Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Ja som sa dnes dohadovala s kolegyňou ze ak sa do roka nepodarí tak pojdeme na dovolenku na Kubu a do toho sa ďalšia pripojila, ze Kubánci su výkonní a ze mi tam dieta zaručene spravia 😂😂😂
@renimac vieš čo, ber, čo ti osud dáva...asi tak..ja som si mesiac hľadala robotu a mala som dva veľmi chabé pohovory a hneď, ako sme sa rozhodli, že sa ideme snažiť o dieťa a neriešiť roboty, zrazu sa mi ozvali s dvoma lákavými ponukami.. tak čo, vezmem..lepšie ako sedieť doma a rozmýšľať stále len o jednom...a popri práci možno po troch mesiacoch sa začneme snažiť a hotovo...uvidíme...možno sa nám nebude dlhšie dariť, čo ja viem...ale aspoň tú prácu budem mať 😉
@renima zákon schválnosti,...stavila by som sa s tebou, že keby niekam nastúpiš, tak za krátko otehotnieš...teda nemyslím teraz pomocou nejakého kolegu 😀 ,...ale možno tá zmena a tak...pokiaľ by ťa to bavilo a bola by si vpohodke, jedno s druhým..proste byť šťastná, brať od života, čo ti dáva, byť za to vďačná a ono ostatné potom nejak príde samo..možno..to som len niekde počula 😀
Haha, minule som sa tu s niekym bavila o tom, aky su mexicania dobri zahradnici..zeby aj kubanci? 😀 No musim si ja najat nejakeho kubanca, koli mojej 4x4m2 zahradke 😎 Alebo zeby predsalen na Kubu vyskusat?
@petulik1991 @zabka12 mne je jedno, Mexican, Kubanec, ked pomoze 😀 😀 😀
neprehanajme dievcence ;)
@renimac snad vo februari aspon jedna z nas bude mat dobre spravy..minimalne pozitivne vysledky 🙂
No ja mam plodne dni ktore mi zacinaju v pondelok tak drzte palceky aj ked sme sa vcera povadili tak hadam do pondelku to prejde 😃
No veru , treba to tu zaplavit pozitívnymi testami... ktorá začne?
Ja som zacala uz som tiez z tejto skupinky od zaciatku 🙂
to len tak na pobavenie 🙂
Baby.tak ja som nakoniec vcera testovala.a pisem az dnes,lebo az teraz som sa z toho spamatala 😃vcerajsi je ten tenucky a puzdrovy dnes. Strasne sa tesime.lenze sme uz boli aj s nasimi a svokrovcami.viem,ze to je skoro.ale ono sa to nedalo.len mne mala prist ms len vcera. A uz som testovala.mama mi,ze ona sa este nejde tesit,ze to je skoro.a uplne mi pokazila radost.ci uz som to velmi nepredbehla

@renimac prestaň!😂