icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

zuzka71291
8. jan 2016

Baby.ja uz nwm vydrzat.is

zuzka71291
8. jan 2016

Baby,ja uz nwm vydrzat.ostavaju mi dva dni do ms.viem,ze sme tento mesiac stihli ovu,kedze som mala ovu testy...tak som strasne zvedava.asi sa zblaznim do nedele.zvyknu ma pobolievat prsia uz tyzden pred ms.a teraz nebolia.tak si uz namyslam.spravila som si test.jasnacka.bol negativny...ale tak skoro este nemusi byt pozitivny.povzbudte ma.je to leb druhy mesiac.ale ja sa asi zblaznim 😃este som mala posledne tri dni hrozne krce v bruchu.myslite,ze to moze mat suvis.?

zuzana_pe
8. jan 2016

@zuzka71291 podla mna si ten test kludne mozes spravit uz teraz, ak si tehotna nieco by tam uz malo byt a tie priznaky s tym nemusia suvisiet.. hovorim z vlastnej skusenosti

butterfly333
8. jan 2016

@zuzka71291 ja som mala take krče minulý cyklus no ms prišla,takže na príznaky sa asi neda celkom spolahnut.no ako u ktorej.tak držím palce.

zuzka71291
9. jan 2016

@zuzana_pe uz som si test robila.bol negativny.musim len cakat.ale idem sa z toho zblaznit.
@butterfly333 nooo.vsak to.a ty ako inak? Co nove?

butterfly333
9. jan 2016

@zuzka71291 no ja ani neviem brala som clostil od 5-9Dc a ovu zatial nikde aj ked mi včera gyn povedal že ovu bola no na pravej strane včera folik 14mm a 20mm no ovu test mi ovu nezachytil a ani teplota dnes som merala ráno a je ešte dole je to predovulačna BT,tak neviem

miminkavi
9. jan 2016

Ahojte baby..Potrebujem pomoc. Dostala som ms, ktora trvala dva dni a aj to som mala ovela slabsiu ako normalne.Dnes(3den) ked som este mala mat ms, uz nemam ale mam priesvitny natahovaci vytok( ako vajec.bielko) no ovu som uz mala tak nechapem..toto sa mi este nestalo..viete mi prosim poradit co to moze byt?? Vdaka

eva2809
10. jan 2016

@miminkavi tehotensky test si skusala???

cickamon
10. jan 2016

aaa baby nemozem tomu uverit fakt jeden mesiac kedy som zabudla na testiky a skusanie a grepovy dzus a coho sa trochu bojim aj som si viac dni po sebe dala vinko a sampanske a teraz toto 🙂 sice este par dni pred ms ale cca 10 - 11 dpo a takato ciarka (toto uz ani nepocitam za ducha) 😀 no snad ten alkohol neuskodi bo cely rok co sme sa snazili som nemala ani pivo a teraz ked som si povedala ze na to kaslem toto....

butterfly333
10. jan 2016

@cickamon super gratulujem,takže si nič neriešila ani grepa mala si ten natahovací hlien?jaho nejak neviem spozorovat či je ale mokrasom dost no ten hlien nemám,nič nepomáha ☹

michhaela
10. jan 2016

@cickamon Gratulujem a alkohol neries neboj poznám kamoski čo sa opili že ani nevedeli o sebe a detí su zdravé 😉... A dokonca skúmali ze ked žena si dala do týždňa tri deci vínka alebo pivko tak dieťa bolo po psychickej stránke lepšie/lepšie sa učili a boli oveľa viac uvoľnenejšie 🙂/ ako tie čo nepili počas tehu žiaden alkohol...A ešte raaaz veľká gratulacia snáď sa aj ja toho dockam 🙂

denidi
10. jan 2016

@cickamon gratulujem,mslim,ze sa mozes tesit a nech uz len krasne silnie 🙂

michhaela
10. jan 2016

@butterfly333 Moja mas stále ten hlien taký priehľadný?Ako ti ukázal ovu test?Jako sa cítiš?Hlavné myslí pozitívne....

cickamon
10. jan 2016

@butterfly333 dakujem neviem sa na ten test vynadivat 😀 a popravde ani netusim kedy som presne mala ovu lebo som to nesledovala a sustredila sa na vianoce u rodičov a stretko zo strednej potom hned sme sli "domov" do prešova a hned silvester s kamosmi , potom sestra s rodinou na 3 dni u nas .... jednoducho nemala som cas na sledovanie sa ( a vsetky zasoby dzusu na tyzden mi vypila sestra ale kedze je tehu tak som jej dopriala 😀 ) ....spozornela som az ked som si odrazu po sexe nasla kvapku krvi tak som spozornela ze "mozno bolo uhniezdenie" tak som sa zacala sledovat a dnes mi to uz nedalo cakat lebo manzel zajtra odchadza na tyzden a test pozitivny... 😀

butterfly333
10. jan 2016

@michhaela no asi tri dni mám tak mokro priesvitne ako voda.No ten natahovací som nespozorovala kedže si to tak nesledujem takže asi z toho nič nebude,ja viem je skoro otom hovorit,no somasi beznádejný pripad,

butterfly333
10. jan 2016

@cickamon to máš super moc gratulujem,snádsa to podarí aj mne.No ked nemám taky natahovací hlien takasi tažko spermie prežiju ☹

cickamon
10. jan 2016

@michhaela @denidi dakujem baby dufam ze sa aj vam coskoro zadari 🙂 a sice som nebola opita ale bolo to viac ako 3 deci 😀 no co sak stretko zo strednej mame raz za rok 🙂 a hned nato silvester 🙂 ale snad bude vsetko vporiadku 🙂 este dnes kupime digitalny test tak snad ukaze rovnaky vysledok a vsetko dobre dopadne 🙂

michhaela
10. jan 2016

@butterfly333 Moja čo ked náhodou je to že už si v tom...Ja ten hlien mám na začiatku cyklu ovu test az o tri dni pozitívne a BT ukazovala zvýšená od pozitívnom testu po 5dní niekedy to nemusí tak byť a prave budeš v tehu...Nemyslí na to negatívne skús sa na to nesustredit už sa milujte ked je chuť bo potom budeš smutná ja viem že túžba je velika obrovská aj ja chcem ale nedá sa dupnut :'( ....Vieš čo hovorí môj teraz "Že keď bunka nema dobré prostredie tak sa nebude vyvíjať ale ked ma tak bude" a to asi aj s tym súvisí podľa mňa.....Príde to uvidíš veľmi ti to prajem radšej nech si skôr tehu než ja 😉 verím že raz tu budeš skákať od radosti ze sa vydarilo a poplaceme od radosti...Len nemyslí negatívne lebo poznám jak to bolí a nemám rada keď niekto trpí :'(

cickamon
10. jan 2016

@butterfly333 len sa nevzdavaj a mysli pozitivne ja si nepamatam zeby som mala vobec tento mesiac nejaky hlien az do vcera 😀 a hlavne ma odrovnalo ked som prisla k rodicom jak na mna vyvalili ze sesternica je zasa tehotna a sestra je tiez tehotna a ja nic ... a potom svokra sa ma pytala ci neplanujeme a ja vzdy len ze cakame ked budu lepsie podmienky nech sa nestresuje bo keby som jej povedala ze sa rok nedari tak ako zdravotnicka ma posle na 1 000 000 vysetreni 😀 a hele uz som asi bola vtom ak sa to vezme podla poslednej ms 🙂

butterfly333
10. jan 2016

@michhaela moja bola som práve na wc a vyselo zomna take priesvitne ako vaječný bielok take niečo no vyselo to zomna mohol to byt teraz ten hlien?som z toho jelen ,no jasne už sa tým nebudem zaoberat,sex sme mali aj posledne tri dni po sebe aj dnes rano dva krat tak uvidím,držím nám palčeky. 😉

butterfly333
10. jan 2016

@cickamon dík moja somuž kludna budem to tak brat že ved raz sa podarí aj nám,

michhaela
10. jan 2016

@butterfly333 Keď sa ti to natahovalo ako soplik a rovno z pošvy tak to je hlien akurát na spermie šup šup nech si spravite romantiku 😉 budem držať palce....A ftuj ftuj ftuj...

butterfly333
10. jan 2016

@michhaela ano presne take to bolo sex boldnes ráno o 9h myslíš že stačí?

michhaela
10. jan 2016

@butterfly333 určite áno stačí ten hlienik sa ešte pár hodín drží na krcku /kym ide ešte von/a vtedy je krcok otvorení keď sa púšťa soplavy hlienik....Teraz myslí pozitívne a bude dobre .... 😉 😉 😉

butterfly333
10. jan 2016

@michhaela ja si tiež myslim že ešte len bude ovu ved ked som brala clostil a posunulo mi ovu tak by to vychádzalo ovu mávam na 15-16DC dnes som 18Dc tak možno,a včera BT 36,6 dnes 36,8 ani tá ešte nieje poovulačná tak možno 😀 😀 😀 ovu nebola .Uvidím budem sa tešit aspon z toho soplíkoveho hlienu či čo to bolo. 😀 😀 😀

michhaela
10. jan 2016

@butterfly333 Ja tomu vravím soplik lebo sa naťahuje nechutne no :-P ale pozri ja nemeram nič prosté serem na to chcem pauzu a milujeme sa ked je chuť zase nasilu mi to nechutí a moj tiež povedal že dáme vtedy ked ma a nechcame sa prekvapiť dokonca nesledujem ani hlien 😀 iba pijem to hnusne seno ešte tri dní a bude aleluja že ho nebudem piť bo hnus hnus hnus cítim sa jak krava na poli 😀 a teraz ho idem piť bleee

butterfly333
10. jan 2016

@michhaela pozerala som si krčok no ledva som ho dosiahla je vysoko makký a otvorený.Tiež som nechcela robit ovu ani BT noved ani neviem či teda ovu bola.No už to nechám tak.

lenkaoravcova
10. jan 2016

@cickamon super po akej dobe sa podarilo?

lenkaoravcova
10. jan 2016

@butterfly333 nie je to moc casto? mne doktor odpourcal okolo ovu kazdy druhy den aby dozreli