icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

rococco
2. jan 2016

@miminkaaa3 ja chodim na iscare.sk 🙂

petulik1991
3. jan 2016

@jaannah Uz si bola u dokiho? Lebo to uz mozes byt tak 20DPO kludne. Ako ti vysiel testik dnes? Robila si?

petulik1991
3. jan 2016

@jaannah Pre porovnanie toto je moj test na 16DPO vecer. Je 50tkovy

lalia87
3. jan 2016

Tak dievcata,opat nic. 1.1. prisla mrcha, a k tomu som mala od 28.12.spinenie. Vzdy mam jeden den spinenie a potom sa to spusti,teraz ma to 4 dni pekne natahovalo.

jaannah
3. jan 2016

@petulik1991 dnes som si nerobila test... doktorka najskôr len piatok

charlotte4488
4. jan 2016

Tak aj ja cakam či príde menzes alebo nie...snad už nie. Začala som piť alchemilku tak som zvedava. Minulý mesiac som mala z 33 dnoveho cyklu už len 30... Tento mesiac je to rok co sa snazime o baby 🙂

micka511
4. jan 2016

@charlotte4488 držím peste ✊ ✊ ✊

ninus22
4. jan 2016

Dievčatá všetko dobré do Noveho roku 🙂 nech všetky do jednej zistite tento mesiac, že ste v TOM!
Ja som krásnu spravu dostala už pred Vianocami a dnes som si bola pre knižku 🙂 Snáď všetko dobre dopadne a 22.8. bude zo mna mama 🙂 tfuj, tfuj - nech sa to na vás nalepí 😉

mojezlate
5. jan 2016

@ninus22 Aj tebe vsetko dobre v novom roku a gratulujem. mne mala prist dnes ms ale nic ale nedalo mi to a urobila som si test a nic takze ako vzdy cakam mrchu ale za rok aj nieco som si uz zvikla mam s tym problem a lekar mi povedal ze jedine ak by sme trafili ovulku ale ta sa stale meni ale vsetkym vam gratulujem ktorym to vyslo. mne sa uz zda ze som tym posadnuta

ninus22
5. jan 2016

@mojezlate Dakujem a ovu testy si si neskúšala? nam sa to podarilo na 2x ale brala som preventívne inofolic a potom som si urobila ovu test a ked bol pozitívny tak sme hopsli na to a suuup ho. Prajem Ti nech uz sa nedostavi! Paličky na teste sa mozu objaviť aj neskôr

zuzka71291
5. jan 2016

@ninus22 gratulujem!!!! Dufam,ze to bude mat aj u mna podobny priebeh.beriem inofolic a skusili sme ovu testy.zelam si byt uspesna ako ty 😉nech ste v poriadku 😊

mojezlate
6. jan 2016

@ninus22 Ano skusam stale ovu testy a ked mam poz. tak dotoho vzdy hupneme ale nic ale mooooooooooozno sa raz zadari 😉

eva2809
6. jan 2016

@jaannah ahoj🙂tak ako???bola si u dr???uz vies nieco viac??

jaannah
7. jan 2016

@eva2809 ahoj no ako začalo, tak aj skončilo, v utorok som dostala ms, tak teraz začíname od začiatku.
Tebe keď sa to minulý mesiac stalo, tak si bola aj u dr?

eva2809
7. jan 2016

@jaannah to ma mrzi moja:(no ja som isla hned na druhy den k dr...ten ma poslal do nemocnice...tam mi robili sono a hlavne brali krv..zistili,ze mam v krvi hcg...ale velmi male mnozstvo,cize nic nebolo treba...ja keby som si vtedy nerobila test,tak ani neviem....ze sa nieco deje a bola by to len meskajuca ms...

jaannah
7. jan 2016

@eva2809 no neviem, či ísť k dr. alebo nie...
dnes som si kúpila ovu test ako to vlastne funguje, ak bude mať obe čiarky silné, tak vtedy sa snažiť? či to je už pozde?

montynka131
7. jan 2016

Ahojte snazilky sice nam sa uz babenko podarilo ale patrila som k vam k snazilkam a viem ze to neskutocne viacnasobne sklamanie je dost na nervy. Napadol ma jeden pripad mojej rodinnrj znamej. 5 rokov sa s manzelom snazili a babetko po viacnasobnych nezdaroch a potratoch boli uz zufali dokonca ani umele oplodnenie sa im viac krat nepodarilo. Na internete sa docitala o ludovej liecitelke z Vrboveho sa mi zda ze to je pani Kopacova alebo tak nejak a po dvoch mesiacoch jej liecby otehotnela a dnes ma krasne dve zdrave deticky ale keby nebolo jej ziaden doktor si uz nevedel rady mali zly spermio a jej sa nepraskal folikul takze nemali sancu a vdaka ludovej babe maju dve krasne zdrave deticky neuvazovali ste niektora nad takouto alternativou.

zuzana_pe
7. jan 2016

@jaannah ked bude pozitivny, tak v ten den alebo na dalsi den

laura851
7. jan 2016

Baby, zajtra si robim test, som strasne zvedava, co vyjde... zajtra mam dostat ms, akurat na moje narodeniny, tak ak to vyjde, bol by to krasny darcek pre mna aj celu rodinu 😊

eva2809
7. jan 2016

@jaannah ano ale ciarky musia byt rovnako silne alebo ta testovacia musi byt silnejsia.

eva2809
7. jan 2016

@jaannah ale ja tiez tento mesiac idem prvy krat testovat..takze skusenosti zatial nemam.dnes som 8dc.zacnem 10-11dc a uvidime🙂

denidi
7. jan 2016

@montynka131 ja som o nej citala aasi tri mesiace v nejakom casopise,moja mamina mi to doniesla,ked to zbadala a celkom ma to uputalo,tusim tam pisala aj o tom,ako napravala zenam maternice adavala im bylinkove cajiky pani Anna Kopacova 😉 tusim,inac to je super,ze sa tej znamej tak podarilo,aksa nam nepodari,veru silno sa zamysla,ze by som tu pani vyhladala 😉

montynka131
7. jan 2016

@denidi podla mna tato alternativna liecba je urcite lepsia ako robit pokusneho kralika lekarom a aj tak su vo vela pripadoch bezradny ona tam tiez sla na podnet znamej ktorej tiez pomohla

jaannah
7. jan 2016

@zuzana_pe pozitívny je keď budú obe čiarky rovnaké?

jaannah
7. jan 2016

@eva2809 držím palce, aby ti to vyšlo

denidi
7. jan 2016

to je super,ja verim,ze bylinky maju svoju moc a ti ludia,co sa tomu naozaj venuju,to robia zo srdcom a nie pre biznis a v tom je velka sila 🙂
@montynka131

eva2809
7. jan 2016

@jaannah dakujem.ja tebe tiez🙂

zuzana_pe
8. jan 2016

@jaannah ano, su tam dve ciarky, jedna je kontrolna (ta je blizsie k farebnemu pruzku) a druha je testovacia, pod kontrolnou. Testovacia musi byt bud rovnako silna ako kontrolna alebo silnejsia, len vtedy je pozitivny..vsetko ostatne je negativ.. pozri na obrazok, ovulacny test pozitivny (spodna | je vyraznejsia ako kontrolna):

zuzana_pe
8. jan 2016

@zuzana_pe ovu.test sa robi kedykolvek pocas dna, najlepsie niekedy poobede (nie z ranneho mocu).. asi hodinu - dve pred testovanim by si nemala pit vodu..

jaannah
8. jan 2016

@zuzana_pe ďakujem za radu uvidíme ako to tento mesiac dopadne