icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

lenkaoravcova
13. jan 2016

aj ja dakujem za srdieckooooo

butterfly333
13. jan 2016

Aj ja som dostala srdiečko dakujeeeem

rococco
13. jan 2016

Aj ja som dostala srdiecko..

rococco
13. jan 2016

@rococco dakujem

senselinka
13. jan 2016

Diky 💖

dragulka
14. jan 2016

tiez ma cakalo srdiecko @trdielko149 to je tvoja praca ? 🙂 baby nech mate dnesny den lepsi ako vcerajsi

e.vacka
14. jan 2016

aj ja som dostalaaaa 🙂 taaak ma potešilo.. Baby ako ste na tom? NEčakáte niekto na MS? ja mám dostať o 4 dni... nemusela by prísť...

senselinka
14. jan 2016

@e.vacka ja som este len v polke cyklu 😒

trdielko149
14. jan 2016

@dragulka ano ano priznávam srdiečkaaa sú moja práca 😀
@e.vacka mne dnes MS skončila 😀 takže ja len začínam ...

dragulka
14. jan 2016

@trdielko149 😉 😎 ty budes vediet 😀

salmas
14. jan 2016

Kočky, ja moc nepíšem, ale som tu s vami od začiatku a som rada, že ste späť. A držím nám vsetkým palce nech to vyjde čo najskôr a posunieme sa do tehuliek 😉

martinaj
14. jan 2016

Ahojte, ja dnes 17dc tak uz je to bud alebo 😳😊

lenkaoravcova
14. jan 2016

@martinaj aj ja som dnes 17 dc 🙂

zuzka71291
14. jan 2016

Baby.som na mobile a neviem vas vsetky pooznacovat,ale vcerajsok bol uplne mega den pre mna.skvely den a to som rano dostala kramy!!! Vdaka tomu ako ste sa tu vsetky postupne.pomalicky vratili 😊 dakujem krasne aj ja za srdiecko 😘ja som dnes 2DC. Baby.DPO znamena den po ovulacii?
@trdielko149

butterfly333
14. jan 2016

@zuzka71291 ano DPO den po ovu.

rococco
14. jan 2016

@butterfly333 konecne som to pochopila aj ja... :D

butterfly333
14. jan 2016

@rococco a čo ??

trdielko149
14. jan 2016

ja sa tiež v tom nevyznám DC,DPO 😀 ani to neriešim lebo sa zbláznim ... 😀 som rada že viem čo je MS 😀 😀 😀 ja som taká "snažilka" čo sa nevyzná v cykle a síce beriem vitamíny ale nič neriešim žiadnu BT ani nič iné len sme s mužom spolu aj to vtedy ak je chuť a chceme 🙂 takže vďaka za vysvetlenie skratiek 😀

trdielko149
14. jan 2016

@zuzka71291 jaaaaj zlatá si 🙂

kukulienka83
14. jan 2016

ahooojte stratene ... 😀 mozete mi tu dievcata prosim vysvetlit, naco tie srdiecka su...??
ja som tiez v polke cyklu... od nedele ideme kazdy den 😀 , dnes pauza a zajtra zase daco poriesime ... ejbistu...ked to tento mesiac nevyjde...tak ja uz neviem.... hovorim vcera muzovi, reku sak ideme jak za mladi... sme sa nasmiali... 😀

e.vacka
14. jan 2016

@kukulienka83 srdiečka sú pre potešenie 🙂 držím palce nech to vyjde...🙂 ja som zmierenia s tým že tento mesiac asi nič... kurnik šopa..

rococco
14. jan 2016
miminkaaa3
14. jan 2016

aj my sme tiez v polke cyklu a dnes mame prastavku lebo vsak aj to treba 🙂 a zajtra zase to tohoooo 🙂 drzte palce a dufam, ze to vyde 🙂

renimac
autor
15. jan 2016

@miminkavi @zuzka71291 dievcence, a vy ako? 🙂 pekne si oddychnut cez vikend, ja uz zacinam mat bolesti v podbrusku, tak sa asi v pondelok pridem k Vam 😒. Nevadi, niekedy to vyjst musi 😠.

e.vacka
15. jan 2016

@renimac čakáš už MS?? aj ja... včera som si truba skúsila robiť test a biely ako sneh.. no čo už. Asi nie je správny čas.

renimac
autor
15. jan 2016

@e.vacka mna tak 3 dni pred zacne pobolievat podbrusko, to je taky prvy priznak... Tak dedukujem, ze v pondelok je to tu.

e.vacka
15. jan 2016

@renimac no presne tak aj ja, tak čakáme , či nečakáme spolu...

renimac
autor
15. jan 2016

@e.vacka ja by som najradsej necakala 😔

e.vacka
15. jan 2016

@renimac verím ti, bodaj by neprišla...ale aj ja citím, že je každú chvíľu tu...

senselinka
15. jan 2016

@e.vacka
@renimac ja to presne poznam,tu znamu bolest... Vtedy, ked pride, revem viac,ako ked sa uz spusti realna mrcha 😢 Proste clovek by aj dufal az do konca, ale za ten cas pozname svoje telo dokonale a zvycajne nas nezradi 😔