už v tehu ked si vie dieťa vydupat lizatko 😀

eva2809
26. dec 2015

@zuzana_pe tak ale toho sa tiez nemozes drzat na 100%

eva2809
26. dec 2015

@michhaela haha;)keby sa to tak dalo..🙂

butterfly333
26. dec 2015

@michhaela ja už sa radšej ani nerozčulujem je to zbytočne,no ked pride ms som nahnevaná a nervozna.

eva2809
26. dec 2015

@butterfly333 a ake si mala operacie??:(ak sa mozem opytat?snad uz pojdes namiesto do roboty na matersku🙂

michhaela
26. dec 2015

@eva2809 No dobré teda idem sa hodiť o zem a váľať a revat jak histerka najväčšia ze jaaaaa chcem byť TEHU 😀 😀 😀 aj kopat budem jak to dieťa sa hodí o zem čo nedostane 😀

butterfly333
26. dec 2015

@eva2809 no operovali mi prsty na nohe priečne plochonožie čiže mi skratili 4prsty a dali tam šroby a palec napravili.teraz mám problem s prstamy bolí to a nezohnem ich trocha krývam a operovali mi aj koleno .no to by bolo najlepšie ist na MD

butterfly333
26. dec 2015

@michhaela moja kluuud neboj budeš tehu,najdy si nejaku zabavku,šport a tak ja chcem znova začat s thajským boxom aspon zas schudnem a nebudem na to mysliet-

michhaela
26. dec 2015

@butterfly333 Ja sa vtedy hnevam na celý svet 😀 dokonca aj parkate vynadam aj vlozke ked si ju dávam 😀 nabudúce sa vidím ako ju budem od nervov sklbat na kúsky /budem ju akože vrazdit/ 😀

butterfly333
26. dec 2015

@michhaela 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eva2809
26. dec 2015

@michhaela clovek nikdy nevie🙂🙂mozno to zaberie

michhaela
26. dec 2015

@butterfly333
@eva2809 Dievčatá aspoň mám vas a viete ako mi je tak som vďačná moc že tu môžem vykricat a pomôže mi to...Potom myslim už pozitívne 😉 BABY MI TO DÁME A V ROKU 2016 BUDE NÁŠ A BUDEME UŽ PUPKATIET 🙂

eva2809
26. dec 2015

@butterfly333 fuuuu :(tak to vypada na dlhu PN-ku:(

eva2809
26. dec 2015

@michhaela :-* mna to tu tiez velmi povzbudzuje🙂vidim,ze nie som sama s rovnakymi pocitmi... a ANO rok 2016bude nas🙂) urcite

petkazh
27. dec 2015

@michhaela presne ta chapem ani ja to uz nezvladam :/ 10 cyklus keby sa to podarilo na prvy sup uz by som rodila :/ ach je to tazke :/

michhaela
27. dec 2015

@petkazh Boli ste sa už už vyšetriť či?U nás to nehrozí lebo sa bojím že mi dačo nájdu že bude chyba vo mne :'(

petulik1991
27. dec 2015

@petkazh Nam sa to podarilo presne na 12ty cyklus, z toho 8 mesiacov som merala bazalnu teplotu a 2 posledne cykly som aj ovu testy pouzivala. Takto sme to spravne nacasovali a vyslo to 🙂
@michhaela Ja som bola akirat na folikulometrii a priatel na spermiograme

michhaela
27. dec 2015

@petulik1991 Mne folik ešte nekukal ale vždy ked som došla chcel urobiť po každé sono do posvy a vždy povedal že dojdem ked mi folikul praskne lebo este na,jar som mala natahovaci hlien s krvovou tri dni tak som sa zlakla a vraj je všetko ok... Tento 5cyklus už meram bazalnu teplotu aj ovu testy s...s teplotami som bola chvíľku jeleň ale už mi ovu prebehla asi lebo už 4den je zvýšená teplota zvyšuje sa vždy vyššie a vyššie...len mi nejde do hlavy že ovu test bol pozitívny najsilnejší v piatok este minulý /nie tento/ v sobotu ešte boli celý deň pozitívne a 4 dni teplota skakala jak jojo takže neviem či sme sa trafili no :-\

butterfly333
27. dec 2015

@eva2809 no mojauž som od apríla doma,chodím na rehabko