icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

zuzana_pe
27. dec 2015

@michhaela vy sa ako dlho snazite?

michhaela
27. dec 2015

@zuzana_pe Od polky augusta...

eva2809
27. dec 2015

No mna uz boli brucho..boli ma aj hlava....:( no som ja len zvedava...asi uz zajtra kupim test...ved ak sa podarilo hadam by mi uz mohlo ukazat.no ak do vtedy nepride...lebo tak sa citim...:(

jaannah
27. dec 2015

@eva2809 však to... rozdiel či ms alebo tehotná nie je. Príznaky sú rovnaké...

eva2809
27. dec 2015

@jaannah presne tak🙂toto je uplne najhorsia faza pre mna...ked cakam a neviem..

eva2809
27. dec 2015

@jaannah inac teplotu si meriam asi od polky cyklu...posledne dni som mala 36.8..dnes stupla na 36.9..no beriem to este ako nadej...ze to stupa...ale topiaci sa aj slamky chyta🙂 🙂 a ved uz v najblizsich dnoch sa tak ci tak dozviem vysledok🙂fuuu...mam ale pocit,ze kazdou minutom sa vysledok dostavi sam:(

zuzana_pe
27. dec 2015

@eva2809 pocity ako pred MS su prave jednym z priznakov tehotenstva..

eva2809
27. dec 2015

@zuzana_pe to ano🙂len ako ich rozoznat...

michhaela
27. dec 2015

Ja mam každý deň iné príznaky už sa smejem že mi fakt sibka 😀 takýmto štýlom na psychiatriu pojdem 😀 Babenky moje potom ma pridite pozrieť 😀

eva2809
27. dec 2015

@michhaela alebo sa tam stretneme spolu na jednej izbe🙂)

zuzana_pe
27. dec 2015

@eva2809 ja sa k vam tiez pridam 😀

michhaela
27. dec 2015

@eva2809
@zuzana_pe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jaannah
27. dec 2015

@eva2809 stále nič? Kedy čakáš?

eva2809
27. dec 2015

@jaannah zatial nic.cakam zajtra..resp.necakam.ale asi hned rano..cestou do prace si kupim test..ak nepride a uvidim.a ty kedy cakas??

jaannah
28. dec 2015

@eva2809 no už asi len za rok... Držím ti palce

eva2809
28. dec 2015

@jaannah cize uz sa podarilo????

eva2809
28. dec 2015

Takze baby moj tehu test je belsi ako biely:( takze zase nic:(

jaannah
28. dec 2015

@eva2809 test ukázal už trikrát dve čiarky. Len slabá je tá druhá. Neviem či ešte bude aj silnejšia

eva2809
28. dec 2015

@jaannah a ta ciarka vobeec nesilnie???bola si uz u dr??

petkazh
28. dec 2015

@michhaela ano mame za sebou vysetrenia uz v centre ja mam myom v maternici ktory tvori prekazku a musi byt vyoperovany vo february a muz ma zly spermiogram preto nas caka umele oplodnenie ...

petkazh
28. dec 2015

@petulik1991 tak to by som brala aj ja v aprily bude rok co sa snazime a ked vsetko bude prebiehat dobre verim ze uz v tom case bude v brusku embryjko 🙂

lienka175
28. dec 2015

tak predsa len som nevydržala netestovať a včera - 14 DPO som testla a tam prekvapenie 🙂 horný zo včera, spodný dnes... už sa len modliť, aby všetko dobre dopadlo, bude to ten najkrajší vianočný darček 😉

zuzana_pe
28. dec 2015

@lienka175 gratulujem 😵

ja som dnes rano mala slaby tien na teste, neviem ci to bol kanalik ale bol silnejsi ako predvcerom.. a ovu test mam skoro pozitivny, druhu ciarku skoro rovnako silnu ako kontrolnu... tak neviem.. som z toho jelen uz, MS mam dostat o dva dnii 🤐

michhaela
28. dec 2015

@zuzana_pe Skús odfotit ten tehu test a daj sem baby ti poradia či je to kanalik určite s tym majú skúsenosti ja som už mala ružový kanalik a mrcha došla tak či tak :-\ /to bolo ešte v októbri/

zuzana_pe
28. dec 2015

@michhaela ten tehu test som vyhodila ☹ bol posledny.. dnes pojdem kupit dalsi.. zostal mi len ovu test, co som robila asi pred hodinou.

michhaela
28. dec 2015

@zuzana_pe Skoda že si vyhodila ten tehu mohli sme porovnať ale ešte nadej je neboj myslí pozitívne 😉

jaannah
28. dec 2015

@eva2809 tak robila som si ich 31 dc večer, 32dc ráno a 33 dc ráno a zdajú sami stále rovnaké... (tie čísla už mám popletené) a dnes mi bolo aj trochu zle.... ty by si šla hneď k doktorke? Nie je na to ešte čas?

eva2809
28. dec 2015

@jaannah ja som si minuly mesiac robila test bola tam slaba ciarka na druhy den znovu slaba ciarka,treti krat opat slaba ak nie aj slabsia..tak som si kupila digi test a ten mi potvrdil tehu..tak cela vytesena som volala dr...no a staci ist az dva tyzdne po vynechani ms...kludne aj neskor...no ale ja som normalne dostala ms po 8dnoch meskania..

lienka175
28. dec 2015

@zuzana_pe veľmi ďakujem. Ja som tiež dnes skúsila zo srandy aj ovulačný a druhá čiarka bola oveľa silnejšia ako kontrolná... takú som pri ovulácii ani nikdy nemala...

micka511
28. dec 2015

@lienka175 skús tehotenský test 😊👍 Mne toto takisto ukázalo, ovulačne pozitívne A potom aj tehotenský 😁