Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
No mna uz boli brucho..boli ma aj hlava....:( no som ja len zvedava...asi uz zajtra kupim test...ved ak sa podarilo hadam by mi uz mohlo ukazat.no ak do vtedy nepride...lebo tak sa citim...:(
@jaannah inac teplotu si meriam asi od polky cyklu...posledne dni som mala 36.8..dnes stupla na 36.9..no beriem to este ako nadej...ze to stupa...ale topiaci sa aj slamky chyta🙂 🙂 a ved uz v najblizsich dnoch sa tak ci tak dozviem vysledok🙂fuuu...mam ale pocit,ze kazdou minutom sa vysledok dostavi sam:(
Ja mam každý deň iné príznaky už sa smejem že mi fakt sibka 😀 takýmto štýlom na psychiatriu pojdem 😀 Babenky moje potom ma pridite pozrieť 😀
Takze baby moj tehu test je belsi ako biely:( takze zase nic:(
@petulik1991 tak to by som brala aj ja v aprily bude rok co sa snazime a ked vsetko bude prebiehat dobre verim ze uz v tom case bude v brusku embryjko 🙂
@jaannah ja som si minuly mesiac robila test bola tam slaba ciarka na druhy den znovu slaba ciarka,treti krat opat slaba ak nie aj slabsia..tak som si kupila digi test a ten mi potvrdil tehu..tak cela vytesena som volala dr...no a staci ist az dva tyzdne po vynechani ms...kludne aj neskor...no ale ja som normalne dostala ms po 8dnoch meskania..

@michhaela vy sa ako dlho snazite?