icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

renimac
autor
21. okt 2015

@trdielko149 to mi je naozaj luto, nevedela som. Len mas v profile dve deti, asi to treba nejak zmenit v nastaveniach. Ale zlatko ma moze volat len manzel 😉. Tak drzim paluchy, nech to vyjde coskoro a nech sa Ti narodi zdrave babatko. Este raz, vsetko dobre.

renimac
autor
21. okt 2015

@trdielko149 inac, doktor je OK s tym, ze sa uz snazite? Jednej znamej to zakazali po cisarskom. Neviem preco, nieco kvoli rekonvalescencii. V tomto sa ale nevyznam.

trdielko149
21. okt 2015

@renimac pohoda 😉 no mám lebo mesiac žil ale je tam napísané že anjelik ... ok beriem na vedomie to "zlatko" a Ďakujem Ti ja tiež držím palce nech budúci rok držíme v náručí naše zdravé, živé, krásne detičky 😵

trdielko149
21. okt 2015

@renimac áno na poslednej kontrole povedal že jazva je v poriadku a pokiaľ sa ja na to cítim nevidí problém akurát budem viac kontrolovaná čo mi samozrejme vyhovuje ...

renimac
autor
21. okt 2015

@trdielko149 aha, super, tak potom hor sa do toho! 😀 A este raz prepac, nechcela som Ti ublizit.

trdielko149
21. okt 2015

@renimac neublížila si mi ... to je v pohode ... nie každý to vie a musím sa vysporiadať aj s takýmito vecami ... a riešiť za pochodu tieto situácie 😉

e.vacka
21. okt 2015

@trdielko149 držím ti palce veľmi , nech sa podarí čo najskôr...všetkým držím palce...

trdielko149
21. okt 2015

@e.vacka dakujem Ti aj ja držím palce!! 😵
a posielam male modre pre potesenie 🙂

dragulka
21. okt 2015

@trdielko149 jasne chapem ta, nuz treba to brat tak ze "vsetko zle je na nieco dobre" vzdy je tu to mozno... ak nie si tehotna tak mozno to tak ma byt aby si telo oddychlo 😉 ja si tiez hovorim ze nie som este tehotna tak to mozno ma byt az neskor kym prejdu tazke chvile v praci a kym budem bez stresu...a mozno.... asi uz chapes 😉 ja to uz beriem tak ze netreba sa stresovat negativnym vysledkom... och ved co ine nam aj ostava. sme zeny bojovnice a tie sa predsa nevzdavaju 😎

e.vacka
21. okt 2015

@trdielko149 jééééééj ďakujem , to je milé, ja som ešte nedostala srdco od nikoho 🙂

e.vacka
21. okt 2015

@dragulka svätá pravda, sama by som to lepšie nenapísala 🙂 aj ja si vždy hovorím, že to príde vtedy , keď má... Aj keď neboj nič, včera som riadne depkovala, že to určite nevyšlo ani tento mesiac, že nič necítim, žiadne príznaky uhniezďovania, nič..

renimac
autor
21. okt 2015

@dragulka: suhlasim s Tebou. Inac ja som vo vypovednej lehote a idem si dat pauzu. Budem robit veci, na ktore som popri praci nemala cas. Proste len tak "byt" 🙂. Mysliet chvilu len sama na seba. Budem robit dobre vecere a tak 😀. Krasny den, dievcata 😵.

trdielko149
21. okt 2015

@e.vacka posielam teda viac ja ich mám cez 1000 🙂
@dragulka pekne si to napísala ďakujem ... zatiaľ neviem na čo bola "dobrá" smrť môjho Maxíka ale jedno viem že tam hore v nebi je mu omnoho lepšie ako tu ... videla som vlastné dieťa trápiť sa,mala som ho v náručí keď ho život opúšťal ...viem ako vážne chorý bol a viem že už ho nič nebolí a že dáva na nás pozor je to náš súkromný anjelik čo nás stráži deň čo deň a raz si ho tam vybozkávam ... dokonca mi jedna baba napísala že Boh vie ako veľmi zbožňujem bábätká a preto mi dal do neba bábätko aby som celú večnosť v nebi mala bábätko môjho Maximka a poviem Ti že vtedy sa mi normálne uľavilo ...je to pre mňa taký "pekné" zdôvodnenie ...my mamy anjelov potrebujeme dôvod lebo inak to človeka zožiera ver mi ... a vieš čo? viem že obe budeme držať v náručí naše zdravé deti v roku 2016! to bude šťastný rok 😵 😵 😵

dragulka
21. okt 2015

@e.vacka ja som sa raz v tomto sledovala a prisla som na to ze som bola viac na prasky z kazdeho pohybu vo mne a kazdeho kychnutia nez keby to ignorujem a cakam. uz dost to ze sledujem toaletny papier po kazdom utreti ci nenajdem hlien 😀 som si povedala ze ziaden stres, mysliet viac na manzela ako na ovu test a hystercit a ono to pride...s pozitivnym pristupom potom ani sex nie je tlaceny nasilu a v podstate ked sa zadari verim tomu ze telo mi da jasne najavo ze je to tu ! 😎 je to len par mesiacov spät co som si myslela ze je tu stahovanie maternice a uhniezdvoanie a ono to bol len zastaveny prd 😀 😀 😀 😀

renimac
autor
21. okt 2015

@dragulka kks, valam sa od smiechu 😀 😀 😀. Zastaveny prd... Si dobra 🙂.

dragulka
21. okt 2015

@trdielko149 vies ja ti to napisem tak ze ked vidim vsetky tie choroby / postihnutia deticiek tak vzdy pri tom placem ako sialena a pytam sa preco ? co za zivot maju, ako sa mozu tesit zo zivota, ked sa nemozu rozbehnut po ulici, kopat loptu, atd. nie je to plnohodnotny zivot... urcite chapes ako to myslim...niekedy si hovorim ze radsej nech si Pan Boh zoberie k sebe lebo verim ze tam taky zivot nemaju a maju sa tam lepsie... urcite sa moze zdat ze je to krute ale opak je pravdou...ja by som tym detom dala cokolvek aby sa mali dobre... a ak to dobre pre nich bolo to ze su v nebicku asi to tak malo byt...to je to moje "mozno".. mozno si pan boh povedal ze Maxik sa bude mat u neho lepsie a tebe da dalsieho zdraveho synceka lebo si ho zasluzis 🙂 kazdopadne dost bolo spominania aj ked verim ze pre teba to nie je tak lahke. podme mysliet pozitivne a planovat ako si spravime dejchanky a budeme na zvysne kychat "tehu bacilky" 😀 😀 my sme tie silne ktore toto vydrzia....na prvykrat otehotneju tie slabuchy ktore by nevydrzali tolko bojovat 😎 😎 😎 a mozno za ten statocny boj dostaneme nadelene hned dvojmo 😀 😀 😀

trdielko149
21. okt 2015

no ja sa napríklad vôbec nesledujem žiadne OVU testy ani meranie BT ... akurát keďže mi mešká MS sledujem toaletný papier a pre istotu chodím s vložkou keby prišla ...a tak som si všimla včera ružovkastý hlien a trochu ma pichajú vaječníky ... keďže sme celé tehotenstvo s Maximkom mali zákaz tak si fakt teraz užívame čo ma strašne teší že sme obaja spokojní ... lebo teda skoro 11 mesiacov vôbec nič a môj muž keď som aspoň jeho chcela uspokojiť nechcel že keď nemôžem ja on sa zdrží tiež ... tak uvidíme kedy to príde ...našla som si prácu - balónové výzdoby robím na 1/2 úväzku venujem sa aj Emmke naplno keďže je prváčka takže teraz je to také celé bezstresové fajn obdobie ...aj keď nedeľné prechádzky žiaľ trávime na cintoríne ...
@dragulka toto mi nerooooob šak som oplula kavou monitor že zastavený prd ! 😀 😀 😀

vierocka888
21. okt 2015

@salmas no ja mam posledne mesiace pocit ze priberam aj zo vzduchu takze inofolicom to asi nebude 😀

dragulka
21. okt 2015

@trdielko149
@renimac vidite baby hned mate usmev na tvari 😉 nuz co uz zivot je raz taky ked kazde zavrnenie tela prisudzujeme tehotenstvu 😀 tak dobru chut k tej kave a ja idem tiez na to, budem na vas mysliet ked si budem kavicku vychutnavat 😎

girlpowerm
21. okt 2015

Dievčatá, silno držím palce..každej jednej, (vrátane mňa 😀 )
@dragulka @trdielko149 @renimac

trdielko149
21. okt 2015

@dragulka ja s tebou súhlasím moja.. preto som aj napísala že viem že v nebi mu je lepšie lebo ho nič nebolí lebo som videla ako sa trápil a od viacerých lekárov som počula tie slová keby aj prežil to a ono by ho čakalo ... presne ako píšeš žiadny život,len posteľ ... síce mentálne úplne v poriadku ale kŕmený sondou,ležiaci atď. a už stačí nehnevaj sa chcem sa rozprávať o inom 😉
počkaj len nedávno som tu videla foto tehotných báb z MK ktoré sa spolu odfotili ešte aj my táto skupinka také "spáchame" 😀 a už sa teším teraz na to sladké vyberanie tých mini pidi vecičiek lebo teda ja som dala vela vecí preč ... cítila som to tak že dalšiemu dieťaťu to nemôžem dať ...

renimac
autor
21. okt 2015

@trdielko149 wauu, to je uzasny napad! Spravit si spolocnu foto s bruskami! Baby, tehotna/netehotna, este predtym nam zorganizujem "dejchanek". Ozvem sa coskoro s podrobnostami 😉.

trdielko149
21. okt 2015

@renimac ooo 😵 😵 😵 budem sa tešiť!

dragulka
21. okt 2015

@trdielko149 a co ty vies ? mozno prave hra futbal a nahana sa s ostatnymi detmi 😀 kuka na teba a smeje sa ti ze prskas kavu na monitor 😉 a tiez som videla tu foto 🙂 velmi pekny napad a dufam ze sa budem moct zapojit aj ja do takeho 😅 tak baby pfuj pfuj pfuj nech sa o 8 mesiacov spolu fotime na dejchanku 😎
@girlpowerm a samo ze si drzime palce. a keby len tie 😀

e.vacka
21. okt 2015

@trdielko149 koksooo tak dnes aký srdiečkový deň, ďakujem ďakujem ďakujem 🙂 aj ja mám doma prváčku 🙂 ako to zvláda tá tvoja?? mne od začiatku školského roku pribudlo toľko šedín, že dovi dopo... hehe

dragulka
21. okt 2015

@renimac ja sa mozem aj s bruchom fotit 😀 za posledny rok som pribrala 10 kg takze prestavam drzat dietu a cakam na foto termin ? ked vypijem viac vody tak to dokazem aj na slusny 6.mesiac nafuknut 😀

renimac
autor
21. okt 2015

@dragulka ja mam dni, ked som plocha ako doska a potom take, kedy by si neverila, ze nie som aspon v 5. mesiaci 😀. Tak napucime brucha spolu a mozeme sa fotit 😝.

e.vacka
21. okt 2015

@dragulka toto mi nerob, som vybuchla od smiechu a u kolegyni sedel klient , kukol na mňa , či mi nešibe 🙂 my keď sme sa rozhodli s mojim drahým, že ideme do toho, že chceme mať spolu bejby, tak som si povedala, že nejdem riešiť ovu ani BT ani sa nejdem sledovať od rána do večera. Ale dá sa to??? musím pribrzdiť, lebo najlepšie na otehotnenie je asi čistá hlava 🙂

a pobavila si ma, ďakujem, lebo dnes u nás v práci skapal pes... 😎

dragulka
21. okt 2015

@renimac no problem, zacinam trenovat hned teraz 😀 a ja som tiez dostala srdiecko nemas v tom nahodou prsty @trdielko149 ? kazdopadne dakujem obdarovatelovi 😎

renimac
autor
21. okt 2015

@dragulka v tomto mam prsty ja 😝, poslusne priznavam. Because you made my day 😉.