Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
ja som bola vcera u dokiho a predpisal mi clostil tak uz len cakat na mrchu. Som zvedava ci nam pomoze. 😊
@zuzka71291
@zuzka71291 Ja cakam bud zajtra alebo 8meho a dnes som robila test nevidrzala som. Mala som tu druhu ciarku ale bielu ale bolo mi ju vidiet inokedy nie tak som zvedava ci sa bude menit
@zuzka71291 Ja ocakavam dnes, uz sa spusta mrcha jedna 🙂 Takze prvy cyklus po aborte nic. Kupila som si dnes Inozitol, mam vraj zacinajuce PCOS aj napriek viac menej pravidelnym a hlavne ovulacnym cyklom. Hmmm.. Nakupila som si ovu testy aj tehu testy. Uz sa tesim na dalsi cyklus haha
Baby, mate tu niektora skusenosti s clostilom?? Lebo sa troska bojim to brat, kedze mne to len tak predpisal iba ma pozrel, no na sono ma neobjednal..a citala som ze naskor by mal zenu vysetrit a az tak nasadit clostil lebo moze aj ublizit..tak ma zaujaju vase nazory nato..
@miminkavi ja som ho brala 3 cykly a nic na sono som nechodila
@lenkaoravcova hmm..no uvidime co bude.
Dufam ze nam pomoze a neuskodi..vdaka za odpoved
@renimac
@miminkavi no Clostil je vlastne na stimulaciu vajecnikov... Cize @renimac ja na tvojom mieste by som to asi nebrala... Su to dost humus(vedlajsie ucinky) hormony... Ale pokial nemas ovulku, tak nemas na vyber😒 ale v tvojom pripade by si rovno dvojicky,alebo trojicky dala😉 a hej vysetril... Spravil hormonalny na moje vyziadanie😒 spravil sono, ked som mu vravela, ze ovu testy su stale negat. Cize asi tak nejak😉
@miminkavi no pokial mas potvrdenu ovu, tak moj laicky nazor (a nechces viac vajecne dvojcata) tak asi netreba brat... Clostil zvysuje pocet vajicok, ale znizuje vystelku bacha na to! 😉 Aj ked ja vzdy vravim,ze sa treba riadit lekarom a nie konom...😉 Dufam,ze ta aspon obiednal na folikulometriu, aby vedel odsledovat ako reagujes na liecbu??? Ale naozaj ber moje info ako zistenia a rady neodbornika!😉
@zabka12 nie neobjednal ma vobec..vypisal mi recept na skatulku clostilu, tam ich je 10..mam zacat brat po 1 tbl od 3DC do 7 DC. Ked sa nepodary tak na dalsi cyklus znova takisto. Ked sa zasa nepodary povedal ze mi zvisi davku. Preto ma zarazilo ked som si citala o clostile ze ine zeny boli pocas brania sledovane a ja nebudem.tak ja neviem hadam vie co roby ved ma uz 40 rocnu prax..aaach
@miminkavi prvy masiac som tiez tak zacinala a nebola na kontrole... Druhy mesiac som mala 2tab. A to som bola asi 3x na kontrole ale iba jedno vajko bolo... Dalsi mesiac som bola len raz a povedal,ze bude anovulak, ale nech sa sledujem... Nakolko je cudne podla mna povedat zene, ze sa ma sledovat, ked si dnu nevidi a odpalkovat, tak som zmenila doktorku😁 sama som zvedava😉
@miminkavi @zabka12 baby, vzhladom na to, ze mne Duphaston, Estrofem a podobne sracky urobili viac skody ako osohu, Inofolic detto, rozhodla som sa, ze do tohom nejdem. Mala som cely zivot pravidelny cyklus a tieto lieky a vitaminy mi ho len rozhodili. Uz XY mesiacov som sledovana, folikulometriou aj hormonalnym profilom. Vsetko tip top. Vkladam to do ruk bozich, ale hormony uz viac nie. Drzim Vam silno palceky 😉. Dobru noc.
@mojezlate netreba to vzdavat, ale ak je clovek zdravy, tieto veci mozu len skodu narobit. Mne sa cyklus este teraz dava do poriadku a to som ho cely zivot mala ako hodinky. Este aj hodinu som vedela, kedy pride. Uznavam hormony vtedy, ked ma zena vazne problemy a inak sa neda pomoct. Ale ja ten pripad nie som. Ostanem pri bylinkach, listovke a vyvazenej strave. Na kazdeho raz pride 😉. Drzim palce 😵.

@laura851 ja som bola vcera u dokiho a predpisal mi clostil tak uz len cakat na mrchu. Som zvedava ci nam pomoze. 😊