icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

mojezlate
9. feb 2016

Ano len mynuly mesiac prisla nacas co som bola prekvapena

mojezlate
9. feb 2016
renimac
autor
9. feb 2016

@mojezlate to je strasne rozmazane, vies urobit ostrejsie?

mojezlate
9. feb 2016

@renimac mama zly fotak 😒

renimac
autor
9. feb 2016

@mojezlate lebo aj keby tam nieco bolo, z tohto to neuvidim ☹... Joooj, skoda.

mojezlate
9. feb 2016

@renimac sak toto

nera123
9. feb 2016

no baby, takže už keď sa tešíme, že ideme plodiť, zrazu ma zavolajú na pohovor.. zajtra idem... netuším, či ma vezmú, ale mám strašné dilemy...na jednej strane chcem hneď začať riešiť dieťa a na druhej strane nechcem sedieť doma bez príjmu a riskovať, že to takto bude pár mesiacov... rozmýšľam, že keby to vyjde, vezmem to a popri práci sa budeme snažiť...čo myslíte..?.čo radíte..?

mojezlate
9. feb 2016

@nera123 ja by som to urobila urcite tak 😉 drzim palce 🙂

nera123
9. feb 2016

nebude to blbé, keď sa začneme snažiť tak po troch mesiacoch v robote?...veď do siedmeho mesiaca tehotenstva môžem ešte pracovať...a nemusí nám to vyjsť hneď..no nie?...už sa mi nechce brať ohľady na zamestnávateľov...keby som nastúpila, tak po troch mesiacoch chcem riešiť dieťa..

mojezlate
9. feb 2016

@nera123 podla mna to vobec nieje hlupe

jaannah
9. feb 2016

@renimac no ja dnes 5 dc tak začíname znovu...

renimac
autor
9. feb 2016

@nera123 som presne v tej istej situacii... Dala som vypoved, ze sa dam dokopy. Pracu som si vobec nehladala, ale v mojej profesii som dostala uz 4 ponuky, resp. pozvania na pohovor. Povedala som si, ze idem do toho, ak sa mi to bude pacit, tak to zoberiem. Takto mozno budem do nekonecna cakat na babo. A ked otehotniem hned v skusobke, tak to tak malo byt, uz neriesim. Chod do toho.

zuzka71291
9. feb 2016

Ahojte baby.tak ja som sa vas tu pytala co nove a pod a nakoniec som sa nedostala k tomu,abt som vam napisala.vela povinnosti..ale poctivo som sledovala.ja akurat necakam ms zajtra.minule meskala tri dni.tak sa este nejdem tesit.zatial sa na nu necitim. A to som mala tento mesiac tu silnu a bolestivu ovu.tak som zvedava.nechcem si dat ani vlozku do kabelky,aby som ju neprivolala 😃

zuzka71291
9. feb 2016

@renimac
@nera123 ja by som vzala ponuku.bola som v podobnej situacii a bolo mi to jedno.u mna je dietatko prvorade...

renimac
autor
9. feb 2016

@zuzka71291 drzim palce, aby nedosla a suhlasim s tou pracou, vid moj prispevok hore 😉 .

lanci23
9. feb 2016

Ahojte. Snazim sa a snazim a stale nic, psychika na bode mrazu. Ano chcela by som mysliet pozitívne, ale akosi to nejde. Mam alergiu a este neviem na co, nemam vysledky. Myslite ze moze to byt pricina ze este nie som tehotna? Akosi som to prehliadala, a nemyslela si ze to je alergia, myslela som ze pouzivam nedpravny make up. Stretol sa s tym niekto?Ci vsetko je len zapríčinené stresom a psychikou? ☹

zuzka71291
9. feb 2016

@renimac dakujem krasne.hoci netusim,ci taka silna ovu mohla mat vplyv na nasu sancu otehotniet.v kutiku duse dufam,ze ano..presne.citala som.mna sa aj teraz pytaju hocikedy.ci im to spravim,ze otehotniem a odidem.ale tak pravdaze ano.to je to najdolezitejsie pre mna teraz.hoci.aj keby som otehotnela teraz.ja este oducim skolsky rok...

renimac
autor
9. feb 2016

@lanci23 neviem ako dlho sa snazis a ake vysetrenia za sebou mate... Moze to byt zdravotny problem, psychika alebo nic. Jedna velka sprosta nahoda. Ako u nas. Snazime sa 2,5 roka, zdravi, psychicky ako kedy, po takom case bodaj by nie, proste hratky zivota 😠.

petulik1991
9. feb 2016

Ja som dnes 6DC, akurat mi dnes skoncila ms konecne, tak pojdeme na to 🙂 Neviem ale co mam stale s bazalnou teplotou, stale je na 36,5 - 36,6..normalne mi klesne na 36,3 po ms, po tom aborte je ten cyklus cely naprd. Alebo ze by to sposobil ten Inozitol (Inofolic)? Inak robila som si aj test ovulacny, len tak, a celkom sa zruzovieva, co mi je hned po ms divne. Ale vobec by som nenamietala, keby bola ovu skor. No baby, ja sa asi ozaj zjasim 😀

nera123
9. feb 2016

no ďakujem žienky za rady...veď uvidím, možno mi aj tak nakoniec nič nevyjde a budem riešiť bábo hneď...ale dnes som dostala mrchu a veľmi rada by som vedela výsledok z pohovoru do plodných dní..keby ma zobrali, počkám 2-3 mesiace a v júni začneme skúšať..no som zvedavá...nechávam to plynúť...už sa tomu len odovzdávam, lebo stále riešim klady a zápory a už som zmagorená...najhoršie je to 3 mesačné čakanie na to snaženie potom...keď už som nastavená na všetky znásilňovacie praktiky na môjho muža, ktorý sa na to zjavne teší..ale tak istota príjmu je istota príjmu...stále si odporujem...asi mi kvalitne kapká na karbit 😅

zuzka71291
10. feb 2016

ja som riadne hlupa.. dnes by mala prist ms, povedala som si, ze nebudem testovat hned, minule meskala tri dni, prisla az na 30DC, teraz som 29DC a najradsej by som si isla kupit z roboty test a spravila si ...asi to tak aj spravim..aspon budem vediet, ci ano, ci nie.a nebudem v nadeji ...

zuzka71291
10. feb 2016

nemam sa s tym komu postazovat, baby :D preto takto...

renimac
autor
10. feb 2016

@zuzka71291 nie si hlupa 😉 mne este ani nemeska a uz som testovala, nemohla som vydrzat. Samozrejme, prdlajs 😠 .

nera123
10. feb 2016

@zuzka71291 sprav si test, jasné...aspoň budeš mať istotu..ja som sa tiež testovala 4 dni predtým ako mi mala prísť mršina pri synovi...mala som čudný pocit...a najprv tam nič nebolo, zahodila som ho do koša,..bol to nejaký digitálny...o pár hodín som sa na neho predsa len išla pozrieť a bolo tam niešo slabulilinké...dúšik...oči mi išli vypadnúť, srdce sa mi zastavilo,...utekala som po ďalší...na tom sa mi neukázala ani testovacia..bol pokazený...tak ďalšie dni som kupovala len testy...celkovo som si ich spravila 7 a už čiarka len pomaly postupne silnela...a to som utekala k lekárovi deň pred očakávanou ms..tiež to bolo hlúpe, ale bolo mi to jedno...rob ako ty uznáš za vhodné 🙂

zuzka71291
10. feb 2016

@renimac
@nera123 to, ze ja tiez testujem ako blazon, dokonca potajomky, lebo by sa moj zblaznil. ale som mu uz aj dnes pisala, ci neskusime, ze aspon nebudeme musiet cakat, len tu mrchu, ked bude negativny...ide to do penazi, ale akosi mi to je jedno :D len v tej lekarni si o mne budu mysliet :D ale aspon viem, ze v tom nie som sama ...bola som schopna pockat aspon dodnes :D chcela som az v sobotu, ze na valentina oznamim stastnu novinku :D :D ...
renimac...a kolko mas pred ms? ktory DC si?

renimac
autor
10. feb 2016

@zuzka71291 zaprisahala som sa v decembri, ze uz nemeriam teplotu, cize iba odhadom mozem byt 10. DPO. Cykly mavam teraz 25-27 dnove, Inofolic mi to rozhadzal, takze uz pol roka sa to upravuje. T.j. cca 2-3 dni pred MS.

zuzka71291
10. feb 2016

@renimac to moze byt este skoro, tak nezufaj...a skusis opat potom. bud v den ms alebo ak nepride, tak pozdejsie. aj mne inak rozhadzal asi ..lebo najprv som mala 27DC, potom 30DC a teraz som 29DC, tak uvidime. predtym som mavala 28DC. ale to uz bolo davno, kedze som mala tu liecbu. a rozmyslam, ze si zozeniem len kys. listovu, ten inofoliv je dost drahy.

renimac
autor
10. feb 2016

@zuzka71291 ja som ho prestala uzivat po dvoch mesiacoch. Vratila som sa po pauze k Femibionu. No nadeje si uz nerobim, ale ani sa nenahnevam, keby sa stal zazrak 😉

nera123
10. feb 2016

akože bola som dnes na pohovore...tak uvidím a zase mi volali na ďalší..som zvedavá, ako sa to vyvŕbi 🙂 ja beriem tiež femibion inak...prvý mesiac...koľko ho môžem užívať ešte pred tehotenstvom...či to je jedno?

renimac
autor
10. feb 2016

@nera123 Femibion: to je jedno... Mna tiez volali na dva a dostala som dalsie dve ponuky. Mam to brat ako znamenie? ze cica nedufaj 😠?