Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@senselinka to fakt? Tak to mame skusit aj dnes? Aj ked sme vcera? Jooooj.to mna z tohto svihne.
@zuzka71291 v pohode, ovu moze byt kludne zajtra rano... Ja uz ziadne pauzy okolo ovu neriesim, proste ked mam pozitivny ovu test, je chut, tak sexujeme aj kazdy den az do skoncenia ovu, dalej uz frekvenciu vobec neriesim. My sme skusali aj pauzy, aj vselico a nic, takze uz neriskujem a poistujeme kazdy den
@senselinka ja by som chcela aj dnes,ale on nechce 😃uz tu chrniii. 😃tak ked zajtra rano,tak nebude vadit,ked skusime zajtra vecer?
@zuzka71291 nie, ale skuste co najskor, aj podvecer, nech nezmeskate ovu 😉
@zuzka71291 zalezi, ktory z tych testov bol pozitivnejsi.. ci ta kontrolna ciarka bola vyraznejsia dnes alebo vcera.. hlien nie je smerodatny
inak zienky dnes som citala zaujimavy clanok (v anglictine) ze niektore zeny maju krcok maternice otoceny nabok, bud dolava alebo doprava a tie maju o nieco mensiu sancu otehotniet, ze to nie je nic vazne ale moze to dlhsie trvat a ked som ho nahmatala, mam krcok uplne dolava vytoceny tak mozno preto sa aj nam uz nejaku dobu nedari....
@zuzka71291 mozes a ovu sa rata od posledneho pozitivneho testu... Rano draheho zobud skorsie 😀
@angela5 ja mam po porode presne to iste, krcok uplne vlavo, a presne si myslim, ze prave preto nemozem otehotniet ☹
Tehotna som bola uz 5 x, vzdy som otehotnela v podstate do dvoch mesiacov, dokonca IUI nam vyslo na 1x, kde je 10% sanca a teraz pol roka nic... 😖
@angela5
@renimac
@senselinka nakoniec sme skusili este vcera,tak uvidime o par dni. Bol by to pekny valentinsky darcek 😃hadam uz dnes nebudem mat ovu test pozitivny,bo uz aj mna porazi 😃to naozaj aj s tym krckom.to je hrozne,co vsetko nam co len kus znemoznuje cestu.clovek necaka,ze je to az taka veda.inak baby diky...vy ste take moje info centrum 😉na poslednu chvilu vas tu vzdy mam 😊
@renimac skor by som ho asi nebudila,to by som dopadla velmi zle 😃on vstava 4:30 a ja o 6:00 😃esteze sa prebral vecer 😆
@senselinka no tak o tomto som este nepocula... Ze krcok vlavo... Omg, co sa este nedozviem... ☹ esteze si to neviem nahmatat, teda nikdy som neskusala a asi ani nebudem 😉
@senselinka co zeny pisu na jednom fore, nie je to az take ojedinele mat krcok nabok, alebo posunutu maternicu.. Pamatam si,ze aj moj gynekolog mal problem mi ho najst :-P.. No vela z tych zien pise, ze otehotneli aj tak. Jedna pisala, ze po sexe treba lezat na bruchu chvilu a najlepsia poloha je zozadu... Niektorym zenam sa krcok napravi a da do povodnej polohy po porode, inym sa prave porodom da nabok..
Niekedy ked je krcok nabok tak ho zakryva posvova stena, takze sa k nemu nemozu dostat spermie, nasla som toto, mozno to niekomu pomoze:
Hltala jsem články a diskuze, kde radili lékaři i úspěšně těhotné co s tím, ale nedařilo se... Po každém milování jsem dávala nohy nahoru a podkládala zadeček, dělala stojky a hrbila na čtyřech hřbet jako kočka, aby se spermie nemusely moc namáhat a měly to jednodušší. Zkoušela jsem všechno možné a po 2 letech se to opravdu povedlo. Zjistila jsem, že jsem těhotná.
Shodou okolností to bylo v měsíci, kdy jsem použila pro někoho možná zvláštní metodu jak pomoci spermii k vajíčku:
Po styku jsem si podložila zadeček a (teď se červenám) prstíkama pomohla semenu, aby se dostalo až k děložnímu čípku (ten ucítíte jako takovou bouličku na koci pochvy). Vysvětliluji si to tím, že čípek je nalepený na stěnu pochvy a tím dírka do dělohy a dál k vaječníku ucpaná poševní stěnou. Tím, že prstama odtlačím poševní stěnu od čípku (vchodu do dělohy) a namočím čípek do "loužičky" se spermiemi, pomohu jim proniknout do dělohy a dál ...
Možná to někomu přijde divné a nepřirozené, může pomoci partner nebo odejděte do ložnice a tam se snažte samy. Stojí to ale za to, bývala bych pro dítě snědla i žížalu a tohle je proti tomu nic emoticon))
Proč to píšu a nenechám si to pro sebe? Moje kamarádka se snažila otěhotnět 11 měsíců a po sdělení mé "finty" už menstruaci nedostala a teď má o 2 měsíce mladší holčičku a úplně mě přesvědčilo, že pár, který čekal na těhotenství 3 roky se také dočkal. Na silvestra jsem jim vyložila moji metodu (s tím, že nevím, jestli to není náhoda) a teď mi volali, že jsou ve 3 měsíci.
Je opradu těžké o tom mluvit a dalo mi to moc práce nastydět se a popsat to jak kamarádkám, tak vám, ale stojí to za to, aspoň doufám.
@angela5 to je niečo ako prstova metoda to som už čitala.či ona tam opisuje niečo ine?
@butterfly333 ano je to prstova metoda
@angela5 ale podla mna je lepšie ak to spraví mm teda my po sexe ako da spermie do mna tak ešte ho nevyberie ale pokračuje dalej podla mna jeto to iste či nie??
@butterfly333 myslím, že tvoja metóda je obdobná 🙂
no klasicky da spermie do teba, a hned po tom bud ty alebo on prstom nahmata krcok aj s tym otvorom na krcku a snazi sa tie spermie preniest prstom do toho otvoru...
ale samozrejme ze ked nedochadza k ovulacii tak to nebude fungovat...
@renimac aj ja som to skusala a trt platne 😖
@senselinka na nas plati asi nieco ine 😀 len este neviem co 😝
@angela5 toto som si mala precitat pred par hodinami ked som kricala na maleho strasne..velmi som bola nervozna a teraz to lutujem, ze aj ked on bol zly, tak ja som nemusela byt na neho az taka zla 😕
uzivate tu niekora Duphaston?

@zuzka71291 nie, ak si mala aj dnes test pozitivny, ovu bude zajtra