Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@lenkaoravcova no snazili sme sa od januara minuleho roku ale mali sme par mesiacov prestavku takze asi tak na 10-ty pokus asi sa podarilo 🙂 (teda dufam ze sa podarilo lebo este len prvy test co som skusila tento mesiac 😀 a ani ms este nemeska ani u lekara som nebola)
@cickamon jasne ze sa podarilo test to krasne zachytil no tak verim ze aj u nas to uz konecne prideeee v dobrom zavidim a prajem vsetko dobre
@lenkaoravcova joj drzim silno palce nech sa podari aj vam a posielam tehu bacilky 🙂
@butterfly333 myslis toto? http://najmama.aktuality.sk/clanok/237140/setri... neviem mozno aj to nam pomohlo ale sme to tak mali iba raz tento mesiac a fakt neviem kedy sa zadarilo 🙂 no za skusku nic nedas 🙂 ze? :-P
@cickamon ano to som myslela ked všade píšu inak
@butterfly333 no hej a potom ma clovek z toho v hlave bordel ... ☹ my sme sa snazili cca kazdy druhy az treti den a raz sme mali tak ako pisu 2x do hodiny 🙂 a teraz som si robila pre istotu este obycajny ovu test a tehu one step co vravia ze su slabe ale ukazalo zasa pozitivne aj ked tehu test druhu ciarku o dost svetlejsiu ako pepino rano 🙂 uz sa neviem dockat ako si spravim digitalny ked bude ms meskat 🙂
@cickamon myslim si ze ked to ma prist pride ja som sa pri predoslych tehu neslazila nic som neriesila a sex sme mali menej casto ako teraz a otehotnela som hned
Ahojte,gratulujem dalsim tehulkam,nech ste OK a nech vas pribuda 🙂 My mame plodny vikend,neda sa sice "snazit" nejako casto kedze byvame na cas u nasich,ale ako pisete aj vy baby,niekedy staci jedno spravne milovanie 😉 no uvidime o par dni,drzte sa vsetky 🙂
@eva2809 ano skusala som dnes rano, a je tam taky slabulilinky duch..ale vidim ho..no nechcem si zasa nieco namyslat, skusim este testnut o dva dni..ak vydrzim..len ten vytok mi nejde do hlavy..inak baby vsetkym vam fandim precitala som si tuto diskusiu od zaciatku, preto ma mrzi, ze prve baby ktore tu boli sem uz neprispievaju 😕 skoda
@miminkavi tie su tak frustrovane, ze uz nevladzu o tom pisat 😉 ... Ja som tu ako zakladatelka po velmi dlhom case, bola som dost na dne... Same tehotne a pozitivne testy, ked prisiel dalsi a dalsi cyklus, momentalne 27., uz som nemohla, robilo mi to velmi zle. A pozeram, ze uz ani nedobehnem tie strany, pribudlo tu toho naozaj vela 🙂. Tak vsetkym snazilkam prajem vytuzene babatko.
@renimac tebe to prajem najviac..viem o com pises sme na tom podobne..aj my sa snazim uz dva roky..mozno uz aj viac..aj ked som to zacala riesit az teraz..prave ty si ma nakopla lebo viem, ze si to tiez nechavala len tak az potom si sa zacala sledovat..a musim sa priznat ze ja som este u dr nebola za co sa aj hanbim ale uz som sa rozodla ze to nenecham len tak...chcem vediet ci je vsetko ok tak ako to vies ty..drzii siiiilno palce aby sa ti to podarilo..velmi ti fandim
@miminkavi aj ja ti silno drzim palce a k tomu doktorovi urcite chod. Minimalne budes mat pokoj na dusi 😉. Ja sa uz uspesne 2 mesiace nemeriam, neberiem ziadne vitaminy, ani kyselinu listovu, tej som za dva roky zjedla tolko, ze mam zasoby na pol roka 😀. Daj potom vediet, ci ten dusik silnie 😉. A dakujem za podporujuce slova 😵.
@renimac aj ja dakujem..urcite pojdem aj priatela uz pripravujem na spg..aj ked sa mu tam nechce ved on je "ZDRAVY "😀 no bodaj by. Ja som zacala brat gs mimistar tak uvidime ci pomoze..a jedla si obycajnu kys. listovu ci nieco ako femibion alebo tak?? Dam, ale velku sancu tomu nedavam, lebo ja uz mam pocit, ze nam sa to nemoze stat. Nie je vobec zac. A dakujem za 💙 nevi ci od teba ale dakujem 😊
@butterfly333 fakt uz clovek nevie,comu ma verit...teraz som si precitala tento clanok...no a mna moje plodne dni len cakaju...tak snad to aj skusim🙂)a to som chcela vyskusat tu metodu ze tri dni minimalne pred ovu nic...
@eva2809 ja som to tak skušala s tou 4dnovou pauzou minulý cyklus no nevišlo to skušali sme sex obden až do ms a nič,
@renimac mudra??😀😀 vdaka ale nemal mi kto iny poslat, som tu kratko a zatial som nikam neprispela tak nemal mi kto poslat 😊..fuu inofolic z toho mne bolo zle a stale som to pila no potom mi to doslo tak som prestala..hmm nechapem potom kde je problem aach..je to nespravodlive ze take co nechcu tak su hned vtom a my co veelmi chceme tak nic..zevraj tajomstvo funguje tak ako je to mozne?? Videla si ten film?? Myslim tajomstvo..
@zabka12ale u mna to funguje vzdy tak dva tyzdne 😀
Knihu som necitala, iba film videla, ale keby som si mala vybrat tak radsej knihu..ta je vzdy lepsia..aa film to je nieco ako dokument o tom, ako si pritiahnut to, po com tuzis, co cjces z vesmiru..ale je to tazke...aj ked som si spomunula, ze par veci sa mi predsa splnilo ☺ len to po com tuzim najviac, nie a nie prist 😕
@zabka12 ked je na nu clovek mentalne pripraveny, tak sa oplati citat... ale ja musim byt na nu naozaj pripravena, inak to vobec nevnimam... a teraz nie je na nu spravny cas 😉 ale filozofia knihy ma nieco do seba... je to kusok, ku ktoremu sa casom vzdy vratim... a ano, vola sa tajomstvo
@zabka12 pisu, ze cas je zavisly od Teba... ze ked si myslis, ze to potrva dlho, tak to dlho potrva... ked si budes mysliet, ze otehotnies hned, tak by to malo byt hned... ale clovek ma vzdy obavy a pochybnosti a tie to zevraj oddaluju... asi ano, ked som este tehu nebola. Vrrrrrrr.....

@lenkaoravcova ja som tak čitala že je dobre v ovu aj dva krat za den.