Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Aj ja som dostala srdiečko dakujeeeem
Aj ja som dostala srdiecko..
Diky 💖
tiez ma cakalo srdiecko @trdielko149 to je tvoja praca ? 🙂 baby nech mate dnesny den lepsi ako vcerajsi
aj ja som dostalaaaa 🙂 taaak ma potešilo.. Baby ako ste na tom? NEčakáte niekto na MS? ja mám dostať o 4 dni... nemusela by prísť...
@e.vacka ja som este len v polke cyklu 😒
@trdielko149 😉 😎 ty budes vediet 😀
Kočky, ja moc nepíšem, ale som tu s vami od začiatku a som rada, že ste späť. A držím nám vsetkým palce nech to vyjde čo najskôr a posunieme sa do tehuliek 😉
Ahojte, ja dnes 17dc tak uz je to bud alebo 😳😊
@martinaj aj ja som dnes 17 dc 🙂
Baby.som na mobile a neviem vas vsetky pooznacovat,ale vcerajsok bol uplne mega den pre mna.skvely den a to som rano dostala kramy!!! Vdaka tomu ako ste sa tu vsetky postupne.pomalicky vratili 😊 dakujem krasne aj ja za srdiecko 😘ja som dnes 2DC. Baby.DPO znamena den po ovulacii?
@trdielko149
@zuzka71291 ano DPO den po ovu.
@butterfly333 konecne som to pochopila aj ja... :D
@rococco a čo ??
ja sa tiež v tom nevyznám DC,DPO 😀 ani to neriešim lebo sa zbláznim ... 😀 som rada že viem čo je MS 😀 😀 😀 ja som taká "snažilka" čo sa nevyzná v cykle a síce beriem vitamíny ale nič neriešim žiadnu BT ani nič iné len sme s mužom spolu aj to vtedy ak je chuť a chceme 🙂 takže vďaka za vysvetlenie skratiek 😀
@zuzka71291 jaaaaj zlatá si 🙂
ahooojte stratene ... 😀 mozete mi tu dievcata prosim vysvetlit, naco tie srdiecka su...??
ja som tiez v polke cyklu... od nedele ideme kazdy den 😀 , dnes pauza a zajtra zase daco poriesime ... ejbistu...ked to tento mesiac nevyjde...tak ja uz neviem.... hovorim vcera muzovi, reku sak ideme jak za mladi... sme sa nasmiali... 😀
@kukulienka83 srdiečka sú pre potešenie 🙂 držím palce nech to vyjde...🙂 ja som zmierenia s tým že tento mesiac asi nič... kurnik šopa..
@butterfly333 dpo
aj my sme tiez v polke cyklu a dnes mame prastavku lebo vsak aj to treba 🙂 a zajtra zase to tohoooo 🙂 drzte palce a dufam, ze to vyde 🙂
@miminkavi @zuzka71291 dievcence, a vy ako? 🙂 pekne si oddychnut cez vikend, ja uz zacinam mat bolesti v podbrusku, tak sa asi v pondelok pridem k Vam 😒. Nevadi, niekedy to vyjst musi 😠.

aj ja dakujem za srdieckooooo