Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Tak vyzera to že ms prichádza už mam taký ruzovkasty hlien takže ratam že dnes alebo zajtra už sa rozbehne. Tak skusame ďalej😊 hádam ma už čoskoro prekvapia 2ciarky a žiadna ms. Tak dobrú noc
čawte, baby, tak my sme tiež už rozhodnutí s manželom, že ideme na druhé a od tohto mesiaca si prestávame dávať pozor..o týždeň čakám ms a nechránený styk sme mali len predvčerom a včera, takže nečakám, že by sa to teraz podarilo, ale okolo 24.2. budú plodné dni, tak snáď sa trafíme..
malého sme dali na prvýkrát, ale čítala som, že po 30-ke to už také jednoduché nemusí byť.. tak sa pridávam, nech môžem zdielať rady a názory...držím všetkým palce nech sa rýchlo podarí 😅
Ahojte baby.. Mozno tato otazka nesuvi s tym o com sa tu bavite, ale predsa.. Ja sa tak isto snazim a zatial nic.. Zaujima ma urcita vec.. Pred tromi rokmi som zacala chudnut, nemala som ziadnu dietu, jedla som kazde dve hodky, zeleninu, ovocie, bielkoviny a pod.. schudla som 10 kg, vsetko bolo ok.. Problem je len v tom ze ked sexujem som uplne sucha.. A ja nerozumiem preco.. pred tym sa mi to nestavalo.. Nechcem pouzivat ziadne lubrik. pretoze dost casto som mavala mykozu.. Sliny vraj zabijaju spermie.. Som z toho dost zufala..Neviem ani posudit kedy mam ovulaciu, pretoze ziadny vytok, ktory hovori o ovulacii nemam.. :( Ja uz ani neviem ci vobec mam ovulaciu. A kd ju mam tak niekedy az na 20 - 23 den. a nakoniec aj tak dostanem menzes.. Stretol sa s tym niekto? dakujem..
@renimac ja som oslávila 30-ku teraz v decembri...som zvedavá..syna sme vyskúšali a podarilo sa na prvý šup...tak nejako sa na to upínam aj teraz, že sa to podarí,....pozerám, že podľa tvojich príspevkov sa snažíte už dlhšie a ste aj vporiadku, tak dúfajme, že sa nám už zadarí...som neskutočne namotaná na to druhé bábo..
@lanci23 ano to je pravda sliny zabijaju spermie,ja som to tiež mala kedsom moc schudla bola som suchá ale teraz jeto ok pijem vela citronovej vody aj 2,5l denne lanove semienka jem,
Dakuejm niektorej za srdiečko. 😉
Baby a co vasa psychika? Lebo ja mam pocit ze na nic ine uz ani neviem mysliet. A mozno preto sa nedari. ☹ oplakala som sa ale to nepomaha. Neviem si dat rady.
@lanci23 Napr moja psychika je ako horska draha. Jeden den si vravim, ze ved nic to, usmev na tvari a druhy den mi je velmi smutno. Denne myslim na to, ake by som uz dnes mala brusko, ak by som nepotratila a tak. My sme sa snazili rok,presne na 12sty cyklus sa nam konecne zadarilo a pred Vianocami som si nasla krasne dve ciarocky na testiku. Avsak dlho sme sa netesili, lebo som mala Missed Abort a v 8tt som spontanne potratila na dovolenke. Takze asi tak :/ Ale verim, ze aj tak sa budem tento rok pekne gulatit 🙂
@renimac no máš pravdu...teória sa ľahko vysvetľuje, ale niekedy sa človek aj na mihaľnice môže postaviť a rozdrapiť sa, ale jednoducho veci idú iným smerom..viem si predstaviť, aké to musí byť čakať tak dlho, ale keď ste ok, tak ono to raz príde...možno len osud nechce popustiť a trvá na svojom čase.. 😉 ..ale osud musíme pokúšať, no nie? želám pevné nervy, možno tento mesiac to príde 🙂 my sme stále odkladali a snažili sa zarobiť si a kalkulovať, až som nakoniec stratila prácu, kvôli finančným problémom firmy... hľadala som si mesiac robotu, ale nakoniec sme sa rozhodli, že to nejako zvládneme a ideme na to druhé bábo...mne po tom srdce piští už rok...ale stále sa našiel dôvod na odklad...neviem sa dočkať plodných dní,..ale už sa bojím plánovať, lebo ono to tak je, že človek mieni, pán boh mení..
ach jaj...šak tá psychika..syn bude mať teraz 4 roky a ja už rok túžim strašne po druhom...najprv som bola frustrovaná, keď som prišla o prácu, ale na druhej strane by sme určite zase odkladali snaženie sa min o pol roka...teraz sa teším, že vôbec vyskúšame... lebo keď žena chce dieťa, nie je podľa mňa na nič iné schopná normálne myslieť..všetko je tak trošku druhoradé...samozrejme okrem zdravia..
Baby tak mrcha trvala len 2 dni 😞 neviem co to malo znamenat.v stredu pojdem k dr.
Baby, chce to nejaky pozitivny test!!! Kto (ne)caka MS tento tyzden? Ja som uz 29x z kola von 😖. Nech sa trosku naladime, sup sem // 😵.

Aha, baby, co som dnes citala. Vynala som len zaujimavu cast:
"Najlepší čas splodiť potomka je ráno"
"Predchádzajúce výskumy potvrdili, že okolo 7. rannej hodiny, keď sme obaja plne odpočinutí po spánku, je najlepší čas na plodenie potomka. Okrem toho, že máme dostatok energie a chuti, naše zmysly sú citlivejšie a najmä – v ranných hodinách telo produkuje viac pohlavných hormónov a adrenalínu. U mužov okolo siedmej ráno dosahuje vrchol hladina testosterónu. V tomto období je splodených najviac detí."