icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

cickamon
18. jan 2016

@miminkavi tak to mi je luto ze to nesilnie ☹ a nemas nahodou ovulacne testiky? lebo ked tam nieco slabe je a mas pochybnosti mozes skusit aj ovu testik ...ten vraj ukaze tehotenstvo dokonca o par dni skor ako tehu test...a ked uz nic ine aspon testovanim zistis kedy mas presne ovulku 😉

martinaj
18. jan 2016

Treba testovať rovnakou značkou.... ;)

miminkavi
18. jan 2016

@cickamon nemam ovu testy musim objednat. Ovu by som mala mat teraz ale nevyzera to tak.ja uz neviem. Uvidim co bude. Uz musim vydrzat do ms a potom budem mudrejsia. Ale dakujem ti

cickamon
18. jan 2016

@miminkavi nz a snad ti ten cas rychlo ubehne nech vies na com si 🙂

miminkavi
19. jan 2016

dakujem za srdiecko

angela5
20. jan 2016

babenky, mam taky problem.. ja robim ranne smeny, priatel poobedne, takze ked on chodi domov cca o pol dvanastej v noci, ja spim lebo vstavam o piatej rano.. Tento tyzden to tiez tak vychadza. Ide ma z toho porazit lebo ked ho cakam kym pride z prace vacsinou zaspim alebo jemu sa nechce a aktivna som vzdy ja..on to akoby nechape, ze plodne dni su tak 3 - 4 do mesiaca... Cez vikend problem neni, ale co z toho ked to vychadza presne v strede tyzdna a nie kazdy cyklus je ovulacnyy.....Ako sa k tomu stavali vasi partneri, manzelia? Toto je najvacsi problem u nas, nejak sa casovo zosuladit... pride mi to cele strasne nasilu, uz sme sa kvoli tomu aj pohadali, lebo on ma v noci budit nebude.... 😠 😒 Vlastne uz sexujeme asi len za ucelom plodenia a to neni dobre... Lebo ako naschval vzdy pocas tyc spravnych dni sa nam nechce, nemame cas, miname sa.... A jemu sa prieci prist v noci a budit ma kvoli tomu... som z toho na nervy uz lebo dalsi mesiac sme asi prepasli...

senselinka
20. jan 2016

@angela5 tak ti neostava nic ine, ako ho pekne oblecena do tej polnoci pockat... Ak ta on nechce budit, musis sa premoct, raz ta kratky spanok nezabije. V robote budes sice polopouzitelna, ale aspon budes mat nacvik na babo, ktore mozno prave vtedy splodite 😉 😍

zuzka71291
20. jan 2016

@angela5 ja som sa tiez musela premahat, hoci ja vstavam o 6tej ..ale jeden cas chodil priatel na poobedne a ja som musela cakat...do nejakej pol dvanástej, aby ten sex bol...treba chciet, je to na figu, ale musíme sa prisposobovat babu uz teraz zjavne :D ked som mala ovu a vedel o tom, tak utekal este aj skor z roboty, aby som nemusela dlho cakat 🙂 🙂

renimac
autor
20. jan 2016

@angela5 no tazke to mas, ale tak hadam aj on chce to dieta, ci? Bez neho to pojde velmi tazko. Normalne si spolu sadnite, vysvetli mu ako to v ludskom tele funguje, a ked neveri, moze ist s tebou ku gynekologovi, tomu uz hadam uveri. Ako fakt som vdacna za mojho muza. Ja som tiez ta aktivnejsia, ale za tie dva roky uz on sam pride, ze "mame ovu, musime sa snazit". Posledne cykly sme to uz vobec nesilili, ale ide o pristup. Posli ho za mnou, ja mu to raz dva vysvetlim 😎 😀 😠.

lenkastar
20. jan 2016

Baby tak teraz sa treba snazit hej? 😊 len nejako skoro mam ovulku...som 10 den od zciatku mrchy 😊 no uvidime.snad tento mesiac to vyjde. Startujeme 4 mesiac snazenia 😊

angela5
20. jan 2016

@senselinka
@zuzka71291
@renimac
mate pravdu, asi to tak spravim, ze ho budem cakat do noci. Len mi to pride cele take nasilu, neprirodzene... 😖 neviem. Aj som mu pisala,ze ho cakam v posteli a on nic.. akoby sa ani nechumelilo. Ale mate pravdu, od dalsieho cyklu ho budem cakat ja... 😵 mozno len robim zbytocnu paniku , len to cakanie ma deprimuje. Ach preco je ovulka len raz za mesiac 😠

trdielko149
20. jan 2016

@lenkastar ja som dnes 11 DC tak sa snažíme dnes obe 😀

jaannah
20. jan 2016

@angela5 u nás tiež niečo podobné. Mm chodí spať skôr ako dcéra, vstáva skoro do roboty, bývame s rodičmi, tak sa nedá hocikedy... Tak my sme dnes ráno o 4:15... romantika čo? A to ani neviem či vôbec mám ovuláciu...

zabka12
20. jan 2016

@angela5 hlavne neboj nie si sama ;) ja chodim na vikendy za muzom a nedaj boze ked som mala ovu a isla za nim, tak kolko krat sme zaspali ani sme obaja nevedeli ako... cize ja si stale hovorim, ze trepzlivost ruze prinasa a deti tiez.... ;) ale len vtedy, ked nemam depku 🤐

miminkaaa3
20. jan 2016

@angela5 v takomto pripade si treba dat budik ked zaspis pokym pride 😃

petulik1991
25. jan 2016

Takze. My sme s priatelom opat snazilkujuci 🙂 Avsak ovu prisla necakane cakane trosku skor (Samovolny potrat v 7+5tt, 9.1.16), posledny sexik sme dali v stredu, co bolo 2 dni pred ovu. Robila som aj ovulacne testy uz od 18.1.16, ale ani jeden mi nevysiel na 100% pozitivne. Aj ked vo stvrtok ciarky boli najsilnejsie, stale neboli rovnako silne ako kontrolne a od piatka uz opat bledli. Pripisujem to k debilnym testom 😀 Sa mi zdalo, ze boli akesi vadne, malo farby v nich bolo 🙄 Stvrtok bt bola 36,3, pia 36,3 so uz 36,6, ne 36,6, po 36,75°C. Takze je to jasne 🙂 Tak velmi by som uz chcela cakat naozaj zdrave babenko ☹ Drzte palce babulky !

renimac
autor
26. jan 2016

@petulik1991 drzim palce, aby sa rychlo zadarilo a aby to tentokrat dobre dopadlo 😉

miminkavi
26. jan 2016

@petulik1991 aj ja ti drzim palce,verim, ze sa to tentoraz podari

zuzka71291
26. jan 2016

Baby, ja mam zase opacny problem. citim sa zvlastne ...vkuse mam nejake tahave pohyby v podbrusku a niekedy ma aj pichne bud nalavo alebo napravo, ze ma aj vystrie...vcera som mala ovulacny hlien...a uz asi treti den mam pozitivny ovu test..co to moze znamenat? ..viem, ze sa pytam zjavne hlupost. ale nemozem byt tehu? ...ked mam stale pozitivny ovu test?

senselinka
26. jan 2016

@zuzka71291 to zavisi, ktory DC si

zuzka71291
26. jan 2016

@senselinka dnes som 14DC, ale ovu test bol pozitivny uz na 12DC a dnes este stale....

senselinka
26. jan 2016

@zuzka71291 to je normalne, moze byt pozitivny aj tri dni. Ovu koze byt zajtra, aj bolesti tomu nasvedcuju. Pozri, ktory test vyzera najsilnejsie, vtedy hol vrchol

zuzka71291
26. jan 2016

@senselinka len to, ze mam tie bolesti uz asi tyzden...ale zrejme to je fakt normalne.🙂

renimac
autor
26. jan 2016

@zuzka71291 v obdobi ovu mozes mat velmi silne bolesti aj niekolko dni 😉. Toto tehu nebude, ale rozhodne by som manzela vecer a najblizsie dni nenechala na pokoji 😉.

zuzka71291
26. jan 2016

@senselinka
@renimac baby.takto vyzeraju moje ovu testy.myslite,ze mozem mat tak dlho take silne ciarky? Nechcem minut tehu test a byt sklamana,tak by som chcela pocut vas nazor...

senselinka
26. jan 2016

@zuzka71291 a vies aj, kedy si ich robila? Aj keby si bola tehu, silneli by postupne... Ja ti nechcem brat nadej, ale ja mavam taketo testy pred ovu tri dni uplne bezne.
Vrchol sa rata ten najsilnejsi, vyzera, ze taky bol ten druhy zhora

zuzka71291
26. jan 2016

@senselinka uz som si spravila tehu test.je negativny...nevadi.len to,ze ja sa fakt citim.zvlastne,ale ono to bude asi ovulkou a inofolicom.takze mavate aj vy silne ovu testy dlhsie? To bolo vcera.aj sme sa milovali.tak hadam to malo nejaky zmysel.dnes sa priatel nechce,ze kazdy druhy den treba 😃

monique89
26. jan 2016

@lenkastar veeelmi ti drzim palce, odstartovali sme to naraz 🙂

angela5
26. jan 2016

@zuzka71291 ja mavam 1 - 2 dni po pozitivnom este silne ||

zuzka71291
26. jan 2016

@senselinka a ked som mala vcera aj hlien,tak asi to bol ten najdolezitejsi den.ci?
@angela5